Založ si blog

Volič súdruha plukovníka v koži hyeny!

To ,čo dokazuje už roky traumatizovana a frustrovaná  voličská základña  birmovaného komunistu ,čoby bezduchí trollovia pod článkom o radostnej udalosti v rodine pána prezidenta Kisku ,sa skutočne ako primitivizmus,bezmocnosť a hyenizmus nazvať jednoducho nedá!!!!

A takýto a títo ľudia  rozhodujú v každých voľbách o tom ,kto bude  viesť tento štát ale aj regióny a samosprávy  a vyhradzujú si dokonca  právo pre najmúdrejších a najitelegentnejších ,ktorí všetko vedia a všade boli !  Títo bezcharakterní ,,mudriaši „v koži hyeny a  schovaní za pseudonymi ich aj niekoľkých nickov aj dnes jasne potvrdzujú ,prečo sa tento Bananystan nachádza tam ,kde sa nachádza a prečo sa v ňom deje to,čo sa deje .  Slušným ľuďom je z nich na zvracanie a  krúti sa im z nich v hlavách  a rozum zostáva stáť nad ich malosťou ,hyenizmom ,charaktermi a pýtaju sa ,ako len mohol toto niekto vychovať a dať mu voličské právo……….

 

 

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 466985x
Priemerná čítanosť článkov: 2974x

Autor blogu

Kategórie