Založ si blog

Odkaz prezidenta Pištu zo starého Harabiňaka jeho , ,inteligentným“ a pro národne orientovaným VOLIčom : Volte tak , aby bol vlk sýty a aj baran zostal celý !

Na Slovensku sme si už dávno zvykli na hochstaplerov ,amatérov , ,farizejov , klamárov , faloš ,nenávisť , na kázanie vody a pitie COLY zo strany ,,politikov ! “ A tak iste dnes nikoho neprekvapujú ani slova – rady Pištu zo starého Harabiňaka pre jeho ,,inteligentných “ a pro národných VOLIčov ,aby boli už v túto sobotu vo volebných miestnostiach len mačko -psami a volili prezidenta Slovenska vo FICILII takého ,akého chcú oni a nie takého ,akého im on neodporúča a ani neprikazuje ! A tu sa zase ukazuje práva tvár Pištu zo starého Harabiňaka ,ktorý v predvolebných kortesačkách na post prezidenta Slovenska vo Ficilii všetkých jeho oponentov doslova oserkal a po vypadnutí pred finále tak nechce priamo a nahlas podporiť ani jedného z finalistov a ani menovite neodporúča tak spraviť jeho VOLIčom ! Odkiaľ že to sa zrazu berie toľko opatrnosti a ,,diplomacie“ v hlave prezidenta Pištu zo starého Harabiňaká ,ktorý si ináč nezvykne dávať pred ústa servítky a spôsobom jemu vlastným strieľa do slova od pása na všetkých a na všetko ?! Čo sa zrazu popsulo v hlave tohto prezidenta a nemenuje vecí správnym názvom ,ale svoje odporúčanie len obaľuje do fráz , foskuli a kukly s vypočítavosťou ,že sa bude treba ozývať aj po sobotňajších voľbách a teda vyhodnocovať ich výsledky z jeho uhlu pohľadu a to predovšetkým jeho kritickým okom ! Prečo ,že to vlastne nechce dnes tento prezident s patentom na RO ZU M menovať a ani priamo podporiť jeho koňa v sobotňajších voľbách a ani ho neodporúča jeho VOLIčom , ale zase hrá pred celým Slovenskom a jeho VOLIčmi len teatro jemu tak vlastné ,aby bol viditeľnejším ako finalisti týchto volieb ?! Čo sa vlastne zase skrýva zo touto jeho falošnosťou a farizejstvom jemu tak vlastnými s ktorými sa hrá akože na veľkého ,,DI PLO MA TA “ na ktorého ,ale v skutočnosti nikdy nemal ,lebo ho v ňom zabila jeho profesná deformácia ?!

,,ZNEUŽÍVANIE JAZYKA VYVOLÁVA ZLO DUŠÍ !“

V skutočnej demokracii sa po atentátoch na politikov odstupuje z bezpečnostných postov a vo FICILII sa vyhlasi , že po atentáte bolo a je všetko v najlepšom poriadku a nikto z , ,kompetentných“ nezlyhal! ! !

24.07.2024

Včera odstúpila z postu tajných služieb v JU ES EJ jej ŠEFka ,ktorá vyhodnotila atentát na kandidáta na post prezidenta JU ES EJ ,ako jej osobné zlyhanie a zlyhanie tajných služieb ,ktoré nedokázali zachytiť úmysel atentátnika a nedokázali mu zabrániť ani v tom aby svoj úmysel nedokonal !!! A čo sa udialo zo strany aj vedenia tajných služieb vo FICILII ,ale aj na poste MV [...]

TRAGÉDIA & HANBA FICILIE na pôde Europarlamentu v bruseli ! !!

18.07.2024

Ako ináč sa dá nazvať včerajšie hlasovanie siedmych nezaradených posjancov + jedného ,ktorí včera jasne potvrdili koho a čie záujmy v pléne tohto orgánu budú a chcú hájiť a presadzovať ??? Včera sa zase len potvrdilo ,že Slovensko zastúpené v tomto orgáne s tými ,ktorí nemôžu ani medzi vlastnými ,ani len kúriť a svietiť ešte vždy nepatrí do vyspelej Európy ,ale [...]

Dnes celé slušné Slovensko hovorí ĎAKUJEM Pani Prezidentka ! !!

15.06.2024

Dnes niet lepšieho , krajšieho a jednoduchšieho slova pre tú ,ktorá v nerovnom päť ročnom boji obstala so cťou a do cieľa prišla zocelená ,poučená s hlavou hore , ako víťazka aj nad sebou samou a nie len nad tými ,ktorí ju chceli pokoriť aj na tribúnach aj tými najprimitívnejšími a najhyenystickejšími spôsobmi !!! Dnes patrí toto ĎAKUJEM aj žene ,matke ,ktorá [...]

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 169
Celková čítanosť: 499199x
Priemerná čítanosť článkov: 2954x

Autor blogu

Kategórie