Založ si blog

Čo je dnes väčšou škodnou pre Slovensko , Pelegrini , alebo medveď hnedý ?

Ak akákoľvek zver zaútočí na človeka a zabije ho ,tak ju všetci označia ako krvilačnú šelmu ,ktorú treba čo najskôr zabiť ! Ak zabije človek akúkoľvek zver ,tak sa mu hovorí POĽOVNÍK! Aj takýmto spôsobom sa iracionalizuje na pohľad zabitia zveri a človeka po ktorom nemá žiadna zver nárok na prežitie !

Ale poďme k meritu vecí a k názvu môjho blogu v ktorom sa pýtam ,kto je dnes týždeň pred voľbami na post Slovenska vo FICILII nebezpečnejším ! Je to prehriaty a snaživý Pelegrini ,ktorý sa ani na čas nevyhnutný na prezidentskú kampaň nechcel vzdať postu predsedu cirkusu PARLAMENT a túto funkciu zneužíval na svoju kampaň presne tak, ako aj naše spoločné peniaze za ktoré chodil a chodí po celom Slovensku stráženým a chráneným lepšie ako kamzíky v Tatrách s jeho pro mafiánskou a pro Ruskou rétorikou ,ktorú mu naordinoval jeho hranatý ŠÉF z búdy na Súmračnej ! Alebo je to nedaj Bože medvedík hnedý ,na ktorého z plných síl poľuje s jemu rovnými MŽP SR Taraba a to spôsobom jemu vlastným ?! Ktorý spočíva v púropagande a len v tom ,že za súčasný stav premnoženia môžu jeho predchodcovia na tomto poste ,nevynímajúc ani majiteľa lesov a dreva v slovenských lesoch súdruha Žigu, a on je len nemým štatistom ,ktorý svojich ľudí natlačil do nezmyselných zásahových teamov ,ktorí sú ale viac menej tiež len štatistami a vždy generálmi po vojne !

Dnes sme ,ale všetci svedkami nie len boja jedného poľovníka na ľudí ,ktorí ho nechcú za každú cenu vidieť na poste prezidenta SR vo FICILII a toho ,ako s nimi bojuje po celom Slovensku ,ale aj toho ,ako medvedík hnedý bojuje za svoje teritória v jeho prirodzenom prostredí ,ktorý sem tam napadne aj človeka len preto aby prežil v jeho prirodzenom prostredí ! A tak je tu zase legitímna otázka pre všetkých slušných ľudí o tom kto je to vlastne dnes tým veľkým nebezpečím pre celé Slovensko vo FICILII ?! Ten ,ktorý poslušne plní príkazy z búdy na Súmračnej ,lebo mu bola sľúbená pomoc pri naplnená ani nie tak jeho sna ,ako sna jeho hranatého ŠÉFa ,alebo je to premnožený medvedík hnedý ,ktorý nás iste nezatiahne na východ k Ruskému medveďovi a jeho agresorským a teroristickým chúťkam vo svete ,ale len sem tam napadne toho ,ktorý sa mu v jeho teritóriu priplietol do jeho života a cesty ???

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470115x
Priemerná čítanosť článkov: 2975x

Autor blogu

Kategórie