Založ si blog

Z eufórie k disfórii a strachu !

O výsledkoch prvého kola v prezidentských voľbách na Slovensku vo Ficilii ešte a iste nebolo povedané všetko zo všetkých zainteresovaných strán ,ale jedno je isté na základe doteraz povedaného a to je strach presne vymedzeného sektora a spektra VOLIčov ,ktorým bolo a je vštepované ,že jedine ich MESIÁŠ & SPASITEĽ s jemu rovnými sú tí ,ktorí aj s ich prezidentom na čele ich Ficilie zabezpečia blahobyt ich VOLIčom – faninkam a úspešne ju dovedú na východ pod Ruskú čižmu !

A aj preto propaganda z búdy na Súmračnej nespí ,vytvorila pre jej VOLIčov fiktívneho a nebezpečného nepriateľa a teraz proti nemu bojuje čo jej sily stačia . A to presne v duchu histórie Marx -Leninistických praktik a tradícii o vnútornom a vonkajšom nepriateľovi ! Ale na druhej strane zase prečo nie ?! Keď aj v týchto voľbách ide o našich už nervozných ľudí čakajúcich na druhé šance a na slobodu z poza mreží väzníc vo Ficilii a na ešte užšiu spoluprácu s agresorom z východu ,ktorému bola po teroristickom útoku v Moskve poskytnutá súčinnosť súdruhov z UV KS SMER s.r.o. v plnom rozsahu v boji proti terorizmu aj vo Ficilii ! Len je škoda ,že ich červení bratia z východu nedokázali zabrániť tomuto teroristickému útoku doma ! A to aj napriek varovaniu z vonku. A aj preto sa mi veľmi páči ako sa vo Ficilia aj v tomto SMERe podsúva svojím VOLIčom Ukrajinská stopa z búdy na Krásnej ploščadi ,ktorá namiesto toho aby si priznala svoj vlastný podiel viny na úspešnom teroristickom útoku hľadá zase nepriateľa tam ,kde vôbec nebol ! Ale propaganda je propaganda a to veľmi špinavá ,tak prečo ju nevyužiť aj teraz vo svoj prospech a nepridať k nej aj veľkú dávku strachu z imaginárneho strašiaka ,ktorý bol vytvoreným len ako súčasť špinavej propagandy a zastrašovania svojich vlastných VOLIčov ?! Ale už sme si za posledných minimálne päť rokov zvykli na takúto špinavú propagandu a na boj Súmračnikov s hlavou štátu ,ktorá im bola vždy tŕňom v oku a nenechali na nej ani len jednu nitku suchú.

Dnes tento ich boj pokračuje podkutý strachom aj v tom a preto ,že si nebudú robiť na Slovensku v ich Ficilii čo sa im zachce tak, ako keď mali svojho poľovníka na poste prezidenta ich Ficilie a pod heslom VYHRAJ VOĽBY A MOŽEŠ VŠETKO doslova valcovali všetko na čo si len pomysleli ! Oni totiž veľmi dobre vedia ,čo pre nich znamená v dnešných pohnutých časoch nemať svojho prezidenta ,ale oponenta ,ktorý im už teraz ponúka súčinnosť a spoluprácu ,ale iste nie slepú a hluchú k im krokom a SMERovanie Slovenska v ich Ficilii!

Ale vydržme spoločne a dočkajme sa času tak , ako húsa klasu ešte tie dva týždne a počkajme si na rozuzlenie tohto rébusu v deň ,,D“ a teda v druhom kole prezidentských volieb na Slovensku vo Ficilii v ktorom rozdajú karty zase len občania & VOLIči a nikto iný na svete …..

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 468115x
Priemerná čítanosť článkov: 2982x

Autor blogu

Kategórie