Založ si blog

Ak dvaja robia to isté , tak to nie je vždy to isté !

Včera bolo Slovensko & FICILIA konfrontované s dvoma prejavmi – názormi na jednu a tú istú vec. Po ktorých sa rozpútala opäť len vojny názorov zo strany tých ,ktorí obhajujú jedného ,alebo druhého rečníka ,ktorý vyjadril svoj názor ,ale aj postoj k danému problému v súčasnej FICILII !
Kým Pani Prezidentka SR v jej štátnickom prejave v pléne cirkusu PARLAMENT oslovila všetkých občanov Slovenska & FICILIE a vyjadrila v ňom svoj názor a obavy o osud občanov spôsobom jej vlastným ,tak jej oponent z FICILIE sa pred mikrofónmi v kruhu jeho figových lístkov visiacim na jeho faluse sa zmohol len na to ,na čo má a teda zase len na osočovanie Pani Prezidentky SR a vnášanie nenávisti do radov jemu rovných ,ktorých pred blížiacimi sa prezidentskými voľbami chce mať pod palcom a držať ich v strachu ,napätí , eufórii a v davovej psychóze ! Jeho včerajší prejav z pera toho ,ktorému ešte materinské mlieko steká po brade a každé jedno ráno si pred zrkadlom vytláča .ebačiky na nose a brade a je už ,,PORADCOM“ všetkých poradcov pre všetkých ministrov , bol zase predovšetkým prejavom – alaboratom STRACHU a bez nádeje o JEHO budúcnosť na Slovensku ,ale iste nie o jeho VOLIčov v jeho FICILII ,ktorí ešte vždy nepochopili a nevedia z ktorého SMERu vetry do FICILIE dujú ! Takže včera som počul Pani Prezidentku SR ,ktorá sa postavila pred mikrofóny v pléne cirkusu PARLAMENT bez nenávisti ku komukoľvek a s dobrotou voči všetkým v mene dobrá pre celé Slovensko a toho ,ktorý stal na Úrade vlády bez jeho PALY – MATE z PLAY BOY ako jeho hlavných poradkýň ,ktorý by ale s jeho nenávisťou jemu vlastnou, tak veľmi rád mával a hýbal so všetkými ,ale pri tom nevie a nedokáže pohnúť ani len sám so sebou !!!

,, ZNEUŽÍVANIE JAZYKA VYVOLÁVA LEN ZLO V DUŠIACH TÝCH ,KTORÝCH SA NÁM PODARILO OSLOVIŤ !“

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Vesmír / AStronómia / Hviezdy /

Z Hurbanova do brazílskeho Ria. Pätica slovenských študentov postúpila na medzinárodnú olympiádu v astronómii

05.05.2024 10:28

Do medzinárodného kola sa prebojovali Patrik Prítrský, Mário Tlamka, Vladimír Slanina, Tomáš Kubrický a Marek Baňárek.

Willy Brandt / Günter Guillaume /

Špión Stasi Guillaume stál pred 50 rokmi za odstúpením kancelára Willyho Brandta

05.05.2024 09:50

Keď 24. apríla 1974 zatkli v Bonne pracovníka úradu spolkového kancelára Güntera Guillauma, jeden z najväčších škandálov v Nemeckej spolkovej republike bol na svete.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Šéfka WFP McCainová: Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor

05.05.2024 08:50, aktualizované: 09:22

Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor, vyhlásila riaditeľka Svetového potravinového programu (WFP) Cindy McCainová.

EÚ / Európska únia /

Anketa s jednotkami eurokandidátok. Dokázali sme sa vysporiadať s členstvom v EÚ?

05.05.2024 08:00

Denník Pravda oslovil s rovnakými otázkami lídrov kandidátnych listín do Európskeho parlamentu, no niektoré politické subjekty neodpísali.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470605x
Priemerná čítanosť článkov: 2979x

Autor blogu

Kategórie