Založ si blog

Týždeň v kocke, alebo , čo nám dal a vzal? II.

Aj posledný ubehnutý týždeň priniesol doma a vo svete množstvo udalosti a to pre nás radostných ale aj nepríjemných a srdcia drásajucich .Tak sa poďme spoločne pozrieť na niektoré z nich ,ktoré považujem za potrebné vyzdvihnúť.

1;Náš kapitán Danko po nostálgii v J.Korey v nej pokračoval pri stretnutí s predsedom ruskej Dumy a zase si pospomínal na zašle staré zlaté časy socializmu a to až tak dôverne ,že si dokonca obaja vymenili telefónne čísla a zaviazali sa ,že budú už len utužovať Družbu medzi našimi národmi a spoločne budú bojovať proti pretrvávajúcim sankciám zo strany EÚ voči Rusku ,za ktoré zahlasoval mimochodom aj jeho p priateľ súdruh pod plukovník!!! Nuž počkajme si opäť času ako husa klasu a uvidíme o rok ,ako si jeho slová zobral k srdcu jeho priateľ ,ktorý bude opäť pri hlasovaní o už zmienených sankciách!

2;V utorok celý športoví svet po ukončení etapy šokovala správa o rozhodnutí JURY TDF o nespravodlivej diskvalifikácii dvoj násobného MS v cestnej cyklistike zo srdca Európy a to nášho veľkého TOURMINATORA za to ,čo nespôsobil on ,ale ten ktorý mal strach o život pri pohľade na jeho krvácajúce malíček!
Aká to škoda ,že už vtedy nevidel jeho krvácajúce svedomie a charakter!!! Je samozrejmé ,že celá svetová športová verejnosť nezostala len v šoku z to z verdiktu ale predovšetkým začal konať jeho zamestnávateľ a to odvolaním sa na medzinárodný arbitrážny súd a teraz už asi aj na civilný!! No a samotné Slovensko a športoví priaznivci tak v krátkej dobe zažili druhý šok a po ne FAIR PLAY Nemcov s Talianmi im opäť zostali len očí pre plač ,ktoré sa momentálne snaží usušiť vo Wimbledone nie reklamná ikona na brilianty ,zlato a šperky ,ale skromná Slovenka Rybáriková, ktorej netreba len gratulovať ale hlavne držať palce už zajtra v ďalšom jej dueli na tráve!!!

3;STREDA,mnohí by po nej povedali a pýtali sa ,bolo mu ho jej treba? Áno, štátny sviatok ,v ktorom opäť zanikol jeho význam a ktorý sa nezmyselným zvolaním súdruha pod plukovníka na prezidenta SR pred pozvažanými z celej Ficilie ,za ich vlastné ,ešte teraz nesie pod Devínom a nad hladinou Dunaja a tak sa stala z neho len ďalšia predvolebná fraška a nostalgiou jeho autora za prehratými prezidentskými voľbami v roku 2014!Po koľkí krát už ??? Je samozrejmé ,že pri tomto jeho ne uváženom ,no nadiktovanom scenári osláv sa tlačí na jazyk mnoho otázok a odpovedí ,ale pravdu o tom,že osobné invektívy ,zatrpknutosť a nenávisť voči hlave štátu na ,podľa autora výroku , najväčšom štátnom sviatku ne zmaže už ani čas!A toto jeho ,,gesto “ ktorým sa snažil pozvažanými dostať do určitého stavu falošnej eufórie ho bude sprevádzať dovtedy,dokedy bude viesť tento štát ako amatérsky tiež politik ,ktorý ešte vždy vodu káže ,ale pri tom len COLU pije!!! A to už desiaty rok . Zaujímavým a ne ospraviditeľnym faktom pri celej zinscenovanej fraške je ale aj poznanie a pravda o tom ,že na najväčšom štátnom sviatku ,nie na predvolebnej fraške,chcel vystúpiť aj druhý najvyšší ústavný činiteľ kapitán Danko a tomu to bolo cez kanceláriu Úradu vlády ,asi ústami tam sediacej sexice,oznámené ,že jeho vystúpenie na tomto akte nie je potrebné a zrejme ani prípustné!!! Nuž čuduj sa svete ,na oslavách sviatku ,ktorý patrí nám všetkým boli zalepené ústa tomu, ktorý je v hierarchii politického postavenia nad organizátorom osláv !!!Treba k tomuto ešte niečo dodávať?? Veď kto iný ,keď nie predseda národnej orientovanej strany a zároveň predseda NR SR ,ako priamy zástupca nás všetky ,mal ako prvý preniesť prejav k tomuto sviatku a to už v akomkoľvek znení!!! No a odozva na konanie súdruha pod plukovníka na seba nenechala dlho čakať a jej výsledkom je už známa zablokovaná schôdza vlády zo strany kapitána Danka a jeho ministrov ! No a na to hneď samozrejme aj infatílne vysvetľovanie a klamstvá súdruha pod plukovníka ,ktorý sa opäť COLY namiesto vody napil!!A tak ma na koniec tejto frašky v deň znesvetenia sviatku pod Devínom súdruhom pod plukovníkom napáda jediné otázka . To nestačilo všetkým slušným občanom Slovenska vystrájanie jeho a jeho neodvolateľných a nenahraditeľných pod heslom ,,VYHRAJ VOĽBY A MÔŽEŠ VŠETKO!!! “

4;Koniec týždňa sa niesol v znamení zasadnutia G20 v Nemeckom Hamburgu a hlavne stretnutie dvoch prezidentov zúčastnených na ňom a potom už len informácie o protestoch v uliciach mestá a jeho plenenie a pálenie! A v rinčaní skla výkladov a v plápolaní ohňov po celom meste zanikol zmysel toľko očakávaného stretnutia ,ktoré ale tiež viac prekrývalo podanie si rúk dvoch velikánov svetovej politiky než jej obsah a hlavne záverečné komuniké ,ktoré málo odbremeniť celý svet od napätia ,hladu a hlavne vojen vedených v rôznych častiach sveta!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467025x
Priemerná čítanosť článkov: 2975x

Autor blogu

Kategórie