Založ si blog

Rozumie a verí vôbec ešte sklamaný a oklamaný VOLič svojmu Birmovanému komunistovi ?

Nuž po spoločnom zasadaní premiéra Ukrajiny s Birmovanym komunistom zo Slovenska a po jeho veľkohubých vyhláseniach a zmene retoriky na adresu jeho veľkého vzoru v búde na Krásnej ploščadi sa dá dnes jednoznačne konštatovať ,že si tento Birmovany komunista s jeho VOLIčmi po voľbách do cirkusu PARLAMENT zase robí len to ,čo sa mu zachce a jasne im odkazuje , že za službu – hlas vo voľbách im on veru slúžiť nebude !

Nebudem tu ani v tomto prípade meniť tieto veľkohubé vyhlásenia na drobné ,ale chcem len pripomenúť jeho fanynkám ,ktoré ho povýšili nad svätého Otca a sú pre ne jediným elixírom a zmyslom života ,že ich slepá viera v ich MESIÁŠA & SPASITEĽA ich zase priviedla len a len k veľkým sklamaniam a bolestiam v ich dušiach a srdciach ! A činím tak na základe rozhovorov s nimi nie len priamo na Michalovskom námestí ,ale aj po udalostiach na Michalovskej radnici v mojom rodnom meste len niekoľko kilometrov od Michaloviec !!!

Nuž ,ale čo už ? Nedožili sa ešte vždy ani po pol roku jeho vládnutia lacného chleba a ani benzínu do ich starých MB ečiek a ani nafty do novších škodoviek………,ale tak im treba !

A už je to tu ! !!

20.05.2024

V roku 1989 ,keď sa chlieb lámal aj v ČSSR a na dvere veľmi silno búchala demokracia ani mňa ani len vo sne nenapadlo ,že sa dožijem na malom Slovensku doby ,kedy sa bude zakazovať nahlas vyslovovať názor a dokonca sa bude za neho aj trestať ! Ale aj ja som sa veľmi mýlil a dožil som sa toho ,čoho som sa iste nie len ja dožiť nechcel ! A teda aj zastrašovania zo strany vládnej [...]

Demokracia na Slovenský spôsob !

20.05.2024

Po nahubkovom zákone o RTVS v cirkuse PARLAMENT a odsúdenia hodnej udalosti v Handlovej tu máme zase jasnú vládnu propagáciu demokracie na jej spôsob . A to v podobe ZÁKAZU sa vyjadrovania k tejto udalosti tak ,ako každému z nás narástol zobák ! Dnes sa berie právo občanom na vyjadrenie ich názorov na udalosť ,ktorá rozrúšala predovšetkým rady ,,politikov“ a teda tých [...]

Nenávisť. ..

17.05.2024

keďže dnes je na Slovensku najviac sklonovaným a vyslovovaným slovom NENÁVISŤ ,tak som sa pozrel do vikpédie a zistil som o nej aj toto : NENÁVISŤ je hlboko ,intenzívna emócia vyjadrujúca zaujatosť , nepriateľstvo a odpor voči inej osobe ,skupine alebo objektu . NENÁVISŤ sa spája s potrebou škodiť a spôsobovať bolesť a s pocitom radosti ,keď k naplneniu potreby dôjde .Ide [...]

vojna na Ukrajine, MI-8, Charkov

ONLINE: USA nemienia poslať vojenských inštruktorov na Ukrajinu

21.05.2024 06:00

Spojené štáty mali až do začiatku ruskej invázie vo februári 2022 na Ukrajine až 150 vojenských inštruktorov.

France Prison Break

Macron vzdá hold zabitým strážcom, podarí sa dolapiť najhľadanejšieho Francúza?

21.05.2024 06:00

Vo Francúzsku nasadili až 350 kriminalistov do pátrania po recidivistovi, ktorého pri krvavej prestrelke vyslobodila skupina maskovaných mužov.

radičová, ódor, heger

Bývalí premiéri pre Pravdu: Strelec pred domom, žiletka, nábojnica i vyhrážky smrťou. Agresivitu treba odstrániť

21.05.2024 06:00

Kým doteraz to ostalo len pri vyhrážkach či nábojniciach v obálke, stredajší atentát zmení Slovensko navždy.

planéta, Zem, zemeguľa, reliéf, vesmír, Čukotka, Aljaška, Beringov prieliv, 3D, NASA

USA podozrievajú Rusko, že do vesmíru vyslalo 'zabijácku' družicu

21.05.2024 05:50

Spojené štáty uviedli, že Rusko minulý týždeň vypustilo do vesmíru družicu, čo by mohlo byť súčasťou umiestňovania zbraní vo vesmíre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 163
Celková čítanosť: 479810x
Priemerná čítanosť článkov: 2944x

Autor blogu

Kategórie