Založ si blog

Lebo pani Čaputová. . .

Od zvolenia p.Čapútovej do funkcie prezidenta SR ubehlo niečo vyše mesiaca a jej víťazstvo nad jej ,,sokmi“ nevie stroviť mnoho ich voličov z táborov v ktorých si pred voľbami mysleli ,že práve ten ich kandidát je najlepším a za pomoci ešte nerozhodnutých aj vyhrá a oni budú tými naj spokojnejšími na celom svete!Lenže ich želanie nebolo vypočutým a tak predseda volebnej komisie ohlásil svetu a porazeným ,že Slovensko má v jeho novodobej histórii prvý krát nie prezidenta ,ale prezidentku!!! A tak celý demokratický svet túto správu prijal ako fakt a rozhodnutie občanov ,zagratuloval novozvolenej pani prezidentke k volebnému úspechu a čaká na jej inauguráciu. Ale čuduj sa svete ,čo sa deje po tejto správe a pre mnohých osobnej tragédii tam ,kde sa to všetko odohralo?! Od prvého dňa kedy bol známi výsledok volieb sa rozpútal neľútostný boj a každodenné ataky na víťazku s retorikou štvrtej cenovej skupiny od tých ,ktorí opäť neuniesli prehru ,ale možná ani neprišli k volebným urnám. Je pravdou ,že za posledných päť rokov si už celé Slovensko zvyklo na LEBO KISKA ,ale to čo rozpútali aj masmédia aj za pomoci rôznych pofiderných agentúr a tiež rýchlo kvasených politólogov nemá obdobu! A tak v čase keď vedenie jednej strany bojuje o Nahubkový zákon a dokonca zriaďuje aj advokátsku kanceláriu len na ochranu jej ,,dobrého“ mena ,tak práve v tom čase sa ešte viac rozoštváva národ a polarizuje spoločnosť na mene novej pani prezidentky! Kto je vlastne za týmto rozoštvávaním a akému účelu má vlastne slúžiť toto taetro ,ktoré nie je isté náhodné,ale je vedené podľa niekým napísaného scenára??? Kto sa tu vlastne opäť snaží vodu kázať a pritom len COLU piť a má enormný záujem na nepokojoch a odpútavaní pozornosti od problémov vlastných ,ale aj v jeho strane? Kto je tu a dnes tým nespokojným ,ktorý nedokázal opäť prijať prehru a to aj osobnú zodpovednosť za výsledok? Je samozrejme ,že nespokojných z radov kandidátov na post prezidenta je viac ,ako aj ich zaslepených prívržencov a ich nespokojnosť je pre nich predovšetkým frustrujúcou! Ja len neviem prečo svoju frustráciu prejavujú takto verejne a nedokážu pochopiť,že zvíťaziť mohol len jeden!!! A to ,že víťazom nie je práve ich kandidát nedokázali prijať s pokorou a tak zobrať na vedomie tak ,ako celý demokratický svet!!!

Pred piatimi rokmi po prez. voľbách sa stala šlágrom infatilno-iracionálna výhovorka v podobe , ,,Veď my sme ani nechceli za prezidenta nášho Birmovaného komunistu!!!“ a dnes sa bojí ten istý VOLič povedať nahlas ,že on nechcel za prezidenta ani ,,EUROHUJERA!!!“ A naj smútnejšie na tomto celom teatri je ale fakt,poznanie a PRAVDA ,že túto PRAVDU nechcú počuť ani tí ,ktorí si mysleli ako dobre preberali. A to sa čuduj svete ani od ich vlastných ,ktorí sa už dávno neboja pozrieť PRAVDE do očí.Na ich neschopnosť priznať si svoj vlastný podiel viny aj na tomto neúspechu sme si už ale dávno zvykli a tak neprekvapuje ani teraz ,že namiesto priznania si viny a pravdy je tu len infatilna projekcia a v hľadaní príčiny neúspechu tam kde iste nebola a nebol a iste už dávno nie je! A presne v tomto duchu pokračuje ako z partesu vystrihnuté aj správanie sa tých ,ktorí mali rozhodnúť,ale nerozhodli ,ktorí mali prísť ,ale neprišli ,ktorí to mali opäť v rukách ,ale nesúhlasili!!! A tak im z vlastnej neschopnosti zostali opäť len očí pre plač ,bezmocnosť a neschopnosť pochopiť ,že nie novozvolená pani prezidentka je ,,uplakaným úzličkom“ ich nešťastia a nesplneného sna o ich prezidentovi ,ale že práve ony sú si nositeľmi vlastného nešťastia,smútku,plaču ,nárekov ale hlavne ich postojov k ich emóciam ,prameniacich hlboko v ich ubolených dušiach!!! A v tomto im pomáhajú práve aj štváči ,ktorý si prídu za ich plánované štvanie na dosť slušné peniaze!

Dnes ešte nie je pani prezidentka vo svojom úrade ,ale to ,čo sa na ňu valí zo všetkých strán od nič nechápajucich ale zato dobre zmanipulovaných nemá obdobu. A to čo sme zažívali počas celých päť rokov pri LEBO KISKA je a bude iste len odvarom toho ,čoho budeme svedkami po inaugurácii a uvedení do úradu novej pani prezidentky!!! LEBO niet horšie pre porazeného ,ako neuvedomiť si ,že nie iní ale len ja sám som si príčinou mojich pádov,prehier ,frustrácii a traum!!! A toto poznanie je pre nich o to horšie ,že v prípade prezidentských volieb a nie len tých nejde ani tak o prehry ich ,ako o prehry ich manipulátorov ,ktorí robia ale presne to ,čo aj oni!!! A aj preto je už dnes viac ako isté ,že táto skupina nespokojných už včera a dnes rozpaľuje pec až tak ,že sa na zajtra na nej samá popáli!!! A to presne tak,ako na peci LEBO KISKA …..

V každej súťaži ,akomkoľvek zápolení je slušnosťou vyjadriť uznanie víťazovi a česť porazenému a ísť ďalej svojou cestou a prácou vpred a novéme cieľu tak,aby sme boli nasledujúce víťazmi my a nie naši súperi! Ale zostať stať na mieste a plakať nad neúspechom s tým ,že zaň môžu naši súperi je len slabosťou s ktorou chceme prekryť naše neschopnosti!!!

VIVAT PANI PREZIDENTKA PANI ČAPÚTOVÁ!!! VIVAT SLUŠNÉ SLOVENSKO!!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467942x
Priemerná čítanosť článkov: 2981x

Autor blogu

Kategórie