Založ si blog

Fico , to je len taký Mečiar pionier . . . . .

Včera som dostal jeden link z výpoveďami od fanyniek ,ktoré sa zúčastnili osláv MDŽ usporiadanými s UV KS SMER s.r.o. a nestíhal som sa diviť a zároveň sa smiať sa nad následkami sily manipulácie propagandistov ,ktorým sa podarilo svojim fanynkam doslova vygumovať z ich hláv aj tie posledné zvyšky ich súdnosti , samostatnosti ,slobody a váženia si seba samého viac ako manipulantov ich ! U mňa z plejády zverejnených výrokov jednoznačne nevyhral ten z názvu tohto blogu ,ale tento . ,,NA PRVOM MIESTE JE MOJ PÁN FICO A AŽ POTOM SVATÝ OTEC !“ Nuž nič proti takejo láske a silnej viere tejto fanynky iste nemám ,lebo ako sa vravi proti gustu žiaden dišputát ,len neviem čo jej hovorí samotný Pán Boh ,keď sa modlí za zdravie jej manipulátora Fica a nie za zdravie svoje ?!

Tu je výber z ktorého som si vyberal :

,,Ja som stále volila Fica a budem ho stále voliť ,lebo sa mi páči jeho politika a všetko čo on robí !“ Len zabudla dodať ,že nie pre ňu ,ale pre jeho ľudí….

,,Taký premiér ešte nebol a dúfam ,že ešte dlho nebude ,že on je ten schopný človek !“ Vážená pani a čo premiér 1- 2 – 3 v jeho predošlých vydaniach ?!

,,On robí z celého srdca !“ Iste len pre srdce vaše vážená pani.

Páči sa mi že robí pre ľudí a je najviac unavený ,všetci sú oddýchnutí a on je unavený ,lebo robí pre ľudí !“ Aké to šťastie majú ľudia na Slovensku a nie medvede ,že robí pre nich , však milá pani?!

,,SUPER ČLOVEK !“

Nuž vyberte si zo slepej oddanosti tých ,ktoré zapredali životy svoje ,svojich detí a vnukov za blaho SPASITEĽA & MESIÁŠA ich…….

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 157
Celková čítanosť: 467963x
Priemerná čítanosť článkov: 2981x

Autor blogu

Kategórie