Založ si blog

VOJNA A BOJ O JEDNO PERCENTO X 2 V NÁRODNOM HOSPODÁRSTVE SR ! !!

Presne takúto sumu totiž dostane každá jedná pol.strana za jeden hlas ktorý dostane v nasledujúcich voľbách do cirkusu PARLAMENT za predpokladu že získa minimálne TRI percenta hlasov z celkovo odovzdaných hlasov vo voľbách . A k tejto sume treba ešte prirátať zvláštny BONUS za každého jedného poslanca ktorý bude v v tomto cirkuse sedieť za pol.stranu do 44tého miesta!!! A keďže ani v tomto prípade nejde len o hru o fazuľky tak si skúsme predstaviť o koľko miliónov sa bude 29.februára hrať. Jedno percento je totiž výška priemernej hrubej mzdy v národnom hospodárstva a ta dnes činí cca. 1064 eur a teda je to 10.O6 eur krát 2 ! Ak k tomu prirátame ešte hore spomínaný BONUS ,tak je vidieť , že je o čo hrať a prečo robiť z VOLIča doslova bez názorového VOLA ,ktorého treba zmanipulovať ,očariť a ohlupnúť až tak,aby uveril slovám tiež politikov a dal mu jeho mnoho krát len žobračí hlas v deň ,keď sa rozhoduje o jeho biednej a často krát existenčnej budúcnosti na najmenej štyri roky! Ale iste nie o existencii MANIPULÁTOROV ,ktorí to majú dopredu veľmi dobre zrátané !

Dnes keď táto pravda a fakty zanikajú v plávajúcej špine po vládnutí spôsobom VYHRAJ VOĽBY A MOŽEŠ VŠETKO & NIE JE DOLEŽTÝM TO ,AKÁ JE PRAVDA ,ALE LEN TO,ČO POVIEŠ TY,ktorá sa valí celým Slovenskom by bolo iste chybou nevidieť aj tento aspekt a tak sa viac sústrediť aj na zodpovednosť o tom komu doslova DARUJEME našich vyše 20 eur a s nimi aj naše osudy na najmenej ďalšie štyri roky! A aj preto nie je zbytočným a od vecí si pripomenúť to,ako sa narábalo len za posledné štyri roky s našimi peniazmi ,ktorých bolo síce menej ,ale stali za to aby sa o ne tiež politici bili aj v roku 2016.

Karty pred voľbami sú rozdané, nominantov a uchádzačov o naše peniaze poznáme tiež a tak je len na nás ,ako zodpovedne vyhodnotíme to ,čo sme zažívali,zažili a zažívame aj počas týchto dní a ako sa pred vstupom do volebných miestnosti rozhodneme v prospech náš a nie tých ,ktorí svojim konaním spôsobili to ,čoho sme boli a sme svedkami . Viem ,že v tomto momente by bolo len nosením dreva do lesa a nosením vody do studne ak by som sa venoval aj tomu ,čo nedávalo a aj nedáva mnohým slušným ľuďom spávať a čo pohlo s každým jedným zodpovedným z pomedzi nás ,ale iste si neodpustím mnohým pripomenúť ,že aj na Slovensku platí v PARLAMENTNEJ demokracii to ,že vyššia a väčšia vždy berie a plač s nárekmi sú len následkom neschopnosti porazených pochopiť ,že neprehrali oni ,ale tí ,ktorým sa podarilo presvedčiť len ich ! Príklady na túto tému iste netreba predkladať aj keď nie je od vecí poukázať na stav v spoločnosti po každých jedných voľbách a správanie sa tých ,ktorí si myslia že len oni a ich manipulátori majú patenty na rozum a vedia všetko najlepšie !

Momentálne je už v plnom prúde predvolebná kampaň ,ktorá bude iste v novodobých dejinách samostatného Slovenska jedná z najšpinavejšich a vedená aj v duchu STRACHU so snahou totálne polarizovať spoločnosť a možná aj paralizovať štát ako ,taký a aj takýmto spôsobom zostať pri moci ,alebo sa aj dostať k nej ! Prvé ,,lastovičky “ sú už na svete a my sme svedkami presne toho ,čo MANIPULÁTORI chceli dosiahnuť a na miesto toho ,aby sme sa zjednocovali proti tomu a tým ,ktorí spôsobili momentálny stav a rozvrat nie len ústavnosti štátu ale aj morálnej krízy v ňom z pomedzi radov tých ,ktorí mali byť zárukou našich kvalitných životov sa hádame a delíme na našich -vašich ,mojich-tvojich a hľadáme vinníkov tam a medzi tými kde nikdy neboli a ani nie sú! A práve toto je vodou na mlyn pre MANIPULÁTOROV ,ktorí nám celý tento scenár pripravili vnútili a my sme ho infatilne prijali bez najmenšieho uvedomenia si ,že vo voľbách ide vždy napred o NÁS a nie o NICH !!! A aj preto ak chceme vo voľbách konečne dosiahnuť to ,čo sme v našich životoch ešte nikdy nedosiahli, skúsme už v týchto voľbách urobiť čosi a to ,čo sme ešte nikdy pred tým neurobili.A to je ukončiť akékoľvek hádky medzi nami ,ale aj v rodinách ,lebo ešte vždy platí aj na ťažko skúšanom Slovensku ,že najkrajším na každej jednej hádke je ZMIERENIE !!! Skúsme sa teda pomeriť v prospech nás všetkých a v mene lepšej budúcnosti nás ,našich detí a vnukov aj preto ,aby sme sa raz nemuseli hanbiť aj za túto našu neschopnosť ,nie len pred našimi deťmi a vnukmi,ale aj samí pred sebou !!! A aj preto nebuďme takí ,ako ,,naši “ tiež politici a poďme všetci do volieb a volebných miestnosti s rozumom a bez nenávisti ku komukoľvek dobrotou voči všetkým a to aj voči MANIPULÁTOROM ,ktorí nám už dobrotu dávno len nenávisťou nahradili !!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467655x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie