Založ si blog

Na východe už dávno nič nie je!

aj táto veta v minulých dňoch ,,obletela“ celú poslušnú Ficiliu a to tak,ako mnoho viet jedného už ,,zlikvidovaného“ premiera v srdci Európy ,ktorý si ale pri rozlúčke na jeho definitívny odchod z veľkej politiky ne odpustil poznámku,pľuvanec do tvári všetkým slušným občanom SLOVENSKA, s úškľabkom na tvári ,,Pán prezident ,ale veď ja nikde neodchádzam“ a to ako odkaz všetkým slušným občanom Slovenska ,že on sa len tak ľahko nevzdá a hodlá sa ešte niekedy vrátiť!!!
Ale poďme radšej ďalej a nechajme výroky ako znak bezmocnosti a morálnej chudoby už skoro zabudnutého v ,,šufliku“ a venujme sa odkazu jeho poslednému a tým je odkaz pre slušných občanov časti Slovenska ,ktorá bola baštou hlasov jeho a jeho strany vo všetkých voľbách po ktorých sa dostal na piadestál najvyšší okrem toho prezidentského. Čo a aká sila mohla viesť tohto veľkého manipulátora v rukách manipulátorov iných k tomu aby vyriekol takýto ortieľ nad tými kvôli ktorým si roky užíval na výslní ,ale pri tom práve na nich a región v ktorom žijú najviac kašľal? Ako je možné že sa až takto znížil a po rokoch presvedčania východniarov v športových halách pred každými voľbami o ich dobrom živote pod jeho čižmami a aj jeho ,,spoločníkov“ a čuduj sa svete poväčšine tiež z východu! Ako je možné že dnes už otvorene priznáva ,že jeho rečí boli len klamstvami a to presne tak,ako aj činy a skutky po jeho ne-komunikácii s ľuďmi z východu ,ktoré tak veľmi rád prezentoval ako nevyhnutný akt pre jeho prácu pri skvalitňovaní života na východe jeho Ficílie! Nuž po ďakujte mu pekne ,vy podvedení a poslušní východniari ,ktorí ste mu tak slepo verili za váš kvalitný život pod rúškom týchto klamstiev!
Dnes aj východ Ficilie žije naďalej aj po neuveriteľných udalostiach za posledný mesiac svojím životom a mnohí ,,veriaci“ neveria vlastným ušiam a očiam a pýtajú sa samí seba ,ako sme mohli byť len takí naivní a mohli sme tak slepo veriť??? S mnohými ,,veriacimi“ dnes po každej jednej špine ,ktorá vy plávala na povrch a svetlo sveta lomcujú emócie a samí seba sa pýtajú ,ako sme mohli byť až takýto slepí,hluchí a hlavne naivní!? Prečo sme to vlastne nepočúvali radšej hlasy našich deti a vnukov ale toho ,ktorý nám sofistikovane nedával a ešte sofistikovanjšie bral??? Ale nechajme dnes a teraz plač plačom a poďme trochu ďalej a pýtajme sa ,ako je možné ,že tá špina ktorú práve on so svojimi vernými východniarmi tak starostlivo ukrýval pod pokrievkou jeho špinavej ne-politiky dnes hýbe nie len východom ,ale doslova celým svetom!!! Ako je vôbec možné ,že dnes sa celý svet pozerá na jednú z najkrajších krajín sveta tak,ako na Banonovú republiku v Afrike a pýta sa ,kto to tam vlastne dlhé roky vládol a čo svojim ,,vládnutím“ spôsobil a to nie len jej východu ,ale jej celej!? My slušní občania z východu ,ktorí sme neboli slepými,hluchými, poslušnými a naivnými dnes veľmi dobre rozumieme tejto otázke a ani sa jej nedivíme. Ale naopak sme veľmi radi ,že aj keď nie my priamo ,ale jeden mladý odvážny novinár na miesto nás dokázal otvoriť očí nie len poslušnej Ficilii ,ale aj celému svetu! Dnes aj nás už svet vníma cez plné námestia a pozorne počúva aj naše oprávnené požiadavky a aj vidí výsledky našej iniciatívy a práce.
Pádla vláda arogancie a moci a to aj zásluhou mnohých slušných východniarov ,ktorí verili oveľa viac než ich slepí,hluchí a naivní spoluobčania . A s jej pádom sa dnes dejú aj neuveriteľné veci a to hlavne na východe ,kde nič nebolo a ani nieje ,no zato sa tu veľmi dobre vládlo talianským mafianom s polit mafiou prepojenú na najvyššie špičky UV KS SMER a nie len na jej regionálne špičky na okresnej a aj župnej úrovni . Dnes ich činnosť už preverujú aj z vedenia EÚ a oni sa pomaličky začínajú triasť z pocitu neistoty a samoty ,lebo jedným z posledných odkazov od ich už zabudnutého ,,vodcu “ bol odkaz o PROSTITÚTKACH po ktorých majú zostať len špinavé pelechy!
Toto nám slušným východniarom samozrejme nestačí a to tak isto ako konštatovanie jedného ministra ,čuduj sa svete tiež z východu, ktorý sa predral aj do vlády BÁBKOVEJ a ktorý odkázal práve nám východniarom ,že prehreškom jednej poslankyne v cirkuse PARLAMENT ,čuduj sa svete tiež z toho prázdneho východu , by sa mali zaoberať okresné štruktúry SMERU a nie orgány činné v trestnom konaní!? Tak že opäť len arogancia moci a výsmech už všetkým slušným Slovákom na Slovensku ,ako dôkaz toho že ešte skutočne nikto neodišiel a riadi BÁBKY aj na ďalej z ústrania a tie sa samozrejme potom až tak neboja!!! Ale ja sám za seba sa ich aj takouto formou pýtam ,čo sú to za hrdí východniari aj v tejto BÁBKOVEJ ne-vláde ,keď si nechajú doslova …na hlavu a pritom sa usmievajú a ďakujú???
Už soM neraz vo svojich príspevkoch písal o troj členom zložení národa v ktorom chasta HLUPÁKOV nemôže existovať bez chasty CHYTRÁKOV a tá bez chasty MÚDRYCH a tak vytvárajú spoločenstvo v ktorom nemôže existovať jeden bez druhého ,lebo sa navzájom potrebujú! A ja teraz k tomu len dodám ,že ani Slušné slovensko nemôže existovať bez nás slušných východniarov ,ktorých zatratil jeden neschopný tiež politik ,keď tratil zem pod nohami a prichádzal o Červené zajtrajšky a snažil sa z nás spraviť len štatistov a TOVAR ,ktorý aj s jedným jeho a jemu rovným ministrom chcel presťahovať na západ Ficilie!!!
A aj preto ,my slušní a hrdí východniari odkazujeme aj staronovej BÁBKOVEJ vláde vo forme narýchlo zlepeného TROJZLEPENCA ,že na Slovensku sme neboli a ani nikdy nebudeme len do počtu ,ale budeme aj naďalej súčasťou slušného štátu ,bez oligarchov a polit mafie ,ktorej nikdy nešlo o nás ako občanov ,ale len o jej politicko-ekonomicko-mocenské ciele!!!

,,TOTO ČO SA PRÁVE DEJE V TOMTO ŠTÁTE ,SA DEJE AJ PRETO ,Ž SA MÁME NIEČO NAUČIŤ.

,,TO ČO SA PRÁVE DEJE ,NÁS CHCE NIEČO NAUČIŤ,A JE LEN NA NÁS ,ČI SA TO NAUČIŤ CHCEME!!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467667x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie