Založ si blog

Som zástancom trestu smrti a práva na odvetu , ale nie som ani za humanizáciu trestov , ktorá nevedie k náprave páchateľov ! !

Takýmto spôsobom sa v neďalekej minulosti vyjadril jeden hranatý súdruh ,,človek“ z búdy na Súmračnej ,ktorý sa stal politikom len pre jeho osobný prospech ,vládnutie ,ekonomický profit a moc , ale iste nie kvôli tomu aby sa mali jeho VOLIči dobre a lepšie ako on a jemu rovní nie len z poľovníckych chát v jeho FICILII ! Tento hranatý súdruh ,,človek“ je aj dnes presiaknutý POMSTOU tak ,ako aj MARX – LENINISKÝM učením a jeho ideológiou ,ktorú mu v minulosti súdruhovia doslova nabili do jeho hranatej hlavy ! Žiaľ pánu Bohu dnes takýto hranatý súdruh ,,človek“ ,ktorý nevie a nedokáže prehrávať ovládol s jemu rovnými zase celé Slovensko a vystrája v ňom tak ,ako neriadená strela ,ktorú ženie v pred len a len POMSTA a nikým a ničím neohrozená chuť po moci a vládnutí a to za akékoľvek obete a straty predovšetkým v radoch tých ,ktorí mu zase vydláždili cestu na piadestal najvyšší ……. ,ale tak im treba !!!

NECH TEN ,KTORÝ CHCE POHNÚŤ S CELÝM SVETOM POHNE NAJPRV SÁM SO SEBOU !!!

Toto sme všetci chceli ?

15.05.2024

To, čo sme dnes všetci zažili v Handlovej iste nie je nikomu ľahostajné a každý jeden z nás takýto brutálny čin voči premiérovi štátu iste odsúdi . A takto robím verejne aj ja . Momentálne naprieč celým Slovenskom lomcujú emócie a ,obvinenia a rôzne názory . Mnohí už volajú po pomste . A je na zamyslenie ,že sa k nej hlásia aj tí ,ktorí boli a sú aj dnes PRÍČINOU [...]

Quo wadis Slovenské ne- zdravotníctvo vo Ficilii pod vedením ministerky cingi lingi bom ?

09.05.2024

Alebo kedy padne hlava tejto selfičkovej a neschopnej ministerky z PENTA group´s ? Alebo necháme našu budúcnosť a teda naše deti na milosť a nemilosť lekárov za hranicami FICILIE ? Nie ,nebudem zase rozoberať činnosť a ,,prácu“ tejto tanečnice z PENTA group´s počas jej pol ročného pôsobenia na poste MZ vo FICILII ,ale sa len pýtam dokedy sa na jej nečinnosť bude [...]

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

noviny, denníky, Pravda

Vyhlásenie šéfredaktorov a šéfredaktoriek k atentátu na Roberta Fica

16.05.2024 12:30

Odsudzujeme útok na premiéra Roberta Fica. Útok na Roberta Fica je útokom na nás všetkých. Je to cesta nenávisti, ktorá nemôže ovládať Slovensko.

PREMIÉR: Návšteva Maďarska

V Moskve zneužívajú atentát na Fica na propagandu. Dokonca radia slovenským vyšetrovateľom pozrieť sa na Zelenského

16.05.2024 12:30

Nenávisť niektorých západných štátov a pomsta ukrajinských tajných služieb - tieto konšpiračné teórie sa šíria v Rusku o pozadí atentátu.

novinari, Rooseveltova nemocnica

Množstvo novinárov a modliaci sa muž. Pred Rooseveltovou nemocnicou je stále rušno

16.05.2024 12:06

Atentát na slovenského premiéra Roberta Fica vyvolal rozruch nielen v našich končinách, ale na celom svete. Pred banskobystrickou nemocnicou sa zišli štáby z celého sveta.

Petr Fiala

Vo Fialovej vláde nastala už ôsma zmena: kabinet má nového ministra pre vedu

16.05.2024 12:01, aktualizované: 12:14

Nového ministra Mareka Ženíška na Pražskom hrade do funkcie vymenoval český prezident Petr Pavel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 160
Celková čítanosť: 475110x
Priemerná čítanosť článkov: 2969x

Autor blogu

Kategórie