Založ si blog

FICO BONAPARTE

..ste len obyčajní prďusi ,gagaji ,klamari a taraji …..to chcete aby vám vládli blázni ,poloblázni a ľudia ktorí sa chcú dostať k moci za každú cenu ???
Aj takýmto spôsobom sa v minulosti bránili UČITEĽ s jeho ŽIAČIKOM voči PRAVDE ,ktorú im predkladala opozícia ako na bežiacom pase a ŽIAČIK išiel ešte ďalej a vrieskal ako zmyslov zbavený ,že to nestačí len vymýšľať a obviňovať ,ale treba si vždy napred trpezlivo počkať na to ,dokedy to on aj s jeho amsáblom ne sprata pod pokrovec a potom už len vyhlási to jeho oblikátne SKUTOK SA NESTAL! Ale na jeho škodu boli a sú tu SKUTKY ,ktoré sa stali a on sa k jednému z nich vyjadril aj takto : AK SA DOKÁŽE A SÚDY ROZHODNÚ ,ŽE BÝVAM V BYTOVOM KOMPLEXE BONAPARTE ,KTORÉHO SPOLUMAJITEĽOM JE DAŇOVÍ PODVODNÍK ,TAK SA Z NEHO HNEĎ ODSŤAHUJEM!!!
Dnes je už známe nie len to ,že sa nepodarilo ,,zachrániť“ tohto ich daňového podvodníka ,ktorý sa ku SKUTKU, aj priznal a dokonca aj vyjadril ľútosť a aj peniaze DVA MILIÓNY eúr štátu vrátil, ,ale je známi aj verdikt súdu ,ktorý za tento SKUTOK vymeral nepodmienečný trest v trvaní päť rokov !!! A aj takýmto spôsobom odkázal jeho chránencovi ,že na jeho škodu a žiaľ sa SKUTOK tentokrát stal! A tak je len samozrejme ,že sa treba opýtať a nie po prvý krát ,kto je vlastne tým polobláznom a bláznom ,ktorý neveri v PRAVDU a robí z nej napred vždy len klebety ,klamstvá a lži? Kto je to vlastne ten FICO BONAPARTE ,ktorý chce vždy čakať na už vopred prehratý boj a nechce ani len pripustiť ,že SKUTKY sa stali a podľa neho poloblázni a blázni to vedia vždy skôr než on! Ale treba sa zároveň spýtať aj to,prečo a pre koho ,,naháňa čas“ v SKUTKOCH ,ktoré sa stali ,ale on nie je schopným pochopiť ,že nie všetke sa dajú hodiť pod pokrovec?
A tak je tu konečne čas aj pre FICA BONAPARTE ,aby po ďalšej prehratej bitke ale prakticky aj prehratom boji v tejto vojne konečne porúčal zo Somárskeho vršku tak,ako sľúbil celej Ficilii v priamych prenosoch !
Francúzkemu cisárovi a Talianskemu kráľovi z Korziky s talianskou krvou v žilách Napoleonovi BONAPARTE ,,zlomili väzy“ aj prehraté bitky a vojny pri Lipsku a Waterloo a skončil tak na ostrovoch ELBA, ostrov Sv.Heleny kde aj zomrel . Nuž a tomu ,nášmu“ zlomili ,,väzy“ SKUTKY ktoré sa stali a to hlavne ten DAŇOVÍ ,ktorý už nechceli nevidieť ani jeho spolužiaci-prokurátori ale aj sudcovia a tak mu prakticky nič iné neostáva ako dodržať jeho ,,chlapské“ slová a pratať sa ta-het zo Somárskeho vršku na jeho maličkú viničku a to nie ako hrdý premier ,ale už len ako radoví poslanec z cirkusu PARLAMENT!!!

S KRČAHOM PRE VODU SA CHODÍ LEN DOVTEDY ,DOKEDY SA KRČAH NEROZBIJE…..

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470545x
Priemerná čítanosť článkov: 2978x

Autor blogu

Kategórie