Založ si blog

MIMORIADNE SITUÁCIE SI VYŽADUJÚ AJ MIMORIADNE RIEŠENIA A OPATRENIA ! ! !

Už v mojom blogu ,,ČÍM HORŠIE ,TÝM LEPŠIE“ ,ktorý bol zlikvidovaným rýchlosťou blesku ,som písal o nezodpovednosti a pýtal sa nezodpovedných ,čo sme to za národ Slovenský? A dnes po tom ,čom v cirkuse PARLAMENT jeden opozičný poslanec doslova SIAL VIETOR a jeho nenávisť a bezmocnosť si zobrali k srdcu predovšetkým jeho VOLIči sa musím spýtať prostredníctvom tohto blogu predovšetkým jeho ,či si je vôbec vedomým čo spôsobuje v dnešnej neľahkej situácii pre nás všetkých ,jeho nenávisťou a nezodpovedným správaním sa v tejto vypätej a neľahkej situácii!!! Už pri skladaní sľubu poslancov v cirkuse PARLAMENT tento pochodujúci PATENT na rozum dal jasne na javo ,ako je pripraveným plniť príkazy ,ktoré okrem iného prijala ešte ,,jeho“ vláda a doslova provokatívnym spôsobom len jemu rovným na pochodoval k ZÁKONU ZÁKONOV bez rúška na ksichte a bez rukavíc na jeho špinavých paprčiach !!! A aj preto sa človek ani nestíha diviť nad SIATÍM VETRA toho ,ktorý si nikdy žiaden zákon nectil ,a aj preto sa počas jeho NE-VLÁDY SKUTKY nestávali SKUTKAMI !!! V jeho prípade ,ale nejde už ani tak o to ,že on porušuje a nechce dodržiavať ,ale o to ako to prijalo jeho VOLIčské stádo a ako sa správa aj ono v tejto vypätej a životy ohrozujúcej situácii ? A Tak nie je ani divu ,že toto jeho stádo doslova vymýšľa ako obchádzať novo prijaté opatrenia a ako sa pri tom doslova predbieha . A to aj preto ,lebo niekto medzi neho ZASIAL VIETOR s tým ,aby nová vláda reagujúca na nové situácie ,robiaca opatrenia aj v jeho prospech a pre jeho ochranu ŽALA BÚRKU !!! A tak zase doslova zostáva rozum stáť nad tým ,ako sa infatilne iracionalizuje problém PANDÉMIE a na miesto pokory pred jej silou a novými opatreniami dochádza k vedomému porušovaniu toho ,čo je vydávaným v prospech aj neho !!!

Včera bola nútená nová vláda pod ťarchou nových dôkazov doma a vo svete prijať nepopulárne ale racionálne opatrenia aj voči študentom s tým ,že ak nebudú disciplinovaní aj seniori a to aj zo stáda SEJÚCEHO VIETOR ,tak aj ich postihne zaslúžená ,,odmena“ a voziť vo vlakoch sa budú za svoje a to aj pod hrozbou pokuty ,ktorú zaviedla vláda ešte odchádzajúca a teda ich !!! Ale najväčší rozruch vyvolalo avízujúce opatrenie o kontrole osôb cez mobilných operátorov s tým ,že to bude opatrenie len na nevyhnutný čas a obdobie a potom keď bude všetko v poriadku, tak sa zruší! Ale čo dokázal vyvolať VIETOR SEJUCI a akú vlnú nevôle a BÚRKU v jeho stáde vyvolal a to s jasným zámerom ataku na nové a nevyhnutné opatrenia ,ale hlavne na jeho autorov ??? Nuž presne také ,aké som už uviedol skôr a to s vyvolaním nevôle a nenávisti voči tým ,ktorí získali ich mandáty a právo viesť tento štát v slobodných a demokratických voľbách !!! A preto je aj tu len na zamyslenie sa nad slovami VIETOR SEJÚCEHO o tom aké veľkohube a veľké slová sú o rešpektovaní ich výsledku ,ale už akosi nie k práci tých ,ktorí aj jeho vymenili z vôle občanov !!! Ale keďže som si aj ja už dávno zvykol aj u neho ,že nikdy nerozprával tak,ako myslel a nikdy nemyslel tak,ako rozprával ,tak mu chcem aj takouto formou pripomenúť aj ja ,,ŽE AK NEFUNGOVAL BORDEL A PROSTITÚTKY V ŇOM ,TAK JE POTREBNÉ VYMENIŤ PROSTITÚTKY A NIE BORDEL !!!

HNEV TO JE AKO VYPIŤ POHÁR JEDU A POTOM DÚFAŤ ,ŽE TO ZABIJE VŠETKÝCH NAŠICH NEPRIATEĽOV !!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467716x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie