Založ si blog

Referendum, posledná nádej skrachovancov a polit mafie na Slovensku , alebo posledný klinec do ich rakvy

To ,čo sa deje na Slovensku ohľadom PRAVDY vychádzajúcej na povrch a svetlo sveta ohľadom ,,praktik“ už bývalých vladárov iste nenecháva kľudne spávať nie len slušných občanov Slovenska ,ale predovšetkým tých ,ktorí sú priamo zodpovednými za to ,čo sa dialo a za to ako dnes vyzerá obraz Slovenska doma aj vo svete !!! A atak sa preto ani nie je čo diviť,že práve tí ,ktorí boli PRÍČINOU nie len ich vlastného pádu ,ale aj momentálneho stavu na Slovensku broja,rozoštvávajú a sejú nenávisť medzi občanmi a čuduj sa opäť svete že medzi tými ,ktorí ich 29. februára tohto roka ODMIETLI ! Dnes títo SKRACHOVANCI bojacúísa už aj vlastných tieňov a o ich budúcnosť vidia ich poslednú nádej a svetielko na konci tunela v REFERENDE o vyvolaní PREDČASNÝCH volieb a zbavenia vlády a moci legitímne zvolenej vlády ,ktorá má najsilnejší mandát od občanov v novodobej histórii Slovenska ! Zámer a snaha skrachovancov je každému rozumne uvažujúcemu človekovi jasný ,ale pýta sa pritom ,Čo po prípadnom ,,úspešnom “ referende a nasledujúcich zase len neúspešných voľbách pre tých ,ktorí sa dnes už aj slamky chytajú???? To potom bude azda nasledovať REFERENDUM ďalšie a ďalšie a to do vtedy dokedy plebs -VOLIč nepochopí ,práve tých ,ktorý u neho stratil už dávno dôveru?! Alebo ako si to vlastne dnes predstavujú skrachovanci budúcnosť na Slovensku s riadením štátu ako takého ? Zrušia sa voľby ako ,také a bude tu druhé Švajčiarsko a cez priamu demokraciu sa bude rozhodovať o vedení a hlave štátu ?

Každý jeden rozumnejší z pomedzi nás iste veľmi dobre vie,že PROBLÉM nie je nikdy vo vecí ,ale je schovaný za ňou ! A presne tak je to aj s burcovaním ,rozoštvávaním a polarizáciou spoločnosti na Slovensku ,na ktorom dnes nie je problémom to ,že je tu legitímne zvolená vláda ,ale to že skrachovanci nemajú prístup a sú doslova ,,odstrihnutí“ od mešca plného Európskych peňazí s ktorými si od vstupu Slovenska do EÚ a jej štruktúr nekontrolovane robili ,čo len chceli !!! A samozrejme je tu aj to povestné PADNI ,KOMU PADNI a rozviazane ruky vyšetrovateľov ,policajtov,prokurátorov a sudcov ,ktorí majú dnes toľko práce až je zemi ťažko ! IA iste sa netreba nikoho pýtať ,že prečo a akých príčin je to následok ……..

Dnes celé slušné Slovensko hovorí ĎAKUJEM Pani Prezidentka ! !!

15.06.2024

Dnes niet lepšieho , krajšieho a jednoduchšieho slova pre tú ,ktorá v nerovnom päť ročnom boji obstala so cťou a do cieľa prišla zocelená ,poučená s hlavou hore , ako víťazka aj nad sebou samou a nie len nad tými ,ktorí ju chceli pokoriť aj na tribúnach aj tými najprimitívnejšími a najhyenystickejšími spôsobmi !!! Dnes patrí toto ĎAKUJEM aj žene ,matke ,ktorá [...]

Karty boli rozdane a kocky boli hodené. .. .. .

10.06.2024

A teraz už len pochopiť ,že žiadne Pyrrhovo a morálne víťazstvo v spojení s iracionalizaciou už nič nezmení na tom ,čo sa odohralo a stalo vo všetkých VOLebných miestnostiach po celom Slovensku !!! Ani dnes už nikomu nepomôže hrať sa na generála po vojne a ani plakať nad rozliatym mliekom a vyhlasovať sa proti všetkým zmyslom za víťaza ak je PRAVDA len jedná ! A to [...]

Bez nenávisti ku komukoľvek a s dobrotou a láskou voči všetkým ! !!

06.06.2024

Toto som aj ja očakával pri návrate na politickú scénu človeka ,ktorý prežil atentát a ozval sa po prakticky relatívne veľmi krátkom čase od dňa atentátu na neho . Ale žiaľ Pánu Bohu ani ja som sa nedočkal zmeny, predovšetkým zmeny myslenia ,ale aj pokory a sebareflexie . Ale zase len infatilnej projekcie bez jediného slovka o podiele vlastnej viny na tom ,čo sa v osudný [...]

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

stíhačka, stíhačky, stíhačky na diaľnici

Na švajčiarskej diaľnici pristáli a štartovali stíhačky. Neutrálne Švajčiarsko chce byť bojaschopné

16.06.2024 07:00

Aj keď je Švajčiarsko neutrálne a nie je členom NATO, chce byť bojaschopné. Po napadnutí Ukrajiny má obavy zo zhoršujúcej sa bezpečnostnej situácie v Európe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 167
Celková čítanosť: 488506x
Priemerná čítanosť článkov: 2925x

Autor blogu

Kategórie