Založ si blog

Ankety , referenda. .. .. .. ,alebo zrušia sa na Slovensku voľby ?

To ,čo v poslednom období doslova vystrája totálne rozbitá a rozprášená opozícia pod tlakom každodenne vychádzajúcich dôkazov o RABOVANÍ Slovenska za posledné roky vtedajšou NE-VLÁDNOU svaločou a jej GALÉRKY a teda súčasnou opozíciou nemá iste obdobu ani v jednom post socialistickom štáte a to iste ani v Rumunsku !!! Už sedem mesiacov sú občania Slovenska denno denne oboznamovaní a konfrontovaní so skutočnou pravdou o NE-VLÁDNUTÍ minulých vlád a o činnosti tých ,ktorých NE-VLÁDY dlhé roky prikrývali s NE-VLÁDNOU perinou a oni si Slovensko potichúčky rozkrádali a rozoberali doslova tak,ako auta v autoservisoch ! NAKA sa nezastavuje a každý jeden deň sú na svete a verejnosti správy o nových zadržaniach pro rôznych akciach a slušný človek sa zrazu nestíha diviť ako sofistikovane bol dlhé roky pernamentne okrádaný a zavadzany do omylov pod rúškom SOCIÁLNYCH ISTOT & ZADARMO z jeho vlastných ! O tejto smutnej minulosti pre slušného Slováka ,ale predovšetkým pre ,,BUDOVATEĽOV“ jeho dobra by som tu mohol písať celé dni ,ale iste by som nosil len vodu do studne a nič by sa na tejto PRAVDE o minulosti nezmenilo !
Dnes je na stole totiž požiadavka tých ,ktorí sa boja KLOP…KLOP…KLOP a veľmi dobre vedia ,že prečo . A čuduj sa opäť svete že koho to tu na HLAS oslovujú a opäť do omylov ich treba dostať ?! Nuž predsa tých ,ktorí im tak slepo roky verili a nakoniec od nich odskočili nie len vo februári tohto roka ,ale už dávno pred tým . Kto je vlastne cieľovou skupinou ,ktorá je ľahko manipulovateľnou a má opäť rozhodnúť o návrate tých ,ktorí u nej stratili dôveru a pred ktorou sa doslova ŽOBRE o jej službu s jediným cieľom ,ktorý je totálna polarizácia a rozvrat v spoločnosti a ich návrat na stratené piadestale za každú cenu a akýmkoľvek spôsobom ?????

Aj na Slovensku sa od jeho samostatnosti rozhodovalo o vláde-vedení štátu ,prezidentovi ,ale aj o zástupcoch na regionálnych úrovniach vždy a jedine ÚSTAVNÝM spôsobom a to formou SLOBODNÝCH A DEMOKRATICKÝCH VOLIEB a nikdy nie formou ANKIET a REFEREND ,ktoré sú tiež výdobytkom demokracie ,ale majú slúžiť na jej podporu a nie na jej potlačenie ! Totálne rozbitá,zdecimovaná,frustrovaná a zúfala opozícia pod tlakom konania orgánov určených na obranu demokracie a majetku v ňom dnes ale už akosi nechce uznávať a rešpektovať ÚSTAVU a zákony na Slovensku ,ktoré mimo iného ona sama konštituovala ,menila a zdokonaľovala, ale jednoznačne všetko potláča a spochybňuje a doslova INFATILNE vymýšľa spôsoby s ktorými by akože sofistikovane získali na svoju stranu opäť len tých ,ktorí im tak zaslepene verili ,ale od nich doslova ušli !!! Súčasná bezmocnosť a hlavne STRACH z napachaneho v minulosti súčasnou opozíciou ,ale velí pod pudom aj sebazáchovy a slobody za každú cenu ináč ! A asi prečo ? Prečo dnes súčasná opozícia neuznáva výsledky volieb a nectí si ani ÚSTAVU SR ,ale doslova rozpútava PEKLO NA ZEMI je iste rozumným a slušným občanom veľmi dobre známe a veľmi dobre vedia aj to ,že tí ktorí sa neštítili dlhé roky zneužívať ich neobmedzenú moc a NE-VLÁDNUTIE v štáte v prospech svoj sú dnes schopní spraviť všetko preto ,aby zastavili to,čo im podľa ich ,,zásluh“ patrí !!! Slovensko čaká na nového GP tak,ako na soľ do polievky a ktorý bude zárukou toho ,že sa v ňom už nikdy nebudú diať také veci,aké sa diali za ,,éry“ posledných dvoch ,,pánov“ na vrchole tejto inštitúcie ,ale aj na pôde špeciálnej prokuratúry ,ktorej ,,ŠÉF“ dokonca skončil s putami na rikách v cele pre zadržaných a jeho vyhliadky na slobodu sú temer nulové !!! A keďže aj totálne rozbitá a nejednotná opozícia veľmi dobre vie ,že toto je a bude jednou z kľúčových postáv ohľadom k ich budúcnosti ,tak robí všetko preto ,aby k vymenovaniu tejto osoby v cirkuse PARLAMENT NEDOŠLO a oni mali ešte poslednú šancu sa nadýchnuť a tak zvrátiť dianie na Slovensku v ich prospech ………..a to bez najmenšieho uvedomenia si ,že o ich ďalšom osude rozhodnú opäť len občania a nie oni a to aj v prípadných ANKETÁCH a REFERENDÁCH ,ak sa už teraz ONI rozhodli VOĽBY ako ,také z ÚSTAVY SR ,,vypustiť“ a nahradiť ich tým ,čo im dnes najviac vyhovuje !!!

AK CHCETE V ŽIVOTE DOSIAHNUŤ TO,ČO STE EŠTE V ŽIVOTE NEDOSIAHLI,TAK MUSÍTE UROBIŤ ČOSI,ČO STE V ŽIVOTE NEUROBILI !!!

A súčasná opozícia je zrazu schopnou a ochotnou robiť vecí ,ktoré nikdy nerobili keď boli vo vládnej koalícii……PREČO?

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467741x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie