Založ si blog

Únos

ubehol skoro celý rok od únosu vietnamského občana žijúceho v Nemecku ,ktorý tam požiadal o azyl a aj o osobnú ochranu a o ktorom nevedelo prakticky do teraz celé Slovensko . Ale zrazu je o ňom doslova mediálna vojna a na svetlo sveta sa dostávajú informácie z ktorých sa rozumnému človeku točí v hlave a rozum mu zostáva stať. A tak je len samozrejme ,že na rad prichádzajú rôzne otázky ale aj konšpirácie a to hlavne o osobe ,ktorej je pripisované za vinu a na jeho konto to,čo zrazu tak popiera a kvôli čomu bol až tak iniciatívnym ,že sa posadil sám a dobrovoľne aj na detektor lži a dokonca ten ktorý už pred tým spochybnil ! A to len preto aby potvrdil len jeho pravdu a tu o ktorej mlčal temer rok tak,ako stará butľava vrba a dokonca nebol schopným o nej informovať ani vtedajšieho predsedu vlády a jeho oddaného priateľa ,ktorý by zaň aj do studne skočil, a tobôž nie tajné služby,novinárov a aj verejnosť! Jednoducho sa mu darilo skoro jeden rok mlčať a zakrývať to,čo dnes stavia Slovensko do zlého svetla vo svete a teraz čelí medzinárodnej blamáži a hanbe najväčšieho kalibru.
A tak je len samozrejme ,že takéto správanie už bývalého ministra vyvoláva množstvo otázok a polemik o dôvery hodnosti Slovenska doma a aj vo svete a nedáva spávať predovšetkým jemu samému a tomu ,ktorý z neho spravil naj neodvolanejšieho a naj nenahraditeľnejšieho ministra všetkých čias!!. Dnes je už isté a jasné ,prečo to robil ,ale prečo sa vlastne tak strašne bal straty stoličky po brutálnej vražde novinára Kuciaka a jeho priateľky. A to aj napriek tomu ,že s touto vraždou iste nemal nič spoločné a to aj napriek počiatočným chybám zo strany polície ,ktorej velil pri jej vyšetrovaní!
Ale nechajme udalosti okolo krutej a beštiálnej vraždy novinára a jeho priateľky a pozrime sa na to ,čo viedlo tohto už bývalého ministra k jeho krokom a hlavne to ,prečo ich tak tajil a to aj s tajnými službami ,ktoré čuduj sa svete o ničom nevedeli a do dnes ani nevedia .Pri tomto poznatku je zaujímave ,že práve ich nevedomosť ich dnes ospravedlňuje stavia do role temer hrdinov ,lebo čo už oni muzikanti??? A tak sme opäť svedkami temer učebnicovej projekcie obhajcov jeho činu , krokov a všetku jeho vinu sa snažia hodiť na Nemeckých vyšetrovateľov ,políciu Česku ,ale aj taxiky s JPS ,ktoré mali akože zlomiť krk celej utajovanej akcii a prezradiť podrobnosti o tomto únose. Iracionalizácia tu opäť nepozná hraníc a to presne tak ,ako u samotného napred mlčiaceho a teraz ,,spievajúceho“ministra,tak aj na strane jeho obhajcov ,ktorí sa zrazu stávajú do role obhajcov a spravodlivosti komunistov a ich praktik z Vietnamu!!! No a samozrejme že fakt a poznanie o tom ,že tento ,,minister“ zneužil svoje postavenie a konal na vlastnú päsť už akosi nechcú vidieť a to presne tak,ako to ,čo všetko týmto jeho činom spôsobil aj im osobne a nie len štátu ako celku!!!
Ale čo už ,keď sme si ,a hlavne ich voli či,už dávno zvykli na klamstvá a polopravdy tých ,ktorých si veľmi dobre platíme aj zato ,že nás zavádzajú ,klamu nám v priamych prenosoch a zamlčiavajú aj to ,čo je inde vo svete povinnosťou informovať …….

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467425x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie