Založ si blog

Keď nad Ficiliou namiesto Nad Tatrou sa blýska . . . len uboha PROJEKCIA znie! ! !

PROJEKCIA je odborníkmi definovaná ako obviňovanie iných namiesto toho ,aby sme videli sami seba a svoj vlastný podiel VINY a zodpovednosti za to ,čo sme sami napáchali ,alebo čoho sme boli zúčastnený a súčasťou tak,ako článok-člen nejakého celku,pol.zoskupenia ,atď. A pritom je vlastná VINA ako jej súčasť PRÍČINOU toho,prečo projektujeme vlastné pocity ,s ktorými sa nedokážeme vyrovnať vo svojom vnútri, na iných!!! Takže toľko na úvod k tomu o čom sa zmienim v mojom ďalšom názore a pohľade na to,čo sa deje už roky na Slov. pol. scéne ,ale v týchto dňoch to jednoducho graduje až kozmickou rýchlosťou!
Takže poďme pekne po poriadku . Na Slovensku ešte vždy nedozneli ovácie z fantastického víťazstva politickej strany SMER a následných reakcii v podobe abdikácii na svoje posty od podpredsedov tejto strany ,mimochodom jeden z nich už skončil, a už tu máme ďalšie predvádzanie PROJEKCII v podaní obviňovaného a odvolávaného ministra vnútra ,ale hlavne jeho obhajcu v podobe Birmovaného komunistu ,ktorý do dnešných dni veľmi ťažko znáša jeho fiasko v posledných prezidentských voľbách ,po ktorých sme boli svedkami nebývalej a aj nevídanej PROJEKCIE zo strany jeho voli čov!!! Lebo ,ako už len nazvať správanie sa a postoje od volá vaného ministra,jeho najväčšieho obhajcu ,ale aj koaličných poslancov sediacich a PROJEKTUJÚCICH v cirkuse PARLAMENT&PSYCHIATRIA!? To,čo malo možnosť vidieť sta tisíce ak nie milióny slušných ľudí v priamom prenose tak,ako PROJEKCIU ,ktorá by sa mala vyučovať na vysokých školách psychológie ,ale aj filozofie!!!??? A samozrejme že nie len v tom to prípade ,ale aj po veľmi rýchlej zmene retoriky pri možnom navýšení platov ústavných činiteľov o TISÍC eur za mesiac!!! Ale aj jeho dnešnej rýchlej reakcii na to ,čo jemu a jeho strane ubralo na sláve a percentách , o zrušení tak ťažko sa rodiaceho zákona na MZ pod réžiou KRÍZOVÉHO MANAGERA z pošty,aj ja som strašne zvedavý či vráti plat za premrhaný čas. Nuž a opäť som sa poriadne smial a váľal po zemi pri jeho PROJEKCII a infatilnej iracionalizacii na adresu opozície ,ktorá bude vraj z prijatého zákona o až 30-TRIDSAŤ eurových poplatkoch za dvermi DOBROVOĽNÍKOV vytĺkať politický kapitál a tak ho zneužívať na jeho politické ciele. Ktorú ale hneď spojil s atakom na pána prezidenta a vyzýva ho na konanie vo veci ,ktorá by mala ,,zabetonovať“ Ústavnú moc jemu a jeho verným!!! Takže ,čuduj sa svete ,opäť nie je schopným tento neschopný Birmovany komunista priznať chyby jeho nominantov ,ale aj členov jeho strany za jednoznačne zlý zákon o poplatkoch u DOBROVOĽNÍKOV a následným zdieraním jeho voli čov!!! Ale tak im len sucho ,ale za to jednoznačne odkázal ,že nie kvôli ním dá zrušiť tento ZLÝ zákon ,ale len a len kvôli zlej opozícii ,ktorá si dovolila na neho poukázať!!!! Nuž,čo už,opäť len bezmocná PROJEKCIA ,ktorou sa snaží zakryť neschopných a tých ,ktorí mu už roky podkopávajú čo raz viac sa trasúce nohy a ktorí bez jeho súhlasu nie sú schopnými sa ani len podpísať!!!
Je pravdou ,že dnes žijeme v dobe rôznych turbolencii ,rýchle sa meniacich situácii,rôznych zvratov ,na ktoré musia reagovať aj tí,ktorých sme si zvolili a tak je možné že sa chybička ,,vloudi“ aj v prípade ich ,ale je na zamyslenie sa predovšetkým ich samich ,že ak to už nezvládajú a to z akýchkoľvek dôvodov ,tak nech prestanú konečne hrať ,,teatro“ , predvádzať jednú PROJEKCIU za druhou a to aj sami pred sebou a nechajú priestor novej a predovšetkým mladšej ,,krvi“,ktorá im iste ukáže a aj dokáže ,že aj veľká politika sa dá robiť slušne a hlavne v prospech tých ,ktorí ich budú voliť a nie v prospech ,,neviditeľných“ ,ktorí tu už skoro desať rokov ťahajú nitkami zo zákulisia…..

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Mykola Solskyj

NABU podozrieva ukrajinského ministra Solského z nezákonného nadobudnutia štátnej pôdy

23.04.2024 12:18

Od začiatku ruskej invázie vo februári 2022 sa na Ukrajine objavilo viacero korupčných káuz.

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.

Maximilian Krah, Nemecko, AfD, eurovoľby

Nemecko zatklo muža za špionáž pre Čínu, odovzdával informácie z europarlamentu. Peking reaguje

23.04.2024 12:00, aktualizované: 12:11

Spolková generálna prokuratúra tvrdí, že sledoval aktivity čínskej opozície v Nemecku.

karlova ves, električka, bratislava, Segnerovsa

V Karlovej Vsi zrazila električka chodkyňu, skončila v nemocnici

23.04.2024 11:18

Polícia chodcom zdôrazňuje, že sú povinní dať električke prednosť aj na neriadených priechodoch pre chodcov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 466891x
Priemerná čítanosť článkov: 2974x

Autor blogu

Kategórie