Založ si blog

Referendum- koniec politickej frašky zo strany totálne rozprášenej , zdecimovanej a frustrovanej opozície,

,ktorá sa REFERENDA chytala tak,ako topiaci sa slamky ,ktorá okolo neho na vode plávala! V mojom poslednom blogu a nie len v ňom, som na tému referenda jasne povedal ,že žiadne referendum a predčasné voľby vyplývajúce z neho nebudú a podľa rozhodnutia ústavného sudu sa to aj potvrdilo !!! A to nie len preto ,že opoziční babráci a amatéri nedokázali zosmoliť jednoduchú a zmyslov plnú referendovu otázku ,ale hlavne preto ,lebo zvíťazil opäť zdravý rozum a povedal jasne NIE tomu ,čo odporovalo aj platnej legislatíve a zákonom ukotveným aj v Ústave SR! A tak opäť padla nie len kosa na kameň ,ale aj sanka nie len krvilačnému a pomstychtivému Tatranskému buldogovi z búdy na Súmračnej ,ale aj všetkým ,ktorý uverili jeho lacnému populizmu a podarilo sa mu im vsugerovať jeho fixnú ideu o jeho návrate na stratené pozície o ktoré prišiel práve aj kvôli ich rozhodnutiu pred vyše pätnástimi mesiacmi !!!!

A tak tu máme ďalšie frašky ,konšpirácie a fantaz magorizmy z dielne tých ,ktorí si mysleli že aj Ústava SR je len zdrap papiera a im bude do nekonečná dovolené všetko a to aj na pána Boha štekať……..

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť. Cieľom je znížiť strety s medveďom i škody na plodinách

24.04.2024 11:07, aktualizované: 12:33

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467457x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie