Založ si blog

Zmieriť sa s prehrou a pravdou môže byť najväčšou výhrou v živote !

Nebudem tu a ani nechcem písať o jednom ŽIVOTNOM PRÍBEHU ,ktorého je v dnešných dňoch až požehnane veľa ,ako aj názorov na neho .Ale chcem len povedať a odkázať autorovi tohto príbehu a jeho obhajcom ,že každý jeden ŽIVOTNÝ PRÍBEH nás chce aj niečo naučiť ,ale my sa musíme chcieť z neho nie len poučiť ,ale aj naučiť ! Aj tento ŽIVOTNÝ PRÍBEH je plný predovšetkým PRAVDY o jeho samotnom autorovi ,ktorý si ale akosi tvrdohlavo nechce uvedomiť ,že pravda ako , taká a samotná nie je na svete preto ,aby mu ubližovala ,ale na to aby mu pomáhala ! Tak je pre mňa záhadou ,prečo sa autor jeho ŽIVOTNÉHO PRÍBEHU až panicky bojí PRAVDY ,ktorá je spojená s ním a ktorú tak tvrdošijne odmieta podať – povedať tým ,ktorí na ňu v rámci slušnosti a politickej kultúry čakajú na druhom brehu ! Nebolo by naozaj lepšie povedať pravdu skôr , ako vyjde sama na povrch svetla sveta a potom tu starú zase prekrúcať len na pravdu svoju a teda pokračovať v klamaní ,iracionalizovani a zamotávaní sa klamstvách ? Alebo ,žeby platilo aj pri tomto ŽIVOTNOM PRÍBEHU ,že žiak sa môže naučiť len to ,čo je schopný sa naučiť ??? A teda sa nevie naučiť ani prehrávať aj preto ,aby raz vyhral sám nad sebou ???

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 468670x
Priemerná čítanosť článkov: 2966x

Autor blogu

Kategórie