Založ si blog

Prečo radšej Kotlebu a hnedu než červenú KSS ?

Aj keď sa nesluší načúvať a počúvať debaty za vedľajšími stolmi v  cukrárniach ,reštauráciách a krčmách ,tak večera v jednom takomto zariadení sa nedalo nepočuť horlivu a srdcia trhajúcu debatu  našich postarších až prestarlých spoluobčanov a zrejme bývalých súdruhov ,čoby aparatčikov  a nomenklaturnikov, ktorí zrazu nedokážu pochopiť  toho,koho roky volili  a nedali naň dopustiť  keď opustili a zradili pred ním inú modlu a ich Mesiáša!

Analýzy, prognózy ,spomienky ,vyčítky ale hlavne pravda každého z nich sa niesla zadymenou pivarňou a s každým jedným vypitým pivom a vodkou sa spomínalo na preplnené krčmy,blahobyt socializmu  a prichádzajúci 1.Máj na ktorý samozrejme nedali dopustiť .  A tak pomaličky a pozvoľne sa dostali až k jesenným voľbám a otázke koho a prečo voliť. Nuž a tu nastalo veľké hromobitie a jeden hlučnejší názor striedal druhý ,pre a proti za kohokoľvek a proti komukoľvek znelo čoraz hlasnejšie a štamgastri z vedľajších stolov sa len popod fúzy  usmievali a sem tam hodili uštipačnu poznámku s nádychom výsmechu ich ,,plodnej debaty „a to až dovtedy ,dokedy jeden z nich víťazoslávne vyslovil meno jeho nového Mesiáša s odôvodnením ,prečo ho bude on voliť a prečo by ho mali voliť všetci spolusediaci a nie len oni! A ták začali pať otázky, argumenty, analýzy a hlavne  na počudovanie sa mnohých nechtiac počúvajúcich  zhodla v tom ,že jediným riešením a zastavením toho, čo sa deje už roky v tomto Bananystane je strana ĽSNS a jej predseda s jeho do hola vystrihanými členmi a sympatizantami!!!  Nuž a najhlavnejším a najsilnejším argumentom bol o to ,že nie ich KSS ,ale jedine Kotleba dokáže spraviť  ,,poriadok“ s nekonečnou korupciou a bezpravím ,ktoré tu zaviedla silná ruka oligarchov  cez ich sluhov na najvyšších miestach vo vláde a parlamente . Že práve takýto ,,junáci “ ,čoby oddaní synovia proletariatu sú tí praví ,nebojacni a vedia spraviť to,čo by spravili aj oni keby náhodou niekedy vládli ! A čuduj sa svete ?!Práve oni by mali spustiť proces znárodňovania  a procesy so všetkými,ktorí rozkradli tento Bananistan tak, že sa už ani nemôžu na to nečinne pozerať a aspoň takýmto spôsobom už v jesenných voľbách sa chcú podieľať na prerušení hegemónie rozkrádania a rozkradačiek pod kuratelou UV KS SMER ,jeho súdruhom plukovnikom a satelitmi v podobe rôznych ministrov a šéfov najvýznamnejších inštitúcií!!!

Takže ,aj takúto podobu má prerod a zmena myslenia súdruhov ,ktorých bezmocnosť dnešných udalosti ,a nie len ich, priviedla až k extrémizmu ,xenofóbii ,neznašateľnosti a hlavne nádeji ,že nie ich už minulý Mesiáš ,ale nový  splní to, čo im doteraz nesplnil nikto po roku 1989 !!!

 

 

 

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

Kim Jo-džong

Sestra severokórejského vodcu: Vybudujeme ohromnú vojenskú silu

24.04.2024 09:50

Severná Kórea tvrdí, že vojenské cvičenia USA sú prípravou na jadrovú vojnu proti Pchjongjangu.

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467428x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie