Založ si blog

Koniec polit-mafie na Slovensku!

Sobota 21.marca roku 2020 sa iste zapíše ZLATÝMI písmenami do novodobej histórie v ére samostatnosti Slovenska ,ktoré bolo vyše 30 rokov skúšaným rôznymi tiež politikmi systémom POKUS-OMYL bez osobnej ,politickej ale aj straníckej zodpovednosti a schopnosti seba reflexie a prebratia zodpovednosti za nimi vykonané. Ktoré viedli až k tomu ,že najvyššie miesta riadenia v tomto štáte pomaly a iste začali ovládať chápadla neviditeľnej chobotnice ,ktoré si pomaly a iste omotali každý jeden rezort včetne Európskych peňazí ,ktoré patrili všetkým občanom a nie len VYVOLENÝM. A tak bolo iste len otázkou času kedy sa preberie aj obyčajný a ťažko skúšaný občan-VOLič a povie razantne DOSŤ a NIKDY VIAC tým ,ktorí dovolili týmto chápadlám ovplyvňovať ,ale hlavne ohrozovať aj jeho život . A ten deň prišiel presne pred TROMA týždňami ,počas ktorého sa rozhodlo o tom ,že neviditeľnej chobotnici treba konečne utnúť hlavu a tak oslabiť silu a tlak jej chápadiel ,ktoré už doslova paralyzovali riadny chod štátu a života v ňom ! Iste tu dnes netreba nikomu pripomínať čím všetkým musel prejsť tento štát a jeho občania predovšetkým za posledných osem rokov ,ale hlavne za tie posledné štyri by bolo len nosením dreva do lesa a nosením vody do studne ! Ale iste je potrebné v tento významný deň pre celé Slovensko a jeho občanov pripomenúť si aspoň jednú múdrosť našich starých otcov a materí : S KRČAHOM SA CHODÍ POTIAĽ PO VODU ,POKIAĽ SA KRČAH NEROZBIJE !!! Ktorému iste na Slovensku predchádzalo aj to staré známe : S JEDLOM RASTIE CHUŤ!!!

Dnes je tento deň doslova DŇOM VÍŤAZSTVA ROZUMU A VOLE predovšetkým nad tým ,ktorý si myslel ,že jedine on má patent na rozum a každý jeden ,ktorý nerozmýšľa a nemyslí tak,ako ON a jemu rovní sú len poloblázni a hyeny a to aj antisociálne ! Ale padla kosa na kameň a TATÍČEK SOCIÁLNEHO ŠTÁTU sa nevie spamätať z výprasku ,ktorý ON aj s jeho družinou a hlavne chápadlami POLIT-MAFIE ,ktorú všetci utržili pred troma týždňami. Výsledkom jeho neschopnosti POCHOPIŤ bol iste jeho plač,nárek a hlavne infatilna projekcia zameraná na nového predsedu NR SR a to bez najmenšieho uvedomenia si zase už roky a dejinami Slovenská otrepaným ,,ZABUDOL VOL ,KEDY TEĽAŤOM BOL!!!“ A aj preto sa mu po jeho trúchleni hneď ušlo len toho ,čo si iste zaslúžil a o čo si už dávno koledoval ! Nebudem sa vracať k jeho slovám a odkazom predovšetkým pre Pána Dzurindu a Pani Radičovú z roka 2012 po predčasných voľbách ,ale iste mu prezradím ,že práve aj títo dvaja skutoční Slovenskí štátnici a politici budú súčasťou toho a tých ,ktorí budú odsekávať pomaly a iste jedno chápadlo chobotnice a teda POLIT-MAFIE za druhým !

Všetkým modliacim sa neprajníkom novej vlády a vedenia Slovenská žijúcim v nenávisti a pod heslom škodoradosti: ČÍM HORŠIE ,TÝM LEPŠIE aj napriek tomu ,že ich len úprimne ľutujem ,ale pomôžem a nechávam im na záver pár múdrosti nad ktorými sa môžu zamyslieť aj samí nad sebou:
,, JE TOHO EŠTE STRAŠNE VEĽA ,ČO MUSÍTE EŠTE POZNAŤ,NEŽ POCHOPÍTE ,ČO PRÁVE VIDÍTE A ČO SA PRÁVE DEJE!“

,,NAUČTE SA ZÍSKAVAŤ INFORMÁCIE Z VLASTNÝCH VNÚTRAJŠKOV A NIE Z CUDZÍCH VONKAJŠKOV !“

,,JE NEZMYSLOM NENÁVIDIEŤ VŠETKÝCH ĽUDÍ, KEĎ VÁS ZRANILI A ZRADILI,TÍ KTORÝM STE TAK SLEPO VERILI !“

,,NIEKEDY SA MUSÍTE ZBLÁZNIŤ,ABY STE PRIŠLI K VLASTNÉMU ROZUMU !“

A po pochopení týchto múdrosti a precitnutí vám odporúčam konečne žiť bez nenávisti ku komukoľvek a s dobrotou voči všetkým !!!

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

autobus

Na diaľnici R1 sa prevrátil autobus, ktorý ťahala odťahová služba

06.05.2024 16:17

Prejazdný je len jeden jazdný pruh.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470729x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie