Založ si blog

Keď sa v masmediach objaví meno prezidenta Slovenská , tak hneď sú aj všetky Červené rána bledšie!

A to presne také ,aké sú tváre tých,ktorí mu nevedie prísť na meno a denno denne sa na Debata .sk prezentujú svojou prízemnosťou a inteligenciou hojdacieho koníka ,alebo kohútika ,ktoré boli niekedy dávno súčasťou ich detstiev. Je síce jasné že to .čo dokazujú títo tiež diskutujúci ,ale aj poniektorí blogeri hovorí viac o nich samotných ,než o tom na ktorom sa tu doslova ,,odbavujú“ a predbiehajú sa jeden pred druhým so snahou uraziť hlavu štátu ,ale mnoho krát aj jeho rodinných príslušníkov a nevinné deti nevinímajúc. A presne tak sa deje aj dnes ,keď ,,opäť“zlyhala technika ,po koľkí krát už, a informáciu o tom priniesli media. Súdny a slušný človek sa už ani tak nepozastavuje pri týchto spravách nad reakciami tých ,ktorí sú traumatizovaní , frustrovaní a už aj trpia fóbiou pred menom hlavy štátu a mnohí mu dokonca prajú aj smrť ,ale skôr nad tým,čo za divadlo a s akým a koho scenárom sa dejú vecí okolo služobných ciest pána prezidenta. Len nedávno prebehli dve za sebou nasledujúce informácie o dvoj násobných technických príčinách ale aj havárii služobného vozidla v ktorom sedela hlava štátu. A tak iste nie len mňa napádajú otázky na kompetentného ,ktorý je priamo zodpovedným za technický stav techniky určenej pre najvyšších ústavných činiteľov. Lebo pokiaľ viem ,tak ešte ani pri jednej hlave štátu sa nedialo toľko tajuplných záhad ako v prípade tej ,ktorá spôsobila traumy a frustrácie nie len časti voli čov na Slovensku ,ale hlavne tomu ,ktorý sa postavil proti nemu zoči-voči vo voľbách prezidentských,ale aj cez jeho kanceláriu rôznym zákonom z dielne vládnuceho TROJZLEPENCA,ktorému velí jeden súdruh pod plukovník!!! Áno,presne ten súdruh podplukovník,ktorý už dlhšie nevie prísť na meno toho ,ktorý z neho spravil len štatistu a aj veľké Vrece zemiakov! A ktorý padol až tak hlboko ,že na základe scenára jeho verných žiada od neho refundáciu za lety ,ktoré mu odporúčal sám jeho ne od vola teľný minister!!! Ale aj ten ,ktorý sa po ne dožití Červeného rána 5.novembra stratil a nenabral odvahu vytiahnuť hlavu z piesku ani pri štátnom sviatku 17.novembra a neukázal sa ani pri jednej akcii pripomínajúcu mu jeho traumu z mladosti a tak to dokázal zahrať do autu až v deň nasledujúci pred mladými študentami ,ktorých si pozval na slávnostný obed ,ale len k oslavám Dňa študenstvá a už nie k oslavám tohto pre celé Slovensko významného sviatku!!!!
Nuž a aj kvôli správaniu sa toho ,ktorý vodu káže a len COLU pije sa vynára pre triezvo uvažujúceho a slušného človeka viacero otázok ohľadom jeho bezpečnosti ,keď vidí že ako poctivý platca daní nemá zabezpečenú ochranu ani najvyšší ústavný činiteľ!!! V minulých dňoch podal pán Harabín dva podnety na GP v súvislostiach s konaním vlády pána Dzurinu ,ale aj tej predposlednej na čele ktorej stál premier súčasný .A tento pán podal do konca aj trestné oznámenie na neznámeho páchateľa ,za spadnutý luster na jeho miesto ,kde v inkriminovanom čase chvála Pánu Bohu nesedel. A tak si myslím ,že aj na základe tohto prípadu a konania poškodeného ,by mala začať konať aj prezidentská kancelária a mala by sa vážnejšie zaoberať nad bezpečnosťou hlavy štátu!!!

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Birmovany komunista by zase z cudzieho rozdával !

17.04.2024

Ako ináč ,ako s úsmevom na tvári som sa zase bavil na veľkohubom vyhlásení -názore na to ,že pre stabilitu tohto veľmi krehkého trojzlepenca a pre stabilitu Ficilie na Slovensku by bolo veľmi dobre , ak by už skoro pani prezidentka Peligriniova pustila perie a jej miesto predsedu cirkusu PARLAMENT odovzdala do rúk nepriateľa všetkých semaforov vo Ficilii a teda kapitánovi [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 156
Celková čítanosť: 465738x
Priemerná čítanosť článkov: 2986x

Autor blogu

Kategórie