Založ si blog

Politické prázdniny v kocke , alebo čo nám dali a vzali? ? ?

,,Zaslúžené “prázdniny po ťažkom nič nerobeni ,,naších“ tiež politikov síce ešte neskončili ,no dianie na politickom poli a hlavne silné turbolencie okolo stoviek milionov eúr pre vedu a výskum neunikli predovšetkým zase len politikom opozičným,po koľkí krkrát už, a tí dali opäť najavo ,že mlčať nebudú a ani nemienia ani v budúcnosti! Každý kto sleduje túto kauzu od samého začiatku veľmi dobré vie,čo jej predchádzalo a čo všetko okolo nej už odznelo ,ale hlavne aj to ,že práve ona bola predmetom Kapitáňa Danka na odstúpenie od Koaličnej zmluvy a následných reakcií súdruha podplukovníka ale aj slizkého Bélu ,ktorý ako starý stratég sa ó vśetkóm ,pótom vyjadroval!

Súdruh podplukovník má už asi nových poradcov a tak na ich rady už rýchlo neutekal pred televízne kamery ,ale taktický vyčkával a nechával dozrieť to,čo síce spískal on a jeho komplici ešte vtedy keď vládli samí ,čo navaril nominant Kapitáňa Danka !!! Nuž a ten po varení Študentských fondov veril aj fondy pre vývoj a vedu a to pod taktovkou šefkuchara Kapitáňa Danka tak nešťastne ,že ho to nakoniec stálo jeho vlastný ,,krk!“ Ten sa síce napred bránil spôsobom vlastným ,každému kto prichádza o teplú stoličku ,no nakoniec musel dnes len ziracionalizovať svoj odchod do zúfalej infatilnej vety v zmysle ochrany rodiny a Kapitáňa Danka!!! Takže opäť žiadna sebareflexia,kde by sa aj u neho nabrala ,za ním napáchané a zbabrané a dokonca ani v tom zmysle ,že bol odvolaným !!! Ale že vraj po jeho zrelej úvahe !!!Tak by som chcel vedieť ,prečo takáto úvaha neprišla samá a to hneď po rozdelení temer 600 000 000 eúr pomedzí tých,ktorých mu určil Kapitáň Danko!!!

Táto kauza a samozrejme že aj udalosti pred ňou a ako aj súperenie dvoch narcisov-kohútov a ich tvrdých ég na jednom smetisku nemohli samozrejme ináč ako vyvolaním vládnej krízy TROJZLEPENCA skončiť! A aj v tomto prípade ,tak ako v roku 2012 sa opäť jasne potvrdilo a aj potvrdzuje ,že každý jeden nevyzrelí tiež politik ,ktorý sa nevie povzniesť nad vlastné ego a JA do politiky jednoducho nepatrí! A možná aj práve preto sme sa dožili toho,že Kapitáň Danko si zobral čas na rozmyslenie a v pondelok oznámi tak,ako už pred ním košický Kachličkiar ,že aj jemu je prednejšie zdravie a jeho rodina a v politike končí! Zaujímavá paralela,však!? Už aby tak spravil ale aj súdruh podplukovník ,ktorý si zobral ,,oddýchoviTIME “ešte pred kapitáňom Dankom a bol tu konečne rok 2010!!!

A tak tu aj preto máme vládnu krízu TROJZLEPENCA s reálnou možnosťou jeho pádu ! Pádu ktorého sa boja predovšetkým v Moste ale aj v Smere ,lebo veľmi dobré vedia ,že o čo prídu a hlavne to,že ich cesta po predčasných voľbách by iste skončila na hnojisku pol.dejín Slovenská vedľa HZDS,SDKU SD ,ale aj SDĽ a ÁNO!A tak aj preto dnes počúvame ,že tento TROJZLEPENEC nemá alternatívu a jedine pod ,,čižmou“ UV KS SMER s.r.o a MOST-HYD sa môže Slovensko zachrániť a skončiť v JADRE novo sa formujúcej Európy!!! Takže ,strach a paralela s im podobnými z minulosti tu je jednoznačne a namiesto priznania si spolu viny na momentalnom politickom stave,ale aj stave v spoločnosti sú tu opäť len infatilne výhovorky tipu , ,,TO NIE MY ,TO ONI A LEBO!!!“

Ďalšou a nie menej opominuteľnou udalosťou je neprehliadnuteĺná zmena správania a rétoriky Birmovaneho komunistu ,ktorý sa už vôbec nebráni myšlienke totálneho odovzdania jeho Ficilie aj s jeho voli čmi ,a nie len nimi, do područia Nemcov a Francúzov a to za podmienok,ktoré mu určia a to len preto ,lebo on zrazu VIE a CHCE aby sme boli všetci v akomsi vznikajúcom JADRE ,ktoré je dnes ešte veľmi ťažko definovateľné ,ale hlavne pre jeho voli čov neakceptovateľné a nepredstaviteľné!!! A tak bude asi na mieste otázka aj pre neho . A čo je so znárodňovaním a prestupu k ,,OST BLOKU“pod vedením Kremľa ??? Teda ,čo je aspoň s retorikou ,ktorá pred dvanástimi rokmi doslova kradla ovečky zo stáda Otca národa!!!

Birmovany komunista by zase z cudzieho rozdával !

17.04.2024

Ako ináč ,ako s úsmevom na tvári som sa zase bavil na veľkohubom vyhlásení -názore na to ,že pre stabilitu tohto veľmi krehkého trojzlepenca a pre stabilitu Ficilie na Slovensku by bolo veľmi dobre , ak by už skoro pani prezidentka Peligriniova pustila perie a jej miesto predsedu cirkusu PARLAMENT odovzdala do rúk nepriateľa všetkých semaforov vo Ficilii a teda kapitánovi [...]

Autostráda BA – KE nám už slúži od roku 2010 , kedy nám budú slúžiť nemocnice v BB – Martine a v Prešove ?

16.04.2024

Včera jeden Birmovany komunista zaviazal selfičkovú ministerku zdravotníctva CINGY – LINGY BOM k zvýšenej aktivite pri dohľade nad výstavbami špitáľov hlavne v BB & Martine ,keďže tú v Prešove presunul na jeho jednovaječné dvojča v ich ,,politike“ a bude ju teda riadiť a stavať rezort pod jeho velením a kontrolou presne tak ,ako svojho času aj špitáľ Sv. [...]

Rozumie a verí vôbec ešte sklamaný a oklamaný VOLič svojmu Birmovanému komunistovi ?

14.04.2024

Nuž po spoločnom zasadaní premiéra Ukrajiny s Birmovanym komunistom zo Slovenska a po jeho veľkohubých vyhláseniach a zmene retoriky na adresu jeho veľkého vzoru v búde na Krásnej ploščadi sa dá dnes jednoznačne konštatovať ,že si tento Birmovany komunista s jeho VOLIčmi po voľbách do cirkusu PARLAMENT zase robí len to ,čo sa mu zachce a jasne im odkazuje , že za službu [...]

Záskalie, Jaskyňa, Veľký Manín, mReportér

Krásna prírodná scenéria na Považí ponúka pohľad na nezaplatenie. Slováci, máme byť na čo pyšní

18.04.2024 05:00

Zábery z nádhernej slovenskej prírody zachytila mReportérka Ľubka Šeroňová.

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 154
Celková čítanosť: 462900x
Priemerná čítanosť článkov: 3006x

Autor blogu

Kategórie