Založ si blog

Ako sa nám šteniatko od strýca KALLY BABY na novinárov rozštekalo !

Hlavný poradca pre všetkých poradcov pre všetkých ministrov ,ktorý si každé jedno ráno .ebačiky z nosa a brady pred zrkadlom vytláča sa zase prezentoval len ako malé rozmaznané šteniatko ,ktoré si myslí ,že pod ochranou rukou strýca a jeho hranatého ŠÉFa môže štekať kedykoľvek a akokoľvek na hlas na koho a na čo sa mu len zachce. To ,čo dokázal pri podozrení zo strany novinárov na jeho údajné prepojenie na Kremeľ a na platby v CASS za jeho služby v prospech jeho a Kremľa len jasne potvrdzuje to ,že toto mladučké šteniatko potrebuje predovšetkým ešte veľmi veľa poradcov a hlavne veľa zrkadiel v ktorých by nevidel len jeho .ebačiky na nose a brade ,ale hlavne jeho chorú dušu a zdeformovaný charakter !
Za čias budovania bájneho Zlatého socializmu som nie len ja poznal veľmi veľa takýchto šteniatok ,ktorí mali veľmi vplyvných rodičov a známych na rôznych významných postoch a zneužívali ich presne tak, ako toto nemohúcne a veľmi hlúpe šteniatko ,ktoré jeho správaním jasne deklaruje ,že jeho škola mu je a bude len na NIČ ,lebo vplyvný srtýco sa rozhodol v jeho mene ináč a pomaly a iste si vyrába z neho jeho klon ,ktorý mu bude slúžiť presne tak ,ako dnes slúži klon Pelegrini jeho hranatému tvorcovi – ŠFovi ,ktorý sa s ním dnes všade hrdí a neustále mu pripomína ,komu ma ďakovať za jeho súčasné nie len postavenie v ich FICILII !

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Protesty, hádky aj bitky: Gruzínsky parlament podporil kontroverzný zákon o zahraničných agentoch

02.05.2024 11:22

Opozičný zákonodarca Beqa Liluašvili počas stredajšieho rokovania naživo vysielal z rokovacej sály parlamentu. Na videu vidno, ako poslanci kričia a fyzicky sa navzájom konfrontujú.

Milan Olekšák

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52

Podľa medializovaných informácií Olekšák odmietol prepúšťať zamestnancov. Tarabovi odkázal, aby začal šetriť znížením počtu štátnych tajomníkov.

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470159x
Priemerná čítanosť článkov: 2976x

Autor blogu

Kategórie