Založ si blog

„Modrá šľachta“ versus dokedy? !

Včera som sledoval tri footbalove zápasy v priamych prenosoch  ,Madridské derby, Nemecký šláger a dlho avizovaný zápas D.Streda -Slovan o ktorý mala dokonca záujem aj Maďarská verejno právna televízia a vysielala ho tiež v priamom prenose. A tak by som mohol kľudne porovnávať všetko ,čo k footbalu patrí ,t.j. predovšetkým kvalitu hry ,trávnikov ,plné tribúny, výkony rozhodcov ale aj správanie sa  divákov na týchto zápasoch . A o to posledné mi práve ide a to nie po prvý krát .A aj preto sa pýtam dokedy sa bude človek ,divák, slušný fanúšik,otec s deťmi ,báť ísť a prísť na footbalový zápas ,,jeho „mužstva len preto a kvôli tomu, čo sa deje  na ,našich“ štadiónoch  zo strany hŕstky tiež fanúšikov ,ktorých sa už dávno aj polícia a vlastníci klubov boja. To ,čo včera opäť predviedla  v priamom prenose ,,MŠ“ ,čoby fanúšik toľko preferevaného SLOVANA  sa dnes už len málo kde na štadione v slušnej Europe  dá vidieť  a vyčíňanie holých hláv  zakrytých kapucňami a  a tvári šatkami ,kvôli strachu za zodpovednosť z napachaného , to včera opäť len potvrdilo .

A aj preto sa pýtam ,čo títo doslova ešte zasranci musia vykonať ,aby ,,naša “ polícia nemusela ,,Pomáhať a chrániť“  slušných  divákov-fanušikov  za ich peniaze aj tam ,kde si prišli pre zábavu, relax, oddych a zážitok za ktorý si zaplatili? Dokedy to vlastne bude polícia len vyhodnocovať riziká  ,ktoré sú možné zo strany nesvoj právnych zásrancov a my všetci budeme za to platiť a oni sa budú presúvať z mesta do mesta pod ich kontrolou ,budú šíriť strach a ničiť súkromné majetky majiteľov klubov??

 

Ako to vlastne pracuje majiteľ klubu Slovana ale aj kapitán tohto teamu s vodcom ich ,,Fan-clubu“ ,keď tento club robí   majiteľovi a značke Slovana ešte väčšiu hanbu než mnoho krát hráči na ihrisku ???   Kto je vlastne zo strany Slovana zodpovedným za správanie sa ,,ich “ zásrancov a kto a akým spôsobom sa podieľa na ich ,,výchove „???

Včera som mal dobrý pocit a pokoj v duši pri pohľade na footbalove zapolenia s  veľkým ,,F“ ,na ktoré sa prišlo pozrieť  cez sto tisíc divákov ,ktorí sa už dávno nemusia báť o svoje zdravie ,bezpečnosť a nikto ich neoberal o športové zážitky ,ale opäť som mal aj veľmi zlé pocity z toho ,čo dokáže hŕstka nespratných zasrancov ,ktorí si hovoria ,,MODRÁ ŠĽACHTA “  ale  hlavne aj z toho ,že v tomto štáte ešte vždy nie je dosť síl a prostriedkov zo strany kompetentných na elimináciu toho ,s čím si už dávno poradili aj tam, kde bol pred niekoľkými rokmi  takýto problém oveľa väčší  a napáchal oveľa väčšie škody?!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467646x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie