Založ si blog

Kotleba -Uhrik – Mazurek , kde ste ?

Azda vám len nevadí ,že vám táto ,,vláda“ ide zamoriť vaše Slovensko s vysokokvalifikovanými lacnými gastarbeitrami z Ázie a Balkánu ?
Aj keď ja osobne si myslím ,že každý jeden vysoko kvalifikovaný a jazykovo vybavený Aziat & Balkanec by sa musel s oslom a mulicou doma zraziť , aby išiel pracovať za žobračenku do Ficilie ,keď mu okolitý svet ponúka oveľa viac a to vrátane kvalitnejšej zdravotnej starostlivosti ,kultúry ,ale aj kariérneho rastu …….

Ako si minister Šukaj Eštek vytrel s VOLIčmi tejto neschopnej vlády jeho anál !

27.04.2024

Aj ja som s netrpezlivosťou a zvedavosťou čakal na toľko ošakavané videjko zo škodovej udalosti a nie havárie ožratého zdegenerovaneho ,zdegradovaneho kapitáňa ,kapraľa Danka v Dúbravke a musím otvorene priznať ,že aj ja som sa dožil ! Ale čoho ?! Nuž len toho ,čo mi potvrdilo ,že tento doslova ne – vládny troj zlepenec si robí nie len z jeho VOLIčov len jednú [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 468817x
Priemerná čítanosť článkov: 2967x

Autor blogu

Kategórie