Založ si blog

Prečo sme si nechali ukradnúť demokraciu s DEMONT KRATMI , ktorí si v roku 1989 ani len nestihli všimnúť príchod demokracie a slobody do ČSSR ?

Po 34 rokoch sa dá rekapitulovať a robiť analýzy o všetkom ,čo sme počas nich zažili a čo nám všetko priniesli aj nepriniesli. Mnohým z pomedzi nás sa tisnú nie len spomienky na život a udalosti aj z pred roka 1989 ,ale sa spúšťa aj nekonečný film o tom ,čo sme po tomto roku zažívali a zažívame do dnes . Každý z nás si tento film vyhodnocuje sám ,je k nemu v mnohých prípadoch veľmi kritický ,nespokojný a veľmi veľa sa pýta . A to hlavne okolia ,ale už nie seba samého ,čo spravil pre demokraciu sám a či nemohol spraviť ešte viac ? Ale sú medzi nami aj takí ,ktorí príchod demokracie a slobody od samého začiatku spochybňovali a odsudzovali a do dnes žijú len zo spomienok z pred roka 1989 a nedajú na toto obdobie dopustiť ! A práve týchto sa podarilo súčasnej vládnej mašinérii DEMONT KRATOV zase podchytiť ,oklamať a podviesť v posledných voľbách do cirkusu PARLAMENT na základe ich lacných a populistických sľubov ,ktoré ale už dnes dementujú a prekrúcajú len na ich obraz . Veď čo tam už po našich VOLIčoch ,však?! A práve preto je tu otázka na mieste o tom ,prečo sme spravili krok naspäť a dopustili to ,že nám opäť začínajú vládnuť doslova DEMONT KRATI skutočnej demokracie a slobody ,ktorí si v roku príchodu skutočnej demokracie a slobody ani len nestihli všimnúť ,že tá je už za dverami a klope na dvere ČSSR ! Ale ,akoby aj mohli ,keď oni boli vtedy zamestnaní s prácou kachličkiarov kúpelni , predavačov blatníkov na Trabanty & Wartburgy a Žiguliky ,ale aj prácou na novelizácii ZÁKONA O TRESTE SMRTI pre súdruhov na Hradčanoch v Prahe ! A práve títo a takíto DEMONT KRATI doslova nenávidia 17.November a v tento deň ,ktorí im zlomil ich komunistické väzy, ich nikto nikdy nevidel ,aby sa k nemu vyjadrili verejne a uctili si všetky jeho obete ! Ale zase na strane druhej mali vždy plne komunistické huby demokracie a slobody na ich ZLETOCH v HLADOVÝCH DOLINÁCH ,ktoré samí dlhé roky vytvárali ,ale aj na len ich oslavách SNP na ktorých sa už verejne spájali s fašistami a obete SNP sa od hanby v hroboch obracali !

Dnes je 17.Novembra a štátny sviatok počas ktorého si nie len my ,ALE celý POKROKOVÝ ,DEMOKRATICKÝ A MIEROVÝ SVET , spomíname na udalosti z roku 1989 ,ale si uctievame aj jeho obete a jeho odkaz . Ale kdeže sú to dnes vlastne DEMOMT KRATI ,ktorí majú vždy plné hranaté komunistické huby demokracie a slobody ? Včera som počul jedného takéhoto DEMONT KRATA ,ktorý ale len zneuctil obete a odkaz 17. Novembra a vyzýval na urobenie hrubej čiary aj za jeho nie veľmi jasnou a nie veľmi dobrou minulosťou a to spôsobom ČO BOLO , TO BOLO terazky som už aj ja čistým DEMONT KRATOM ! A čo jeho bývalý hranatý ŠÉF ,ktorý sa hrdí aj kvôli 17. Novembru s titulom štvornásobný premiér SR ? Ten kde a na čo zase vlastne čaká v tento pre nás pamätný a tak významný deň a pre neho deň ,ktorý mu zlomil jeho KOMUNISTICKÉ väzy ?! Prečo že práve dnes nekáže svojim VOLIčom o skutočnej demokracii ,slobode a odkaze tohto dňa tak , ako to vždy robí na jeho oslavách SNP a na Zletoch po HLADOVÝCH DOLINÁCH pod heslami VYHRAJ VOĽBY A MOŽEŠ VŠETKO & HLAVY HORE ,RÚŠKA DOLE ??? Aj dnes má tento DEMONT KRÁT jedinečnú možnosť postaviť sa pred jeho VOLIčov ,ale aj s nimi aj na námestí SNP v Bratislave, a vyjadriť úctu obetiam a odkazu 17. Novembra tak ,ako to nedokázal spraviť NIKDY v minulosti ……….

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 469275x
Priemerná čítanosť článkov: 2970x

Autor blogu

Kategórie