Založ si blog

Prečo pri „viem, ale nepoviem“ mlčí aj GP SR pán Žilinka ? !

Včera si celé SLUŠNÉ & DEMOKRATICKE Slovensko ,ale aj zahraničie pripomenuli jednu z najsmutnejších udalosti v novodobej ére samostatného Slovenska a to šieste výročie brutálnej vraždy dvoch mladých ľudí ,ktorí chceli žiť tiež v slobodnom a demokratickom Slovensku , mať spolu deti a tešiť sa zo života s nimi ,ale aj s ich rodičmi a najbližšími ! Ale ich odvaha a zmysel pre spravodlivosť niekomu veľmi vadila a tak sme sa pred šiestimi rokmi stali len nemými svedkami hroznej a ohavnej tragédie ,ale s niekým naplánovanej a aj dokonanej do poslednej bodky a kvapky krvi . O ktorej sa ,ale niekto nahlas vyjadril pred dvoma rokmi ,že VIE ,kto bol a je objednávateľom tohto ohavného a brutálneho činu a všetci sa budeme diviť ak prezradí meno-mená páchateľov ktorí zrealizovali tento hrozný a ohavný čin !

Po tejto beštiálnej a brutálnej vražde sa dal počuť vtedajší spolužiak na poste GP SR , Čižnár s tým ,že ak sa potvrdí ,že ide o plánovanú vraždu ,tak rozpúta na Slovenskej zemí PEKLO . No ako všetci veľmi dobre vieme ,žiadneho pekla sme sa ani v tomto SMERe na Slovensku nedočkali a nedožili a to presne tak ,ako aj toho ,aby sa tí pod ktorých vedením Slovenska sa tento ohavný skutok stal aj včera vyjadrili aspoň jedným jediným slovkom a ľútosťou nad tým ,čomu mohli zabrániť ,ale naopak sa vysmievali z týchto obetí ,ktoré prosili o pomoc a ochranu !!! Včera mali títo ,,ľudia“ možnosť už šiesty krát sa verejne vyjadriť nad ich zlyhaním a ospravedlniť sa nie len samotným obetiam ,ale aj ich rodičom a najbližším pozostalým . Ale opäť sa nedožili jedni a ani druhí a s nimi ani celé Slušné Slovensko ! Ale naopak zase vyplávala na povrch otázka ,prečo nekoná GP SR vo vecí vyhlásenia z pred dvoch rokov ,,najpovolanejšieho“ ,ktorý sa hrdí s tým že VIE ,ale nechce povedať a tak si splniť svoju občiansku povinnosť ,ktorá aj jemu vyplýva priamo zo zákona ?! Čím by samozrejme uľahčil prácu aj všetkým vyšetrovateľom ,ale aj samotnému GP SR ,ktorí by sa mohli venovať inej práci pri odhaľovaní iných trestných činov !!!

V minulosti sme mali na Slovensku prípad ,,CD“ na stole OTCA NÁRODA ,ktorý tiež poznal obsah tejto ,,striebornej platne“ ,ale do dnešných dní sa celé Slovensko nedozvedelo o ňom ! Koho ,že to vlastne vtedy strašil , kryl a potreboval držať v šachu tento samozvaný OTEC NÁRODA presne tak, ako dnes jeho veľmi usilovný ŽIAČIK ,ktorý tiež VIE ,ale nechce prezradiť a povedať a to aj za cenu ukľudnenia situácie v jeho FICILII , ale aj dobrého mena Slovenska doma a vo svete ? Kohože to aj tento ŽIAČIK už vyše dvoch rokov straší ,kryje , drží v šachu a za gule a PREČO ???

,,ZNEUŽÍVANIE JAZYKA VYVOLÁVA ZLO V DUŠIACH INÝCH !“

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 468114x
Priemerná čítanosť článkov: 2982x

Autor blogu

Kategórie