Založ si blog

730 dní názorov , polemík , právd a klamstiev o ŠVO pod krycím názvom BLIETZ KRIEG na Ukrajine !

V dnešných dňoch si celý slobodný ,pokrokový a demokraticky svet pripomína jednu z najväčších katastrof a hrôz v dejinách 21. storočia a teda neslávne smutné začatie ničím a nikým neospravedlniteľnej ŠVO pod krycím názvom BLIETZ KRIEG u našich východných susedov na Ukrajine zo strany RUssKEHO AGRESORA ,ktorá sa ale nemala nikdy začať a ak , tak mala trvať len TRI DNI !
Ale celý svet je konfrontovaný už presne DVA ROKY s agresivitou a hrôzami tohto AGRESORA ,ktorého konanie pozná a riadi jeden doslova PSYCHOPAT a dnes už aj MASOVÝ VRAH z Kremľa v Moskve , ktorý ešte TRI DNI pred spustením tejto ŠVO sľuboval celému svetu ,že k takejto ,,návšteve“ operácii u bratov ,susedov , SLOVANOV NIKDY z jeho strany nedôjde!!! Ale tomuto tvrdeniu iste neveril ani samotný ,,mierotvorca – PSYCHOPAT“ z východu ,ktorý si už dávno zaumienil ,že ťažko skúšaný Ukrajinský národ a Ukrajinu v minulosti , vymaže z mapy sveta a Európy a a bývalé SOVIETSKE IMPÉRIUM spojí naspäť do jedného veľkého celku ,ktorý sa bude volať RUssKO !!! A samozrejme ,že na jeho čele bude stať ON malý – veľký mužík ,KGBáčik z Leningradu s jeho veľmi ťažko chorým egom a bude diktovať celému svetu ,ako sa má správať ,čo má robiť a čo smie a čo nesmie a hlavne koho a prečo sa musí báť ! Je samozrejme veľmi veľa otázok smerujúcim k tomuto PSYCHOPATOVI a jeho správaniu sa v podobe neriadenej strely ,ktorá sa mu už dávno vymkla z jeho krvavých rúk ,ale jedinou pravdou už navždy ostane ,že jeho ŠVO na UA so statisíce nevinnými obeťami , miliardovými škodami a to aj na strane jeho RUssKA sa zapíše do histórie ľudstva len a len ,ako akt jeho POMSTY sa národu ,ktorý sa chcel len oslobodiť z pod jeho jarma i ísť vlastnou cestou k slobode a demokracii ,ktorá je už dávno samozrejmosťou za jeho hranicami smerom na západ !
Samozrejme ,že je veľmi veľa názorov a pohľadov na konanie tohto PSYCHOPATA – MASOVEHO VRAHA z Kremľa ,ale aj polemík o tom ,či bolo správne rozhodnutie a konanie samotných Ukrajincov o odtrhnutí sa z pod RUssKEJ nad vlády a jej impéria a ísť vlastnou cestou k samostatnosti a demokracii ,ale aj o tom ,či bolo riešenie tejto vôle a konania Ukrajinského národa zo strany PSYCHOPATA vyhodnotené správne a bolo treba reagovať tak, ako reagoval ! Ja osobne si myslím ,že ak by sa aj Ukrajinci nerozhodli ísť po ich ceste tak ,ako sa rozhodli ,tak tento PSYCHOPAT by svoje dielo skazy na Ukrajine dokonal aj tak a jeho RUssKO by sa priblížilo k hraniciam nie len Slovenska ,ale celej EÚ & NATO na východ od neho ! Lebo dnes je už jasné a evidentné ,že PSYCHOPAT & MASOVÝ VRAH z Kremľa by svoj zámer a úmysel vykonal aj jeho ,,mierovou cestou“ a Ukrajinu a jej národ by si tak či tak zotročil a spôsobil by jej ešte väčšie škody ,ako s jeho ŠVO , ktorá mala trvať len TRI DNI !!!
Samotný problém aj ŠVO na UA nespočíva len priamo v samotnej ŠVO na UA ,ale je veľmi dobre schovaný za ňou ! A najlepšie ho pozná ten ,ktorý si plní na UA svoj veľmi ťažko chorý sen a chce dokázať celému svetu ,že on a jeho veľmi ťažké choré EGO je to ,ktorého sa musí celý svet báť a triasť sa pred ním !!!

Slovenským RUssOFILNÝM KREMĽOBOTOM prajem a želám čím skoršiu výmenu ameritzkych vojakov ,tankov ,stíhačiek , holikopter, rakiet a bômb za tie ich mierové RUssKE ,ktoré už veľmi dobre spoznávali v období rokov 1968 – 1989 a boli s nimi veľmi spokojní za ostnatými drôtmi z poza ktorých sa len veľmi smutne pozerali na to ,ako im veľmi rýchlo a ďaleko utekal ten s nimi nenávidený západ a kapitalizmus ,ale aj sen o slobode a demokracii v bývalej ČSSR ……….

,,KAŽDÁ AGRESIA VOČI NIEKOMU INÉMU JE LEN AGRESIOU VOČI SEBE SAMÉMU , S KTOROU SI SA NEDOKÁZAL VYROVNÁŤ VO SVOJOM VNÚTRI !!!“

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 468088x
Priemerná čítanosť článkov: 2981x

Autor blogu

Kategórie