Založ si blog

Zatiaľ , čo SLUŠNÉ SLOVENSKO spalo. . . . .

tak pod rúškom mlčania POSLUŠNEJ väčšiny FICILIE sa talianskou mafiou rozkrádalo! Dnes ,po vyše mesiaci od neuveriteľnej brutálnej vraždy jedného mladého a odvážneho investigativného novinára a jeho snúbenice ,sme svedkami doslova neuveriteľných vecí o ktorých písal a na ktoré poukazoval a iste by aj poukazoval tento novinár.
Slušnému človeku doslova zostáva rozum stáť ,čo sa tu zrazu deje a aké opatrenia sa prijímajú na rôznych ministerstvách ,ale predovšetkým od BÁBKOVÉHO PREMIERA ,ktorý otvorene vyvracia všetko čo tu jeho predchodca na vrieskal a aj na vystrájal. Zrazu všetci ministri chcú pracovať lepšie ,kvalitnejšie,efektívnejšie,nuž neviem za čo vlastne brali platy a ako a pre koho pracovali, a hlavne v prospech spokojnosti nespokojného ,frustrovaného,traumatizovaného a tak ťažko skúšaného občana ,ktorý keď poukazoval a v zúfalstve doslova kričal,že sa tu už nedá vydržať ,tak bol označeným len za blázna ,polo blázna a za Sorošovu opicu ,ktorá nevie čo chce ja ním riadená! A zrazu sa stalo niečo ,čo okrem objednávateľa nikto nevedel a ani ne očakával a veci sa majú celkom ináč ,ako tu boli prezentované!!! Zrazu vidí každý minister a aj iní kompetentní to,čo ešte pred mesiacom vidieť nemohli a jedná špina za druhou je zrazu odsudzovaná a je SLUŠNÝM verejne prisľúbené,že bude odstránená . No tak sa aj preto znova pýtam ,kde a aká bola vlastne pravda o ne-vládnutí jedného nevydareného Birmovaného komunistu ,ktorého ani jeho voli či nechceli za prezidenta!? Ako je možné ,že dnes je zrazu všetko ináč a poslušní sa stali len nepotrebnými prostitútkami po ktorých len špinavé pelechy zostali??? Ako je vlastne možné ,že po vyše desiatich rokoch ne-vládnutia jednej strany a jedného ,,mužíčka“ nie je všetko tak,ako to on sám predostieral jeho poslušným voli čom a dokonca jeho vlastní dnes otvorene kričia ,že už nechcú byť poslušnými ,slepými a ani hluchými zmanipulovanými PROSTITÚTKAMI v jeho rukách a nahlas hovoria to,čo im ešte pred mesiacom zakazoval!? Žeby sa u poniektorých zobudilo svedomie a charakter ??? Ale ak aj ,tak kto bude vlastne ,,platiť“ aj za ich loajálnosť a mlčanlivosť a to už jedno z akýchkoľvek dôvodov?
Dnes máme staro -novú na rýchlo zlepenú BÁBKOVÚ VLÁDU ako pokračovateľa starého dvojročného TROJZLEPENCA v ktorej sú aj ministri ,ktorí nenabrali odvahu a osobnú statočnosť a nenasledovali ich kolegu z postu MK ,ale aj nových ,ktorí ešte ani nesadli na ich stoličky ,ale už odvolávajú to ,čo povedali len pred chvíľou ale aj takých ,ktorí nie sú v očiach ich dnes už podriadených dobrým riešením. A práve aj za takýchto dáva dnes ruku do ohňa staronová predlžená ruka čoby BÁBKA v rukách iných !!! Tak si kladiem opäť otázku ,môže takýto na rýchlo zlepený TROJZLEPENEC plniť ináč svoje úlohy a naplňať jeho smelé ambície ako jeho predchodca??? Odpoveď nechávam na tých ,ktorí mu opäť slepo veria a opäť nedopustia na ich veľké reči o ich dobru a blahu ,ktorého by sa mali pod jeho vedením naplniť!!! Nuž verte slepí a hluchí veriaci ,že staré Čínske porekadlo pamätalo aj na vás už pred tisíc ročiami ,keď vám odkázovalo ,že na rukách ktoré darujú ruže vždy zostane ich pach! A to presne tak ,ako na vašich rukách zostala špina po každom jednom volebnom lístku ,ktorým ste dovolili dopustiť sebe a vaším deťom a vnukom to ,čo spôsobil ten ktorému ste tak slepo verili a ten vás zneužil len na mocenské chúťky a politické ciele tých ,ktorým oddane slúžil len preto aby mohol aj vám vládnuť!!!

NEBOJ SA NEPRIATEĽOV ,V NAJHORŠOM PRÍPADE ŤA MOŽU LEN ZABIŤ.
NEBOJ SA PRIATEĽOV ,TÍ ŤA MOŽU V NAJHORŠOM PRÍPADE LEN ZRADIŤ .
BOJ SA ĽAHOSTAJNÝCH ,ONY NEZRÁDZAJÚ A ANI NEZABÍJAJÚ ,ALE S ICH TICHÝM SÚHLASOM SA DEJE JEDNO AJ DRUHÉ!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467711x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie