Založ si blog

Tak še to robí do tej pšej maceri !

Včera som síce vyhral len druhé miesto a COLA ešte netiekla prúdom na centrálach SMERO – HLASU , ale sľubujem vám ,že počas dvoch nasledujúcich týždňov budem prikladať do mojej pece tak ,že sa na nej aj môj úhlavný nepriateľ uvarí , ja sa na nej nepopálim a ja sa tak odsťahujem na Somársky vršok s jediným cieľom ,ktorý spočíva v pokračovaní mojej služby môjmu hranatému ŠÉFovi ,ktorému vďačím za všetko ,čo zo mňa a so mnou spravil a vyviedol !!!

Ale dosť bolo pravdy o výsledku včerajších voľbách a pozrime sa na to prečo tento doslova nevýrazný kotolnik – sluha svojho hranatého ŠÉFa z búdy na Súmračnej neuspel a nakoniec mu ostali len očí pre plač a pre slzy. Nuž začiatok tohto jeho ,,úspechu“ na druhom mieste bol odštartovaný hneď po voľbách do cirkusu PARLAMENT a to predkladaním nezmyselných mafiánskych zákonov ,ako aj výjazdovými rokovaniami vlády po celej Ficilii ,kde sa rozmetovali naše spoločné peňeži a robila sa tichá ,ale mohutná kampaň pre ich kotolnika z teplárne ,ktorá vyhrieva centrálu HLASU. Ale ako je dnes vidieť tak to bolo nepresvedčivé ,miestami až desivé ,tiché a hlavne nevýrazne z ktorého sa vytratil predovšetkým samotný kotolník ,ktorý sa bal toho najhoršieho a to pravdy o ňom a jeho orientácii ,ktorú mu v minulosti na sneme vytkol aj jeho hranatý ŠÉF ! Tento kotolnik prechádzal celou predvolebnou kampaňou v závetrí a strachu síce s úsmevom na tvári ,ale s akým ?! Nuž s falošným a presne takým ,ktorý predvádza vo Ficilii už niekoľko rokov a málo kto vie čo a kto je za ním schovaný !

Dnes je viac ako len isté ,že tento kotolnik je a bude odkázaný na hlasy nie jeho členskej základne a na hlasy VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ale na hlasy neúspešných kandidátov a tých ,ktorí v prvom kole voliť neprišli ,ale sú rozhodnutí o tom ,že kotolnikovi svoje hlasy iste nedajú . Lebo tí už dlhší čas avizujú ,že radšej ich hlas prepadne ,ako keby ich mali dať kotolnikovi !

Na ceste k cieľu nie je dôležitý cieľ ,ale to na tejto ceste k nemu robíme a vykonávame ! A dnes sa dá jednoznačne povedať a konštatovať ,že kotolnik na jeho ceste k jeho cieľu nepsravil prakticky nič a aj preto vyhral nádherné druhé miesto , ktoré on označil za jeho PYRRHOVO víťazstvo!

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 469440x
Priemerná čítanosť článkov: 2971x

Autor blogu

Kategórie