Založ si blog

Odkaz prezidenta Pištu zo starého Harabiňaka jeho , ,inteligentným“ a pro národne orientovaným VOLIčom : Volte tak , aby bol vlk sýty a aj baran zostal celý !

Na Slovensku sme si už dávno zvykli na hochstaplerov ,amatérov , ,farizejov , klamárov , faloš ,nenávisť , na kázanie vody a pitie COLY zo strany ,,politikov ! “ A tak iste dnes nikoho neprekvapujú ani slova – rady Pištu zo starého Harabiňaka pre jeho ,,inteligentných “ a pro národných VOLIčov ,aby boli už v túto sobotu vo volebných miestnostiach len mačko -psami a volili prezidenta Slovenska vo FICILII takého ,akého chcú oni a nie takého ,akého im on neodporúča a ani neprikazuje ! A tu sa zase ukazuje práva tvár Pištu zo starého Harabiňaka ,ktorý v predvolebných kortesačkách na post prezidenta Slovenska vo Ficilii všetkých jeho oponentov doslova oserkal a po vypadnutí pred finále tak nechce priamo a nahlas podporiť ani jedného z finalistov a ani menovite neodporúča tak spraviť jeho VOLIčom ! Odkiaľ že to sa zrazu berie toľko opatrnosti a ,,diplomacie“ v hlave prezidenta Pištu zo starého Harabiňaká ,ktorý si ináč nezvykne dávať pred ústa servítky a spôsobom jemu vlastným strieľa do slova od pása na všetkých a na všetko ?! Čo sa zrazu popsulo v hlave tohto prezidenta a nemenuje vecí správnym názvom ,ale svoje odporúčanie len obaľuje do fráz , foskuli a kukly s vypočítavosťou ,že sa bude treba ozývať aj po sobotňajších voľbách a teda vyhodnocovať ich výsledky z jeho uhlu pohľadu a to predovšetkým jeho kritickým okom ! Prečo ,že to vlastne nechce dnes tento prezident s patentom na RO ZU M menovať a ani priamo podporiť jeho koňa v sobotňajších voľbách a ani ho neodporúča jeho VOLIčom , ale zase hrá pred celým Slovenskom a jeho VOLIčmi len teatro jemu tak vlastné ,aby bol viditeľnejším ako finalisti týchto volieb ?! Čo sa vlastne zase skrýva zo touto jeho falošnosťou a farizejstvom jemu tak vlastnými s ktorými sa hrá akože na veľkého ,,DI PLO MA TA “ na ktorého ,ale v skutočnosti nikdy nemal ,lebo ho v ňom zabila jeho profesná deformácia ?!

,,ZNEUŽÍVANIE JAZYKA VYVOLÁVA ZLO DUŠÍ !“

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Ján Mazák

Poslanci odvolali Majerníka a Mazáka z funkcií členov Súdnej rady SR

02.05.2024 12:38

Opozícia i odvolávaní členovia to namietali.

MZV: Premiér navštívil ministerstvo

Blanár: Naše členstvo v EÚ je pre krajinu úspešný príbeh. Na rozvoj sme dostali takmer 28 miliárd eur

02.05.2024 12:05

Slovensko podporuje vstup Ukrajiny do Únie, podľa Fica by mala vstúpiť hneď po splnení podmienok, povedal premiér Fico.

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Protesty, hádky aj bitky: Gruzínsky parlament podporil kontroverzný zákon o zahraničných agentoch

02.05.2024 11:22

Opozičný zákonodarca Beqa Liluašvili počas stredajšieho rokovania naživo vysielal z rokovacej sály parlamentu. Na videu vidno, ako poslanci kričia a fyzicky sa navzájom konfrontujú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470162x
Priemerná čítanosť článkov: 2976x

Autor blogu

Kategórie