Založ si blog

Jedná podrž taška z búdy na Súmračnej , ako pro Ameritzky agent v smradľavej Ameritzi a druhá v Turecku v RUssKOM anále strčená ! Nuž takto sa robí zahraničná politika vo Ficilii do tej psej matere ! !!

Úvodom upozorňujem jednobunkového VOLiča z búdy na Súmračnej ,že ani tento blog nie je určený jemu a jeho jednej bunke ,ktorá nemá schopnosť rozlišovať Ameritzkého agenta od RUssKÉHO !

Ako ináč ak nie s úsmevom na tvári som sledoval minulý týždeň dve misie dvoch podrž tašiek z búdy na Súmračnej ,ktoré so súhlasom a odobrením ich NAJVYŠŠIEHO absolvovali pri najväčšom AGRESOROVI na svete a pri najväčšom MIEROTVORCOVI na svete ! A dokonca som sa dozvedel ,.že práve takto sa robí vyvážená a mierová zahraničná politika z búdy na Súmračnej a v týchto prípadoch nejde o žiadne analolezectvo ,pokrytectvo a chameleonizmus ,ale to len NAJPOVOLANEJŠÍ chce byť s každým za dobre a každému chce vyhovieť ! A tak som sa aj ja dozvedel ,že nie je nad ochranu FICILIE a východného krídla NATO so stíhačkami zo smradľavej AMERITZI ,ktoré si vybojoval – vyboxoval už v minulosti zdegenerovaný kapitáň ,kapraľ Danko ,alias nepriateľ všetkých semaforov vo FICILII a nás daňových poplatníkov budú stáť se všem všudy cca. päť až sedem MILIARD eur , a na strane druhej mať silného spojenca na východe a teda v RUssKU ,ktorému bola poradiť podrž taška KONČITA ,ako treba čo najskôr ukončiť ŠVO pod krycím názvom BLIETZ KRIEG na Ukrajine ,lebo ináč bude musieť FICILIA ,ako súčasť a člen NATO , použiť stihačky zo smradľavej AMERITZI práve proti RUssKU !!! Alebo ,žeby tieto stihačky boli použité proti ich výrobcovi a NAJPOVOLANEJŠÍ už dobre a kľudne spí v jeho rezidencii a čaká na prílet nie len týchto stihačiek do jeho FICILIE ,ale aj na rozkaz z búdy na Krásnej plosčadi ,aby ich použil práve proti ich výrobcovi ?! Takže ako sa to má vlastne robiť do tej psej matere ,keď podrž tašky na svojich postoch nie sú žiadni politici a ani diplomati ,ale len vykonávatelia rozkazov ich NAJVYŠŠIEHO & NAJPOVOLANEJŠIEHO ,ktorý v dnešných dňoch trávi celé dni s jeho VOLIčkami v kultúrnych domoch a v športových halách ,ktoré ho milujú tak , ako nikto na svete a pri tom mu sekunduje podrž taška PÁR EXCELLENCE ,el comandante ,tavarišč CHE BLÁHA ,ktorý miluje všetky ženy – matky vo FICILII ,len jednej nevie prísť na meno len a aj preto ,lebo sa nebála postaviť na odpor jemu a jeho CAPO DI TUTTI CAPI DON ROBERTOVI a ich bez charakterným a arogantným zvrhlostiam a chameleonizmu ,ktoré v ich FICILII zase predvádzajú v plnej paráde a v neprospech celého Slovenska a všetkých slušných ľudí …..

JA MILUJEM FICA , LEBO ON MILUJE MOJ HLAS VO VOĽBÁCH PRE NEHO ,HOCI NIE SOM ŽIADNA PLAY MATE Z PRVEJ STRANY V PLAY BOY……..

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 22:18

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470387x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie