Založ si blog

Rozkaz súdruh plukovník! ! !

Aj takto jednoducho by sa dalo charakterizovať konanie a poslušnosť časti bez právnych poslancov z proti ústavného vládneho TROJ ZLEPENCA  ,ktorým bolo zbytočné skladať poslanecký sľub v cirkuse PARLAMENT!

Totiž to,čo vystrájajú títo nesvojprávni pešiačikovia na príkazy súdruha plukovníka v ohľade s hrubým porušovaním ústavnosti na príkaz strateného kapitána Danka ,sa ani ináč nazvať nedá a slušným ľuďom pri ich konaní aj proti ich záujmom o ochrane ich ústavných práv sa rozum zastavuje!  Rozprával som sa s ix ľuďmi a to aj z tábora súdruha plukovníka a skoro všetci mi jednoznačne potvrdili a povedali, že to ,čo si ,,dnes“ dovoľuje ich plukovník, tak to si iste nezaslúžia z jeho strany a to nie  len preto že mu verili a dali mu svoje hlasy vo voľbách ,ale aj preto že takéto správanie a postoje ešte viac rozoštvávajú aj ich spolužitia s ich deťmi a vnukmi!  Mnohí z nich nevedia pochopiť ,čo za silu núti ich súdruha plukovníka konať  proti ich záujmom keď im pred voľbami sľuboval niečo úplne iné a hlavne iný spokojnejší a kvalitnejší život .To ,že mnohí z ich rovesníkov už nie sú medzi nimi na základe zlého stavu v zdravotníctve pod vyše deväť ročnom vedením UV KS SMER už akosi prehltli a to tak isto ako to,že čím ďalej tým viac z ich rádov sa prepadáva do stavu chudoby a veľký ,,ekonomický zázrak “ sa im akosi vyhýba  ,no to žeby mali žiť opäť v strachu a obávach aj s ich rodinami  tak, ako pred rokom 1989  nechcú ani len pripustiť a hovoria  už skôr DOSŤ bolo Fica ,birmovaneho komunistu aj súdruha plukovníka  a začínajú sa obzerať po ich novom vodcovi!!!

Nuž ale, čo na správanie nesvojprávnych pešiačikov hovorí ich priamy a stratený nadriadený kapitán Danko ,ktorý ich postavil pred neriešiteľný rébus a to tak isto ako aj jeho kancelára ,ktorý ale už stihol všetko zobrať na vlastné plecia a v tichosti čaká na jeho ďalší osud na tomto poste.  Ako sa vlastne  odvďačí  aj nesvojprávnym pešiačikom ,ktorým v skutočnosti ani nikdy nevelil ,ale zato sa k ním hrdo hlási a dbá na ich poslušnosť a loajalitu ku všetkému čo on sám dobabre!?!

 

A čo na to všetko vlastne hovoria samotní nesvojprávni poslanci, ktorým verili ich voli či ??? Žeby sa stotožnili so slovami jedného z nich …….????!!!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 07:37

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 468199x
Priemerná čítanosť článkov: 2982x

Autor blogu

Kategórie