Založ si blog

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu !

NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla ,že nepodporí návrh Českej vlády a nevenuje na muníciu pre Ukrajinu ani len jeden jediný cent ,ale zato bude všemožne podporovať v mene jej dementkracie komerčnú výrobu zbraní jedného z pomedzi nich a nebude brániť ich predaju na Ukrajinu ! A takýmto nepriamym spôsobom bude podporovať zabíjanie ich RUssKYCH votrelcov na Ukrajine so zbraňami vyrobenými vo FICILII !!! Nuž ,čo už ?! Veď aj takýmto spôsobom sa dá bojovať za ich ,,MIER“ na Ukrajine so smrtiacimi zbraňami z FICILIE !!!

Ale keďže na Slovensku žijú aj ľudia bojujúci proti RUssKEJ VOJNE & AGRESII u našich východných susedov ,tak vznikla iniciatíva mimo politickej JUNTY vo FICILII a títo občania jednoducho vyhlásili zbierku na nákup zbraní a munície pre braniacu sa Ukrajinu ,ktorá bojuje aj za skutočný MIER na Slovensku a v celej Európe ,lebo veľmi dobre vedia ,že RUssKY barbár & agresor sa nezastaví na hraniciach medzi nim a Európskou úniou a bude si nárokovať na ďalšie územia hlavne z bývalého zoskupenia RVHP & WZ a to na základe splnenia si plánu a sna jedného PSYCHOPATA – LILIPUTINA z búdy na Krásnej ploščadi ,ktorý sa nevzdáva jeho sna o zjednotení východnej Európy pod vedením jeho krvavého RUssKA !!! A keďže zodpovedný a slušný občan Slovenska veľmi dobre vidí a vie kam a ku komu ho zaťahuje JUNTA vo FICILII ,tak sa rozhodol konať na vlastnú päsť a ukázať týmto sluhom PSYCHOPATA ,že proti vojne a za MIER sa bojuje inými zbraňami , ako tými s ktorými bojuje táto zapredaná JUNTA ,ktorá už dnes vrieska aj o tom ako budú ich cesty a lety SMERovať do ich milovaného krvavého RUssKA a budú robiť všetko preto ,aby sa ich FICILIA stala súčasťou SNŠ RUssKA ,ako prvý štát z radov EÚ !!!

Týmto chcem poďakovať všetkým slušným a zodpovedným občanom Slovenka za ich príspevky na podporu víťazstva ťažko skúšanej Ukrajiny nad RUssKYM krvavým agresorom ,ktorý stupňuje jeho útoky a zabíjanie v cudzej zemí ,ktorá sa rozhodla byť raz slobodnou a demokratickou krajinou bez RUssKEHO vplyvu !!!

SLÁVA UKRAJINE !!!

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

19.04.2024

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla ! Tak už je to spečatené a [...]

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Rusi pripravovali útok v Nemecku, chceli odpáliť vojenskú pomoc Ukrajine. Boli odhalení

03.05.2024 14:50

Nórsko tiež podozrieva Moskvu z prípravy sabotáže proti infraštruktúre krajiny.

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

parlament, fico

Fico sa zúčastní na mierovom summite. Eštok: Ukrajina potrebuje nepretržitú podporu

03.05.2024 14:14, aktualizované: 14:32

Rusko sa na mierovom summite nezúčastní.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

NATO aj EÚ ostro odsúdili kyberútoky na Česko a Nemecko. Rusko ponesie následky, vyhlásila Baerbocková

03.05.2024 14:00, aktualizované: 14:31

EÚ je odhodlaná využiť celú škálu opatrení, aby odvrátila, odstrašila a odpovedala na ruské nekalé správanie v kyberpriestore," uviedol Borrell.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470334x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie