Založ si blog

Referendum o predčasných voľbách z dielne HLASo-SMERáckej polit mafie je ešte väčším podvodom na ich voličov ako boli trináste penzie ! ! !

Keďže trináste penzie ,neočarili VOLIčov istej pol.garnitúry ,ale naopak ho tí poslali vo voľbách tá het a do opozičných lavíc a boli dôvodom na pozdnejší rozpad tejto garnitúry ,tak tej po istom čase skrsla v ich hlavách ,,po koľkí krát už,, myšlienka akým spôsobom sa dostať k stratenej moci ,korytám a valovom plných Európskych peňazí a bolo na svete REFERENDUM o predčasných voľbách a skrátenia volebného obdobia pre legitímne zvolenú vládu ,ktorá dostala taký silný mandát ako žiadna iná vláda pred ňou !!!

Nuž proti gustu žiaden diškutát sa u nás vraví a tak sa pozrime ,kto je vlastne organizátorom tohto referenda okolo ktorého je toľko rečí ,humbuku a klamstiev a má byť zárukou návratu ,tých ,ktorých ich vlastní VOLIči poslali tá het.
Petičný výbor ,ktorý akože na oko riadi a všetko spískal je v polohe COLOMBOVEJ ženy o ktorej sa nahlas rozpráva ,ale ho ešte nikto nevidel spolu a doteraz nevydal ani len jedno relevantné vyhlásenie okrem toho v ktorom vyvracia do očí bijúce klamstvá o jeho zriadení na základe iniciatívy COLOMBOVEJ ženy . A to spočíva v tom ,že pokiaľ SMERo -HLASNá polit mafia tvrdí že ona sa len pridala k výzve a iniciatíve COLOMBOVEJ ženy ,tak tá tvrdí ,že vznikla na základe iniciatívy POLITICKÝCH STRÁN ,odborových organizácii atď. a teda nie na základe iniciatívy vlastnej ! Ale poďme sa pozrieť ďalej na klamstvá tejto polit.mafie a čudujme sa spolu aj nad tým ,že počas spustenia davovej psychózy a ani počas nej , o referende za predčasné voľby ešte vždy nikto nevidel COLOMBOVU ženu !!! A to ani pri jednom jedinom jej vyjadrení sa o počte už vyzbieraných podpisov za predčasné voľby! Náhoda ,alebo žeby zámer ? Ale koho?! COLOMBOVEJ ženy ,alebo polit mafie ??? Veď ako je len možné ,že INICIATOR REFERENDA & COLOMBOVÁ žena a davovej psychózy na Slovensku nie je schopným a ochotným ani len raz predstúpiť pred verejnosť a informovať ju o priebehu jeho-jej akcie a o počte už vyzbieraných hlasov ?! A tak je tu aj preto legitímna otázka na to ,ako vôbec môže COLOMBOVÁ žena informovať o priebehu a počte vyzbieraných hlasov ,keď petičné hárky nie sú posielané jej ,ale na stranícke centrály a do špinavých rúk tých ,ktorí lepili usilovne známky na kopertky a ktorí tak dobre strážia COLOMBOVU ženu ?! A potom sa verejne chvália ,koľko sa IM podarilo , nie COLOMBOVEJ žene, vyzbierať podpisov !!! Ale nemala náhodou COLOMBOVA žena lepiť známky na kopertky a zabezpečovať ich distribúciu do stránok len ich a jej VOLIčov ,do domovov dôchodcov a hospicov?! A nemala mať ona ako prvá správy o počte týchto podpisov a úspešnosti tohto teatra a tak informovať ,tých ktorí sa akože len pridali a ktorým tak veľmi záleží na týchto počtoch ?!

Alebo je zase všetko celkom ináč a pravdu sa opäť nedozvie podvedený , zdecimovaný a frustrovaný VOLič ani pri tom to teatre režírovanom z búdy na Súmračnej ,ku ktorému sa poslušne pridali nie len ,,GENTLEMANI“ & ZRADCOVIA z HLASu ,ale aj zdegradovaný kapitáň ,kaprať Danko?! Nuž ,ale politickú polievočku si treba prihriať aj takým to spôsobom ,lebo ide o veľa a hlavne budúcnosť tých ,ktorí boli odmietnutí a teraz doslova na kolenách žobronia ich všetkých ,,zradcov-VOLIčov,, o ich biedny podpis a následne aj o žobračí hlas v prípadných predčasných voľbách …….

Birmovany komunista by zase z cudzieho rozdával !

17.04.2024

Ako ináč ,ako s úsmevom na tvári som sa zase bavil na veľkohubom vyhlásení -názore na to ,že pre stabilitu tohto veľmi krehkého trojzlepenca a pre stabilitu Ficilie na Slovensku by bolo veľmi dobre , ak by už skoro pani prezidentka Peligriniova pustila perie a jej miesto predsedu cirkusu PARLAMENT odovzdala do rúk nepriateľa všetkých semaforov vo Ficilii a teda kapitánovi [...]

Autostráda BA – KE nám už slúži od roku 2010 , kedy nám budú slúžiť nemocnice v BB – Martine a v Prešove ?

16.04.2024

Včera jeden Birmovany komunista zaviazal selfičkovú ministerku zdravotníctva CINGY – LINGY BOM k zvýšenej aktivite pri dohľade nad výstavbami špitáľov hlavne v BB & Martine ,keďže tú v Prešove presunul na jeho jednovaječné dvojča v ich ,,politike“ a bude ju teda riadiť a stavať rezort pod jeho velením a kontrolou presne tak ,ako svojho času aj špitáľ Sv. [...]

Rozumie a verí vôbec ešte sklamaný a oklamaný VOLič svojmu Birmovanému komunistovi ?

14.04.2024

Nuž po spoločnom zasadaní premiéra Ukrajiny s Birmovanym komunistom zo Slovenska a po jeho veľkohubých vyhláseniach a zmene retoriky na adresu jeho veľkého vzoru v búde na Krásnej ploščadi sa dá dnes jednoznačne konštatovať ,že si tento Birmovany komunista s jeho VOLIčmi po voľbách do cirkusu PARLAMENT zase robí len to ,čo sa mu zachce a jasne im odkazuje , že za službu [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 154
Celková čítanosť: 463122x
Priemerná čítanosť článkov: 3007x

Autor blogu

Kategórie