Založ si blog

Kde a s kým oslavoval 20. výročie vstupu Slovenska do NATO súdruh Birmovany komunista z búdy na Súmračnej ?

Úvodom aj tohto blogu upozorňujem psychický nevyrovnaných Rusofilných Kremľobotov na Slovensku ,že ani tento môj blog nie je určený im ,ale všetkým slušným demokraticky a slobodne zmýšľajúcim občanom Slovenka .

Všetci slobodne a demokraticky zmýšľajúci občania boli svedkami osláv 25. výročia vstupu našich bratov Čechov do aliancie NATO a bolo to cítiť nie len v mediach ,ale aj v uliciach Českých miest . Česko bolo poctené návštevami zo samotného vedenia NATO ,ale aj mnohých diplomatov politikov z tejto aliancie a celé Česko dôstojným spôsobom oslávilo toto výročie tak potrebné pre ich bezpečnosť v neustálom sa meniacom svete . A čo Slovensko a oslavy 20. výročia jeho vstupu do tej istej aliancie ?! Ako a kde asi oslavoval vstup Slovenska do tejto aliancie ten ,ktorý si v roku 1989 ani len nevšimol stihnúť príchod demokracie aj na Slovensko ,ale zato sa stihol vyhlásiť za najväčšieho demokrata , ochrancu ľudských práv a slobôd nie len v jeho Ficilii ,ale na celom svete ?! Je pravda ,že jeho Končite na poste MZV jeho Ficilie dovolil niečo nahlas povedať ,ale on ako ochranca demokracie ,slobôd ,ľudských práv , ochranca a spasiteľ celého Slovenska zase len zaryto mlčal ! A to presne tak , ako pri každoročnej spomienke na novembrové udalosti z roka 1989 a na jeho obete ! Kedy by ho nedokázali vypátrať ani špecialisti z tajných služieb z ním milovaného Ruska ! Aj v deň osláv tohto výročia mal zase jedinečnú možnosť pred jeho VOLIčmi ,ale aj pred vedením NATO vyjadriť radosť z toho ,že Slovensko je už 20 rokov bezpečnejšie aj pred agresorom z jeho milovaného Ruska .! Ale čo spravil a ako sa zachoval aj v tento významný deň pre celé Slovensko , ale nie pre jeho FICILIU ? Nuž bol zalezeným niekde v psej materi ….,alebo ,žeby na Ruskej ambasade aj s kapitánom Dankom dohadoval deportáciu jedného Tadžického aktivistu na vládnom špeciali do Ruska ?!

Zase sa len potvrdilo aj v tomto prípade ,že chameleónizmus , kázanie vody a pitie COLY mu ide zo všetkého najlepšie ……

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák sa znova postaví pred súd a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10, aktualizované: 07:45

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470132x
Priemerná čítanosť článkov: 2976x

Autor blogu

Kategórie