Založ si blog

Pán Sulik , už ste raz vládu položil , nepokúšajte sa o to isté aj po druhý krát ! !!

To ,čo dnes zase vystrojil svojím koaličným partnerom minister hospodárstva svojim prístupom , správaním ,tvrdohlavosťou jeho ega a odchodom z rokovania ústredného krízového štábu zase len potvrdilo ,že človek ,ktorý ZRADIL raz môže kľudne ZRADIŤ aj po druhý krát ! Správanie sa pána ministra je nedôstojným predovšetkým k jeho voličom ,ktorí mu dôverovali a verili v to ,že aj jeho pričinením sa dostane aj im zadosťučinenia za SKUTKY ,ktoré bolo na nich dlhé roky páchané a boli ich obeťou ! Dnešok zase len potvrdil ,že pán minister nezvláda krízové situácie a veľmi rýchle a zbrklo vyvodzuje konzekvencie a závery a to pod tlakom ani nie tak faktov ,ako jeho vlastných emócii ,ktoré ho ovládnu v takýchto situáciach ! Už nech bolo a je konanie pána ministra akékoľvek a základom jeho konania bolo čokoľvek ,tak sa treba pýtať pána ministra, kto má vlastne z jeho konania prospech a komu a čomu malo a má vlastne slúžiť ?! Vyspelý politik by mal byť aj diplomatom a iste by nemal utekať z boja a už tobôž nie s vlastnými ,ktorí mali a majú na spoločné vecí iné názory ako on . Ja si myslím ,že pán minister je nie len skuseným politikom a odborníkom ,ale aj človekom so životnou praxou a veľmi dobre vie ,že ekonomika potrebuje predovšetkým ĽUDÍ a nie len riešenia a plány v nej . Lebo načo nám je ekonomika ,ak nebude mať kto v nej pracovať a realizovať aj jeho plány ?! To je skutočne tak ťažko v dnešnej tak ťažkej a vypätej dobe pochopiť ,že prvoradými sú ľudské zdroje bez ktorých sa žiaden a ani ten najlepší ekonomický plán nezrealizuje ?! To sú vám skutočne prednejšie vaše čiastkové úspechy,percenta a čísla ,ako zdravie všetkých občanov Slovenska ,bez ktorých žiadne čísla a percenta nedosiahnete ?!

Pred vyše DESIATIMI rokmi ste spôsobili vašou tvrdohlavosťou pád vlády pani Radičovej a uvrhli ste na dlhých DESAŤ rokov Slovensko do doby temná a doslova ste ho na podnose ponúkli tým ,ktorým dnes tiež neviete prísť na meno! Celých DESAŤ rokov ste si nič iné ako poraziť tých ,ktorým ste Slovensko doslova darovali ,nepriali . A keď sa vám to konečne podarilo aj s prispením zodpovedných voličov na Slovensku ,tak opäť chcete akože zlyhať a spraviť tú istú chybu ako pred DESIATIMI rokmi ?! To snáď nie pán minister ?! To iste nemyslíte opäť vážne a tak ,ako pred DESIATIMI rokmi ?! Alebo chcete skutočne zase odovzdať moc a silu tým ,po ktorých zostal temer nefunkčný štát v ktorom už skoro nič nefungovalo a ten fungoval viac menej už len silou vôle zodpovedných občanov a zotrvačnosťou ? Pán minister o čo vám vlastne opäť ide a čo a v prospech koho ste opäť ochotným položiť aj tuto vládu ,ak je ale pravdou aj to ,že ona bude síce oslabená fungovať aj bez vás a vášho tvrdého ega ?! To vám nie je ľúto vašich voličov a vašich predsavzatí ,ktoré sú súčasťou PVV pána Matoviča ,ale aj vašej energie a síl,ktoré ste po celých DESAŤ rokov vynakladali aj na to ,aby sa Slovensko dostalo konečne tam kam patrí a ľudia v ňom žili na takej úrovni akú si skutočne za ich poctivosť a pracovitosť zaslúžia ?! Pán minister ,to je skutočne tak ťažko prekročiť vlastný tieň ,vyjsť z neho a kráčať po ceste na ktorú ste sa rozhodli ísť k CIEĽU nie sám ,ale spoločne s tými ,ktorí obetovali tiež svoju energiu a silu v prospech Slovenska a jeho občanov ?! Alebo ste sa práve dnes rozhodli ,že budete hrobárom aj tejto koalície a radšej odídete do zabudnutia a na hnojisko politických dejín Slovenska ?!

Pán minister ,OPTIMIZMUS znamená v každom probléme vidieť priležitosť ! Tak vás prosím nepremrhajte OPTIMIZMUS občanov a využite PRILEŽITOSŤ ,ktorú ste dostali v prospech nie len svoj ,ale predovšetkým v prospech tých ,ktorí vám ju dali !!! Alebo nás len nechcete presvedčiť o tom ,že práve vy vstúpite dva krát do tej istej rieky?????

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467378x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie