Založ si blog

Mladí ľudia a študenti slovenskí, držte huby a krok!

Aj toto včera odkázal všetkým mladým ľuďom na Slovensku jeden hranatý komunistický lotor & vagabund , ktorý si myslí ,že s ním prišiel zase zákon na Slovensko a do jeho FICILIE ! To ,akože takýmto spôsobom a komunistickými metódami chce prilákať naspäť do jeho FICILIE mladých ľudí ,ktorých v minulosti vyhnal zo Slovenska aj s jeho antisociálnou lúzou & amsablom ? Alebo tým mladým ľuďom , ktorí tu ešte sú rázne zavelil na odchod z jeho FICILIE ?

Len pred nedávnom sa jeden holobriadok s vyrážkami na nose ,ktorému ešte steká materinskí mlieko po brade chválil s tým ,že on ako ,,PORADCA“ všetkých poradcov pre všetkých ministrov poradil jeho hranatému ŠÉFovi aby držal hubu a krok pred mediami a na verejnosti . A ako je vidieť ,tak ten kašle na rady od ,,PORADCU, s materinským mliekom na brade a s vyrážkami na nose a jasne aj jemu odkázal ,že nie ty ,ale ja CAPO TUTTI DI CAPI DON ROBERTO som zákon v mojej FICILII !!!!!!!

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 468086x
Priemerná čítanosť článkov: 2981x

Autor blogu

Kategórie