Založ si blog

Čo je dnes väčšou škodnou pre Slovensko , Pelegrini , alebo medveď hnedý ?

Ak akákoľvek zver zaútočí na človeka a zabije ho ,tak ju všetci označia ako krvilačnú šelmu ,ktorú treba čo najskôr zabiť ! Ak zabije človek akúkoľvek zver ,tak sa mu hovorí POĽOVNÍK! Aj takýmto spôsobom sa iracionalizuje na pohľad zabitia zveri a človeka po ktorom nemá žiadna zver nárok na prežitie !

Ale poďme k meritu vecí a k názvu môjho blogu v ktorom sa pýtam ,kto je dnes týždeň pred voľbami na post Slovenska vo FICILII nebezpečnejším ! Je to prehriaty a snaživý Pelegrini ,ktorý sa ani na čas nevyhnutný na prezidentskú kampaň nechcel vzdať postu predsedu cirkusu PARLAMENT a túto funkciu zneužíval na svoju kampaň presne tak, ako aj naše spoločné peniaze za ktoré chodil a chodí po celom Slovensku stráženým a chráneným lepšie ako kamzíky v Tatrách s jeho pro mafiánskou a pro Ruskou rétorikou ,ktorú mu naordinoval jeho hranatý ŠÉF z búdy na Súmračnej ! Alebo je to nedaj Bože medvedík hnedý ,na ktorého z plných síl poľuje s jemu rovnými MŽP SR Taraba a to spôsobom jemu vlastným ?! Ktorý spočíva v púropagande a len v tom ,že za súčasný stav premnoženia môžu jeho predchodcovia na tomto poste ,nevynímajúc ani majiteľa lesov a dreva v slovenských lesoch súdruha Žigu, a on je len nemým štatistom ,ktorý svojich ľudí natlačil do nezmyselných zásahových teamov ,ktorí sú ale viac menej tiež len štatistami a vždy generálmi po vojne !

Dnes sme ,ale všetci svedkami nie len boja jedného poľovníka na ľudí ,ktorí ho nechcú za každú cenu vidieť na poste prezidenta SR vo FICILII a toho ,ako s nimi bojuje po celom Slovensku ,ale aj toho ,ako medvedík hnedý bojuje za svoje teritória v jeho prirodzenom prostredí ,ktorý sem tam napadne aj človeka len preto aby prežil v jeho prirodzenom prostredí ! A tak je tu zase legitímna otázka pre všetkých slušných ľudí o tom kto je to vlastne dnes tým veľkým nebezpečím pre celé Slovensko vo FICILII ?! Ten ,ktorý poslušne plní príkazy z búdy na Súmračnej ,lebo mu bola sľúbená pomoc pri naplnená ani nie tak jeho sna ,ako sna jeho hranatého ŠÉFa ,alebo je to premnožený medvedík hnedý ,ktorý nás iste nezatiahne na východ k Ruskému medveďovi a jeho agresorským a teroristickým chúťkam vo svete ,ale len sem tam napadne toho ,ktorý sa mu v jeho teritóriu priplietol do jeho života a cesty ???

V skutočnej demokracii sa po atentátoch na politikov odstupuje z bezpečnostných postov a vo FICILII sa vyhlasi , že po atentáte bolo a je všetko v najlepšom poriadku a nikto z , ,kompetentných“ nezlyhal! ! !

24.07.2024

Včera odstúpila z postu tajných služieb v JU ES EJ jej ŠEFka ,ktorá vyhodnotila atentát na kandidáta na post prezidenta JU ES EJ ,ako jej osobné zlyhanie a zlyhanie tajných služieb ,ktoré nedokázali zachytiť úmysel atentátnika a nedokázali mu zabrániť ani v tom aby svoj úmysel nedokonal !!! A čo sa udialo zo strany aj vedenia tajných služieb vo FICILII ,ale aj na poste MV [...]

TRAGÉDIA & HANBA FICILIE na pôde Europarlamentu v bruseli ! !!

18.07.2024

Ako ináč sa dá nazvať včerajšie hlasovanie siedmych nezaradených posjancov + jedného ,ktorí včera jasne potvrdili koho a čie záujmy v pléne tohto orgánu budú a chcú hájiť a presadzovať ??? Včera sa zase len potvrdilo ,že Slovensko zastúpené v tomto orgáne s tými ,ktorí nemôžu ani medzi vlastnými ,ani len kúriť a svietiť ešte vždy nepatrí do vyspelej Európy ,ale [...]

Dnes celé slušné Slovensko hovorí ĎAKUJEM Pani Prezidentka ! !!

15.06.2024

Dnes niet lepšieho , krajšieho a jednoduchšieho slova pre tú ,ktorá v nerovnom päť ročnom boji obstala so cťou a do cieľa prišla zocelená ,poučená s hlavou hore , ako víťazka aj nad sebou samou a nie len nad tými ,ktorí ju chceli pokoriť aj na tribúnach aj tými najprimitívnejšími a najhyenystickejšími spôsobmi !!! Dnes patrí toto ĎAKUJEM aj žene ,matke ,ktorá [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 169
Celková čítanosť: 499146x
Priemerná čítanosť článkov: 2954x

Autor blogu

Kategórie