Založ si blog

Som , alebo nie som suverén do tej psej matere? ! Tak na čo mám meniť svoj charakter a všetko zo mňa vychádzajúce?

Úvodom opäť upozorňujem jedno bunkovcov z búdy na Súmračnej ,ktorí milujú svojho SPASITEĽA & MESIÁŠA ,nepoznajú význam objektivity a hnusia sa pohľadu do zrkadla ,že ani tento blog nie je určený im a im pokriveným charakterom bez svedomia!

Hovorí sa ,že len blázon sa nepoučí ani z vlastných chýb a najväčšími chybami v našich životoch sú tie z ktorých sme sa nič nenaučili a ani sme sa z nich nepoučili ! A tak sa len smejem nad jedným úbohým a skrachovaným BIRMOVANÝM KOMUNISTOM ,ktorý nie je schopný tak učenia sa z vlastných chýb ,ako aj zmeny myslenia a postojov aj k tomu ,čo už veľa krát v jeho veľmi smutnom živote doslova spackal a dokafral! Pokiaľ by sa ,ale tieto jeho chyby a prešľapy tykali len jeho veľmi smutného života ,tak O.K. ,veď nech si živorí v jeho omyloch a chybách na jeho ceste života len k jeho cieľom z prvých stránok v PLAY BOY ! Ale tento nevalušný BIRMOVANY KOMUNISTA stojí na čele ,,VLÁDY“ v jeho FICILII a vedie ju s jemu rovnými po ceste k cieľom ,ktoré majú zlepšiť život predovšetkým jeho VOLIčov a iste nie jeho mafiánom s ktorými sa zapodieva už štyri mesiace viac ,ako s tými ,ktorých sa mu podarilo zase len oKABATiť ,oŠÁLiť a podviesť v posledných voľbách do cirkusu PARLAMENT v jeho FICILII !!! O tom ,že jeho tvrdohlavé a ťažko choré EGO vedie celú jeho FICILIU na VÝCHOD a popri tom do medzinárodnej izolácie na ZÁPADE a už sa mu obracajú chrbtom aj naši bratia Češi iste nie je potrebné nikomu rozumnejšiemu prizvukovať a pripomínať ! Ale sa treba otvorene pýtať kde , pri kom a ako skončí jeho samoľúbosť , narcizmus a krátkozrakosť a s ním všetci ,ktorí ho milujú v jeho FICILII viac ,ako on PLAY MATE z prvej strany PLAY BOY ?!

Hovorí a traduje sa ,že každý jeden žiak sa môže naučiť len to ,čoho je schopný sám sa naučiť a v tomto učení mu nepomôže ani ten najlepší učiteľ z ELEKTRI a na svete ! Ale aj to ,že ten ktorý nie je schopným riadiť a udržať si svoju rodinu po hromade po celý život ,nebude nikdy schopným viesť a riadiť ani štát ,ktorý mu zveria do opatery tí ,ktorých sa mu podarilo oklamať a podviesť presne tak ,ako členov vlastnej rodiny od ktorej nakoniec ušiel len tak , ako komunistický smrad z jeho komunistických treniriek ! A toto je už tragédia pre celú jeho FICILIU a nie len pre neho a jeho PLAY MATE z prvej strany PLAY BOY …………….,lebo ten ,ktorý sklamal a zradil už raz v minulosti a nepoučil sa z toho a ani sa nič nenaučil ,môže sklamať a zradiť kedykoľvek aj v prítomnosti!!!

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

vojna na Ukrajine, Rusko, Petrohrad

ONLINE: Kyjev s našou pomocu môže opäť zaútočiť v roku 2025, verí Biely dom

05.05.2024 07:25

Ukrajina so schválenou vojenskou pomocou Spojených štátov udrží obranu a v roku 2025 môže aj zaútočiť, uviedol Jake Sullivan.

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470591x
Priemerná čítanosť článkov: 2978x

Autor blogu

Kategórie