Založ si blog

Teatro UV KS SMER. . . .

aj  takto by sa dalo nazvať to,čo sa momentálne odohráva a deje  na pol.scéne, a nie len tam, na malom Slovensku pod kuratelou ,,šéfa“ tej to nie politickej ale oligarchickej strany na ktorého až teraz doľahli následky z ,,vyprasku“ ,ktoréme sa mu ušlo v posledných prezidentských voľbách,po ktorých z neho zostalo len Vrece zhnilých zemiakov a jeho voličom v rukách len Čierny peter v podobe frustrácie ,nenávisti a traumy s ktorou sa tiež do dnes nevyrovnali .

Nuž a to ,čo dokazujú dvaja koaliční partneri ,ktorí zradili vlastných voličov ani moc netreba komentovať ,ale zato sa treba pozastaviť a  diviť nad ich malosťou doplnenou hlúposťou  s ktorou sa vyjadrujú k scenáru a dianiu okolo Mečiarových amnestii ale aj o letoch pána prezidenta Kisku . To,čo dokazuje najmä kapitán Danko a jeho  ,,družina“ v prípade naordinovaných letov s ministrom vnútra pre pána prezidenta sa len tak ľahko hoci kde nevidí  a sekundovanie Marx-Leninistu súdruha Bláhu sa ani len neoplati komentovať.

Ale skúsme sa spýtať sami seba ,kto vlastne stojí za týmto teatrom a na čo a komu má vlastne slúžiť? Prečo práve teraz  a to hneď treba mať z večera do rána vyriešené Mečiarove amnestie a zároveň aj k tomu prilievať olej do ohňa v podobe letov pána prezidenta Kisku?! Kto a prečo má zrazu takýto eminentný záujem riešiť veci staré temer desaťročia ale aj len  roky a hlavne čo majú zakryť a aj prekryť v tejto dobe?  Prečo ,že to Veľký žiak ,,Otca národa “ takto nekonal s jeho ,,83″ v čase keď mal parlamentnú väčšinu a nepotreboval od nikoho súhlas k tomu aby mohlo byť vykonané zadosť učinenie za vraždu a únos ,ktoré nedali mnohým aj vtedy spávať???  Ako je možné ,že zrazu až teraz je tu akási ,,Spoločenská objednávka“ ,ktorá je samozrejme vyvolaná len účelovo z hora  a má zakryť to,o čom sa voličom v tomto štáte ani len nesníva ? Ako je možné ,že dnes ,,vlastní“z radov UV KS SMER sú za amorálnosť a rušenie nezrušiteľného ?! To kde vlastne boli pred dvoma-troma rokmi  ,keď v úlohách rôznych radcov a poradcov viedli mimo iného ich vodcu k jeho  najväčšej prehre a potupe s ktorou sa do dnes nevie vyrovnať a zmieriť???

Ale skúsme sa zamyslieť aj nad tým ,čo vlastne rieši toto teatro pre druhú stranu v podobe jednoduchého a poslušného občana-voliča ,ktorý je núteným žiť v mnohých prípadoch z almužnej ,teda z ruky do úst a bolo mu len vložené do úst ,že to je práve on a ten ktorý má eminentný záujem na vyriešení niečoho ,čo v skutočnosti ani vyriešiť nemôže?! Nuž ja si myslím ,že okrem ešte väčšej polarizácie ,nenávisti a napätia v spoločnosti pred bližiacími sa jesennými horúcimi  voľbami absolútne  nič,čo by mu uľahčilo a zprijemnilo už aj tak veľmi ťažký život za ktorý môžu práve tí ,ktorí si hovoria politici a veľmi im leží v žalúdku osud a život ich voliča …….

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Vetroň v Prievidzi

V Martine mal spadnúť vetroň, smerujú tam záchranári

04.05.2024 19:53

Na sociálnej sieti o tom informovali z operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

04.05.2024 18:48, aktualizované: 19:58

Voda zatopila viacero pivníc a ďalších priestorov. Výšku škody primátor odhadnúť nevedel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470513x
Priemerná čítanosť článkov: 2978x

Autor blogu

Kategórie