Založ si blog

HYENIZMUS! !!

V živote každého z nás asi niet radosti nad tou ,ktorá je spojená s novým prírastkom do rodiny a to najme vtedy ak je po pôrode všetko v poriadku a dieťatko s mamičkou sú zdraví a majú sa k svetu. Šťastie sa vtedy meria v celej rodine podľa množstvá úsmevov a pocitov ,ktoré môže len málo čo na svete nahradiť . Samozrejme ,že k takejto šťastnej a radostnej udalosti patria aj srdečné blahoželania a gratulácie s množstvom kytíc predovšetkým mamičke a jej novému dieťatku. Ja osobne som zažil príchod na tento svet detí vlastných ,ale už aj vnučiek a to aj mnoho prírastkov v rámci celej rodiny. A vždy a všade v týchto prípadoch vládla radosť,šťastie,smiech ,gratulácie a nekonečné pocity lásky a súdržnosti k takejto udalosti patriace.
No,a práve to ,čo zažívam momentálne na jednej debate na Pravde pod článkom,oznamom o radostnej udalosti v rodine najvyššieho štátnika v tomto štáte , má donútilo napísať tento krátky blog a dať mu práve taký názov aký ma. Lebo ako sa dajú nazvať ,,ĽUDIA“ ,ktorým nie je nič sväté a to ani príchod nevinného dieťatka na tento svet! Čo sú to vlastne za ľudia a čo za sila nenávisti k hlave štátu ,ale aj jeho manželke ale už aj nevinnému dieťatku , ich núti správať sa ako HYENY a krvilačná zver?! Áno ,krvilačná zver ,ktorá deň a noc striehne na svoju obeť na všetkých debatách v rôznych periodikách a ukazuje svoju zákernosť , rafinovanosť a to s jediným cieľom . Uraziť ,ponížiť a hlavne poukázať sami na seba,svoju malosť ,prechovávanú nenávisť ako dedičnosť po ich rodoch, závisť a v nekonečnom dôsledku hlavne neschopnosť pochopiť,že nimi adresované výlevy zasahujú viac ich samotných ,než toho ,komu ich aj v tomto prípade adresujú!

Múdri ľudia už dávno vedia,že uraziť ich môžu len tí, na ktorých im záleží a oni nemajú praktický ani čas venovať sa ľuďom na ktorých im absolútne nezáleží a jednoducho im nedovolia ich uraziť .A jeden múdry s mnohými uznávaným už predsa dávno napísal:
BEZ NENÁVISTI KU KOMUKOĽVEK A DOBROTOU VOČI VŠETKÝM!!!

Ja absolútne ani len nedúfam ,že tento výrok pohne s HYENAMI vyjadrujúcmi sa negatívne k radostnej udalosti v rodine hlavy štátu a zmení ich zmýšľanie ,ale som presvedčený ,že ten komu adresovali ich nenávistne invektíva so snahou uraziť ,mu nestoja za to ,aby si nechal pokaziť jednú z naj radostnejších udalosti v živote každého z nás!!!

Ako šukaj Eštok vyrobil z Tadžického aktivistu Tadžického teroristu !

28.03.2024

Nebudem sa zo široká rozpisovať čo viedlo tohto šaľenoho vichodňara na poste MV SR k takému to kroku ,ale chcem sa ho len opýtať ,ako je možné , že ako minister zodpovedný za bezpečnosť občanov a Slovenska vedome kryl tohto ,,teroristu“ v zbernom tábore v Sečovciach a to až do doby teroristického útoku v Moskve ,ktorý je v tomto tábore už od roku 2022 ?! Ako je [...]

Kotleba -Uhrik – Mazurek , kde ste ?

27.03.2024

Azda vám len nevadí ,že vám táto ,,vláda“ ide zamoriť vaše Slovensko s vysokokvalifikovanými lacnými gastarbeitrami z Ázie a Balkánu ? Aj keď ja osobne si myslím ,že každý jeden vysoko kvalifikovaný a jazykovo vybavený Aziat & Balkanec by sa musel s oslom a mulicou doma zraziť , aby išiel pracovať za žobračenku do Ficilie ,keď mu okolitý svet ponúka oveľa [...]

Fico , to je len taký Mečiar pionier . . . . .

27.03.2024

Včera som dostal jeden link z výpoveďami od fanyniek ,ktoré sa zúčastnili osláv MDŽ usporiadanými s UV KS SMER s.r.o. a nestíhal som sa diviť a zároveň sa smiať sa nad následkami sily manipulácie propagandistov ,ktorým sa podarilo svojim fanynkam doslova vygumovať z ich hláv aj tie posledné zvyšky ich súdnosti , samostatnosti ,slobody a váženia si seba samého viac ako [...]

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 145
Celková čítanosť: 450156x
Priemerná čítanosť článkov: 3105x

Autor blogu

Kategórie