Založ si blog

HYENIZMUS! !!

V živote každého z nás asi niet radosti nad tou ,ktorá je spojená s novým prírastkom do rodiny a to najme vtedy ak je po pôrode všetko v poriadku a dieťatko s mamičkou sú zdraví a majú sa k svetu. Šťastie sa vtedy meria v celej rodine podľa množstvá úsmevov a pocitov ,ktoré môže len málo čo na svete nahradiť . Samozrejme ,že k takejto šťastnej a radostnej udalosti patria aj srdečné blahoželania a gratulácie s množstvom kytíc predovšetkým mamičke a jej novému dieťatku. Ja osobne som zažil príchod na tento svet detí vlastných ,ale už aj vnučiek a to aj mnoho prírastkov v rámci celej rodiny. A vždy a všade v týchto prípadoch vládla radosť,šťastie,smiech ,gratulácie a nekonečné pocity lásky a súdržnosti k takejto udalosti patriace.
No,a práve to ,čo zažívam momentálne na jednej debate na Pravde pod článkom,oznamom o radostnej udalosti v rodine najvyššieho štátnika v tomto štáte , má donútilo napísať tento krátky blog a dať mu práve taký názov aký ma. Lebo ako sa dajú nazvať ,,ĽUDIA“ ,ktorým nie je nič sväté a to ani príchod nevinného dieťatka na tento svet! Čo sú to vlastne za ľudia a čo za sila nenávisti k hlave štátu ,ale aj jeho manželke ale už aj nevinnému dieťatku , ich núti správať sa ako HYENY a krvilačná zver?! Áno ,krvilačná zver ,ktorá deň a noc striehne na svoju obeť na všetkých debatách v rôznych periodikách a ukazuje svoju zákernosť , rafinovanosť a to s jediným cieľom . Uraziť ,ponížiť a hlavne poukázať sami na seba,svoju malosť ,prechovávanú nenávisť ako dedičnosť po ich rodoch, závisť a v nekonečnom dôsledku hlavne neschopnosť pochopiť,že nimi adresované výlevy zasahujú viac ich samotných ,než toho ,komu ich aj v tomto prípade adresujú!

Múdri ľudia už dávno vedia,že uraziť ich môžu len tí, na ktorých im záleží a oni nemajú praktický ani čas venovať sa ľuďom na ktorých im absolútne nezáleží a jednoducho im nedovolia ich uraziť .A jeden múdry s mnohými uznávaným už predsa dávno napísal:
BEZ NENÁVISTI KU KOMUKOĽVEK A DOBROTOU VOČI VŠETKÝM!!!

Ja absolútne ani len nedúfam ,že tento výrok pohne s HYENAMI vyjadrujúcmi sa negatívne k radostnej udalosti v rodine hlavy štátu a zmení ich zmýšľanie ,ale som presvedčený ,že ten komu adresovali ich nenávistne invektíva so snahou uraziť ,mu nestoja za to ,aby si nechal pokaziť jednú z naj radostnejších udalosti v živote každého z nás!!!

Dnes celé slušné Slovensko hovorí ĎAKUJEM Pani Prezidentka ! !!

15.06.2024

Dnes niet lepšieho , krajšieho a jednoduchšieho slova pre tú ,ktorá v nerovnom päť ročnom boji obstala so cťou a do cieľa prišla zocelená ,poučená s hlavou hore , ako víťazka aj nad sebou samou a nie len nad tými ,ktorí ju chceli pokoriť aj na tribúnach aj tými najprimitívnejšími a najhyenystickejšími spôsobmi !!! Dnes patrí toto ĎAKUJEM aj žene ,matke ,ktorá [...]

Karty boli rozdane a kocky boli hodené. .. .. .

10.06.2024

A teraz už len pochopiť ,že žiadne Pyrrhovo a morálne víťazstvo v spojení s iracionalizaciou už nič nezmení na tom ,čo sa odohralo a stalo vo všetkých VOLebných miestnostiach po celom Slovensku !!! Ani dnes už nikomu nepomôže hrať sa na generála po vojne a ani plakať nad rozliatym mliekom a vyhlasovať sa proti všetkým zmyslom za víťaza ak je PRAVDA len jedná ! A to [...]

Bez nenávisti ku komukoľvek a s dobrotou a láskou voči všetkým ! !!

06.06.2024

Toto som aj ja očakával pri návrate na politickú scénu človeka ,ktorý prežil atentát a ozval sa po prakticky relatívne veľmi krátkom čase od dňa atentátu na neho . Ale žiaľ Pánu Bohu ani ja som sa nedočkal zmeny, predovšetkým zmeny myslenia ,ale aj pokory a sebareflexie . Ale zase len infatilnej projekcie bez jediného slovka o podiele vlastnej viny na tom ,čo sa v osudný [...]

dennik N versus Smer

Na 'smerákov' sa z podcastu Denníka N valila spŕška nadávok. Takto zmier nevyzerá, ohradili sa. Šéfredaktor sa bráni, že to bola satira

16.06.2024 15:39

Po množstve nadávok, ktoré zazneli z mediálneho podcastu na členov strany Smer sa smeráci pýtajú, či takto má vyzerať zmierenie.

vojna na Ukrajine, mierový summit vo Švajčiarsku, Volodymyr Zelenskyj

Zelenskyj získal 85 podpisov pod deklaráciu z mierového summitu. Viaceré veľké krajiny sa nepripojili

16.06.2024 14:43

Účastníci prvého summitu o mieri na Ukrajine vyzvali na návrat detí deportovaných Ruskom a na zapojenie "všetkých strán" do mierového procesu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 167
Celková čítanosť: 488670x
Priemerná čítanosť článkov: 2926x

Autor blogu

Kategórie