Založ si blog

Od Vazavovej po Bonaparte, od Troškovej po Žužovú až po stiahnutie z , , obehu! „

Je dnes iste veľmi smutným konštatovaním ,a v dobe ,keď sa chce opäť každý jeden tiež politik vytiahnuť ,blísknuť ,ligotať sa a prezentovať ako SPASITEĽ VOLIča svojho ,keď je vám táto možnosť zobraná a vy ste doslova STIAHNUTÝM Z OBEHU tak,ako J.ŽIŠKA z Trocnova na komunistickej dvadsaťpäť korúnačke, ale aj z očí a mysle tých ,ktorých ste roky ohlupovali,klamali , šalili ,ťahali len za nosy a pod rúškom budovania SOCIALNÉHO štátu a ZADARMO ste ich na mizinu dostali !!!

Dnes keď celé Slovensko ,,žije“ v boji tiež politikov o svoje priazne v očiach a mysliach VOLIčov bola takáto možnosť zobraná tomu ,ktorý si ešte ,,včera“ nedokázal predstaviť ,že bude len nemým svedkom tohto diania a on bude poslaným len do suterénu a kotolne na Súmračnej nato a aj preto ,aby po 29.februári pozatváral kohútiky a zhasol svetlo !!

Nie nebudem nikomu pripomínať smutné miľniky tohto tiež politika ,ktorého si vybrali do čela strany SMER iste múdrejší a chytrejší ako je on ,lebo by to bolo na jeden román a len nosením dreva do lesa ,ale chcem len mnohým zaslepeným s jeho slávou pripomenúť ,že aj v strane SMER a za ňou už pochopili ,kto je najväčšou ŠKODNOU pre túto stranu a jej členov ,voličov ale aj oligarchov v dnešných dňoch a tak volili spôsob ,ktorý je síce novým prvkom v tiež politike ,ale ktorý doteraz nikoho nepostihol tak bolestivo ako práve MESIAŠA & MARTÝRA ,ktorý sa tak snažil pri budovaní SOCIÁLNEHO štátu ,že nakoniec TYGRA EKONOMIKY v srdci Európy na MAFIÁNSKY štát premenil !!!

Čo už len horšie môže postihnúť ,,človeka“ posadnutého VLÁDNUTÍM ,ktorému nakoniec zostala len snaha po POMSTE,rozdeľovaní a polarizovaní spoločnosti nevídaným spôsobom ,ktorý zabudol v opojení s mocou ,že jemu blízky partajníci na ktorých nedal nikdy dopustiť a len so Žltými kartami ich trestal , mu budú práve jeho hrobármi ! A tak, on dnes stiahnutí z OBEHU a v tieni vil a jácht na všetkých kontinentoch , moriach a oceánoch , sa stáva len nemým svedkom toho ,čo sám spôsobil a nebola mu daná už ani možnosť vyzývať a brániť sa! Ten ktorý mal vždy po ruke vždy toľko klamstiev ,iracionalizacii ,výmyslov a deštrukcii ale aj sľubov sa stal nakoniec len obeťou vlastnej neschopnosti POCHOPIŤ ,že SLÁVA A MOC majú aj tienisté stránky! A práve tie ho dobehli v ten naj nesprávnejší čas tak ,ako naše KARMY dobiehajú každého jedného z nás !!!

…vedel som ,že ti lepšie nebude ,pretože si si zobral so sebou práve tu jednú vec ,ktorá je PRÍČINOU všetkých tvojich problémov a to je TY ! Tvoje telo,tvoja duša sú v absolútnom poriadku .Tvoje identické JA nezdolali situácie a problémy do ktorých si sa dostal sám ,ale len to ,čo si si o nich myslel a myslíš do dnes!!!

N.BONAPARTE by dnes iste odkázal stiahnutému z OBEHU len toto: NIKTO INÝ AKO TY NENESIE VINU NA TVOJICH PÁDOCH ,LEBO TY SÁM SI SI BOL NAJVAČŠÍM NEPRIATEĽOM A PRÍČINOU TVOJEJ KATASTROFY ……

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Birmovany komunista by zase z cudzieho rozdával !

17.04.2024

Ako ináč ,ako s úsmevom na tvári som sa zase bavil na veľkohubom vyhlásení -názore na to ,že pre stabilitu tohto veľmi krehkého trojzlepenca a pre stabilitu Ficilie na Slovensku by bolo veľmi dobre , ak by už skoro pani prezidentka Peligriniova pustila perie a jej miesto predsedu cirkusu PARLAMENT odovzdala do rúk nepriateľa všetkých semaforov vo Ficilii a teda kapitánovi [...]

Autostráda BA – KE nám už slúži od roku 2010 , kedy nám budú slúžiť nemocnice v BB – Martine a v Prešove ?

16.04.2024

Včera jeden Birmovany komunista zaviazal selfičkovú ministerku zdravotníctva CINGY – LINGY BOM k zvýšenej aktivite pri dohľade nad výstavbami špitáľov hlavne v BB & Martine ,keďže tú v Prešove presunul na jeho jednovaječné dvojča v ich ,,politike“ a bude ju teda riadiť a stavať rezort pod jeho velením a kontrolou presne tak ,ako svojho času aj špitáľ Sv. [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 155
Celková čítanosť: 464607x
Priemerná čítanosť článkov: 2997x

Autor blogu

Kategórie