Založ si blog

Prečo hovorca Kremľa z búdy na Súmračnej capo di tutti capi don Roberto straší svojich voličov aj s vojnou na Ukrajine?

Nie nedarmo sa vraví .že ten kto sa bojí , okolo seba šíri len strach a obavy a to so snahou tento strach a obavy naprojektovať na iných ! A to akýmkoľvek podlým a infatilným spôsobom s tým ,že báť sa musia predsa všetci ,keď sa už bojím ja ! Každý jeden súdny človek ,ktorému sa dostavajú do uši hoci len utržkovite slova – odkazy ,ale aj činy len za posledný týždeň sa musí z tejto bezmocnosti a projekcie len smiať a myslieť si svoje ! Tí ,ktorí už dávno vedia ,že problémy tohto samozvaného MESIAŠA & SPASITEĽA FICILIE nespočívajú v jeho samotných vyjadreniach a strašení ,ale v ňom samotnom vedia aj to ,že jeho RuSSofilia a náklonnosť k jeho MESIAŠOVI v búde na Krásnej ploščadi je oveľa väčšia a silnejšia ,ako si to dokáže aj on sám predstaviť ! A tak sa pýtajme ,čo si chce zase tento ,,človiečik“ v službách jeho MESIÁŠA z búdy na Krásnej ploščadi dokázať a čo všetko odkazuje nie len celému svetu ,ktorý už dávno len neveriacky krúti nad jeho retorikou ,schyzofrenoiu a chameleonizmom s hlavou, ale predovšetkým jeho bezradnému a sklamanému VOLičovi ,ktorý ešte vždy nepochopil ,čo vo voľbách do cirkusu PARLAMENT svojim konaním spôsobil nie len sebe samému ,ale aj celému Slovensku a teda ich FICILII ?!

Nie ,nebudem tu ani teraz rozoberať a meniť tieto bezmocné a infatilné výroky a konania na drobné , ale zase chcem len odkázať predovšetkým jeho VOLIčom a hlavne jeho fanýnkam s MY MILUJEME FICA na ich perách ,že ani ich netrápi ani tak takéto konanie ,ako to ,čo si samí o tomto konaní myslia . A pritom o tom čo si o ňom myslia si môžu za to len a len oni samí !!!

,,TVOJA SLOBODA SA ZAČNE ,KEĎ BUDEŠ SÁM SEBA REŠPETOVAŤ VIAC NEŽ NIEKOHO INÉHO !!!“

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 468501x
Priemerná čítanosť článkov: 2965x

Autor blogu

Kategórie