Založ si blog

45 centíkov , 1. 9 eura versus 333 eur ! !!

Písal sa rok 2017 a z centrály na Súmračnej sa šírili pomedzi plebsom a proletármi a do do celého sveta dezinformácie a bombastické informácie o ZÁZRAKU v srdci Európy ,ktorý spočíval v Slovensku ako TIGROVI a lídrovi EKONOMIKY Európy a celého sveta !!!! A po tomto doslova besnivom ošiali prišiel aj koniec tohto roka a v ňom ešte bombastickejšia správa pre všetky detičky a dôchodcov na Slovensku v podobe mesačného navýšenia rodinných prídavkov a dôchodkov o NEUVERITELNÝCH 45 centíkov pre každé jedno dieťa a 1.9 eur pre každého jedného dôchodcu na nasledujúci rok 2018 !!!

Toľko v krátkosti o neuveriteľnom HYENIZME jedného nevydareného socialistického ,ale anti sociálneho brusiča ,ktorému sa podarilo takýmto krokom a spôsobom ,,vybrúsiť „na tvárach detí a dôchodcov ,,úsmevy“ v dobe EKONOMICKÉHO ZÁZRAKU ,ktoré im iste nezmiznú z tvári pokiaľ budú žiť !
A aj preto je dnes zaujímavé sledovať vojnu v predbiehaní sa opozície s koalíciou o navyšovanie nie len rodinných prídavkov na jedno dieťa ,ale aj o jednorazový príspevok na jedno dieťa v sociálne slabších rodinách pri ktorých iste nejde o brusičove centíky ,ale o STOVKY eur z kasy nás všetkých !!! Pokiaľ by socialistickí opozičníci dávali všetkým plným priehrštím ,tak liberálno- demokratická koalícia chce dávať ešte viac ako socialisti ,ale podľa kľúča ktorý je iste spravodlivejší a to presne tak ,ako sa dialo aj pri delení Vianočných dôchodkov minulého roka pre všetkých a nie len z celého dôchodkárkeho koša vybraných . Pri jednorazovom príspevku na jedno dieťa v sociálne slabších rodinách je doslova na smiech tvrdenie a videnie mnohých socialistických opozičníkov a jeho VOLičov v tom ,že táto pomoc sa dostane len a výlučne do rómskych osád v ktorých sa automatický len prepije ,prefajčí a preje a pritom nechcú ani len pripustiť pravdu a fakty o tom ,že práve ,,zásluhou“ socialistických ,ale anti sociálnych vlád v minulých obdobiach žije na Slovensku veľmi veľa rodín z majority na hranici chudoby a doslova v biede ,ktorí si iste s takýmto príspevkom aspoň trochu polepšia a ako ,tak si zmiernia ich útrapy po náročnom roku ,v ktorom nám všetkým zneprijemnil životy COVID 19 ……… štatistiky jednoducho ináč nepustia!!!

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42, aktualizované: 17:24

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 469685x
Priemerná čítanosť článkov: 2973x

Autor blogu

Kategórie