Založ si blog

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla !

Tak už je to spečatené a potvrdené prijatým zákonom z dielne jedného šaľenoho vichodňara na poste MPSVaR ,ktorý na jednej strane rozhadzuje tak, ako Jánošík nakradnuté Zlaté dukáty od zeme pánov na trhovisku v Terchovej a na druhej strane doslova okráda a ide šetriť na budúcnosti Slovenka a teda na našich deťoch a vnukoch !

Prečo takto koná ,robí jeho infatilnosť a krátkozrakosť a na koho príkaz iste nie je ťažko uhádnuť ,ale prečo majú pri tomto amaterizme do sveta volajúcom trpieť práve tí ,ktorí majú byť zárukou prosperity ,rozvoja a budúcnosti Slovenska ?! A teda naše deti a vnuci ,ktorí ešte neopustili FICILIU ,ale iste tak spravia po už avizovaných opatreniach s Matovičovim zákonom ,ktorý sa ide rušiť ! A čuduj sa svete ,že vraj len preto lebo na naplnenie tohto zákona nie sú zrazu peniaze a treba našetriť na odmeny a výpalné pre VOLIčov ,ktorí nepozerajú na súčasnosť a budúcnosť ich vlastných detí a vnukov !!! Ako je vôbec možné ,že aj tento šaľeni vichodňar nepozerá na mladých ľudí a ich rodiny a doslova ich vyháňa z ich FICILIE za jej hranice a na strane druhej už rozmetuje siete po lacnejšej pracovnej sile na východ od FICILIE a v AZII ?! To kdeže sú , ako že dnes aj jeho predvolebné dristy o tom ,ako sa budú v hufoch valiť naspäť do FICILIE mladí ľudia a mozgy ,ktorých v minulosti aj on vyháňal zo Slovenska a premiestňoval ich aj v rámci FICILIE z východu na západ?! Kdeže sú skutky a kroky aj v tomto SMERe ,ktoré majú minimálne udržať doma to ,čo ešte nestihlo odísť ,ak sa už nedarí vracať domov to ,čo samí v minulosti z FICILIE vyháňali a vyhnali ?! Alebo je fakt až také ťažké aj pre tohto jednoduchšieho šaľenoho vichodňara pochopiť ,že jeho antisociálna ,,politika“ voči mladým ľuďom a ich rodinám sa aj jemu už zajtra vypomstí a finanzmajster s guvernérom NBS nebudú stačiť tlačiť a predávať štátne dlhopisy a emisie a to aj za absolútne vevýhodných podmienok pre Slovensko ,len preto aby bolo aj na kupovanie si ich VOLIčov za naše spoločné peniaze ??? Veď len v tomto roku sa doslova vyhodí von oknom vyše OSEMSTO MILIÓNOV uer z našich spoločných peňazí ,len preto ,aby si niekto pohladil svoje veľmi ťažko choré ego a zahral sa na Jánošíka vo FICILII …….a po nás potopa!

,,JE ĽAHŠIE OKLAMAŤ ČLOVEKA , AKO HO PRESVEDČIŤ O TOM ,ŽE BOL OKLAMANÝ!“

Dnes celé slušné Slovensko hovorí ĎAKUJEM Pani Prezidentka ! !!

15.06.2024

Dnes niet lepšieho , krajšieho a jednoduchšieho slova pre tú ,ktorá v nerovnom päť ročnom boji obstala so cťou a do cieľa prišla zocelená ,poučená s hlavou hore , ako víťazka aj nad sebou samou a nie len nad tými ,ktorí ju chceli pokoriť aj na tribúnach aj tými najprimitívnejšími a najhyenystickejšími spôsobmi !!! Dnes patrí toto ĎAKUJEM aj žene ,matke ,ktorá [...]

Karty boli rozdane a kocky boli hodené. .. .. .

10.06.2024

A teraz už len pochopiť ,že žiadne Pyrrhovo a morálne víťazstvo v spojení s iracionalizaciou už nič nezmení na tom ,čo sa odohralo a stalo vo všetkých VOLebných miestnostiach po celom Slovensku !!! Ani dnes už nikomu nepomôže hrať sa na generála po vojne a ani plakať nad rozliatym mliekom a vyhlasovať sa proti všetkým zmyslom za víťaza ak je PRAVDA len jedná ! A to [...]

Bez nenávisti ku komukoľvek a s dobrotou a láskou voči všetkým ! !!

06.06.2024

Toto som aj ja očakával pri návrate na politickú scénu človeka ,ktorý prežil atentát a ozval sa po prakticky relatívne veľmi krátkom čase od dňa atentátu na neho . Ale žiaľ Pánu Bohu ani ja som sa nedočkal zmeny, predovšetkým zmeny myslenia ,ale aj pokory a sebareflexie . Ale zase len infatilnej projekcie bez jediného slovka o podiele vlastnej viny na tom ,čo sa v osudný [...]

Nemecko útok nôž zranení obeť

Afganský útočník v Nemecku zabil jedného človeka a zranil troch fanúšikov, polícia muža zastrelila

15.06.2024 18:40

Motív útokov zatiaľ podľa agentúry DPA nie je známy, nič však nenasvedčuje tomu, že by za nimi stálo náboženské presvedčenie muža.

Peter Pellegrini, Robert Fico

Blízky spojenec populistického premiéra zložil prezidentskú prísahu, píše o Pellegrinim agentúra AP

15.06.2024 17:45

Zahraničné médiá si v správach o Pellegriniho inaugurácii všímajú vzťah s Ficom.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Aký bol Pellegriniho prejav? Konzervatívny, ambície sa mu zrejme nepodarí naplniť, hodnotia odborníci

15.06.2024 16:55, aktualizované: 17:40

Pellegrini nespomenul okrem atentátu na premiéra aj ďalšie udalosti s politickým pozadím.

PREZIDENT: Rozlúèková návšteva prezidenta ÈR v SR

Zeman upozornil, že Pellegrini nemôže byť prezidentom páchateľa atentátu na Fica

15.06.2024 16:20

Miloš Zeman tvrdí, že atentát na Roberta Fica mal svoje podhubie. „Treba sa zamyslieť nad všetkými, ktorí túto atmosféru vytvorili," zdôraznil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 167
Celková čítanosť: 487911x
Priemerná čítanosť článkov: 2922x

Autor blogu

Kategórie