Založ si blog

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu !

NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla ,že nepodporí návrh Českej vlády a nevenuje na muníciu pre Ukrajinu ani len jeden jediný cent ,ale zato bude všemožne podporovať v mene jej dementkracie komerčnú výrobu zbraní jedného z pomedzi nich a nebude brániť ich predaju na Ukrajinu ! A takýmto nepriamym spôsobom bude podporovať zabíjanie ich RUssKYCH votrelcov na Ukrajine so zbraňami vyrobenými vo FICILII !!! Nuž ,čo už ?! Veď aj takýmto spôsobom sa dá bojovať za ich ,,MIER“ na Ukrajine so smrtiacimi zbraňami z FICILIE !!!

Ale keďže na Slovensku žijú aj ľudia bojujúci proti RUssKEJ VOJNE & AGRESII u našich východných susedov ,tak vznikla iniciatíva mimo politickej JUNTY vo FICILII a títo občania jednoducho vyhlásili zbierku na nákup zbraní a munície pre braniacu sa Ukrajinu ,ktorá bojuje aj za skutočný MIER na Slovensku a v celej Európe ,lebo veľmi dobre vedia ,že RUssKY barbár & agresor sa nezastaví na hraniciach medzi nim a Európskou úniou a bude si nárokovať na ďalšie územia hlavne z bývalého zoskupenia RVHP & WZ a to na základe splnenia si plánu a sna jedného PSYCHOPATA – LILIPUTINA z búdy na Krásnej ploščadi ,ktorý sa nevzdáva jeho sna o zjednotení východnej Európy pod vedením jeho krvavého RUssKA !!! A keďže zodpovedný a slušný občan Slovenska veľmi dobre vidí a vie kam a ku komu ho zaťahuje JUNTA vo FICILII ,tak sa rozhodol konať na vlastnú päsť a ukázať týmto sluhom PSYCHOPATA ,že proti vojne a za MIER sa bojuje inými zbraňami , ako tými s ktorými bojuje táto zapredaná JUNTA ,ktorá už dnes vrieska aj o tom ako budú ich cesty a lety SMERovať do ich milovaného krvavého RUssKA a budú robiť všetko preto ,aby sa ich FICILIA stala súčasťou SNŠ RUssKA ,ako prvý štát z radov EÚ !!!

Týmto chcem poďakovať všetkým slušným a zodpovedným občanom Slovenka za ich príspevky na podporu víťazstva ťažko skúšanej Ukrajiny nad RUssKYM krvavým agresorom ,ktorý stupňuje jeho útoky a zabíjanie v cudzej zemí ,ktorá sa rozhodla byť raz slobodnou a demokratickou krajinou bez RUssKEHO vplyvu !!!

SLÁVA UKRAJINE !!!

V skutočnej demokracii sa po atentátoch na politikov odstupuje z bezpečnostných postov a vo FICILII sa vyhlasi , že po atentáte bolo a je všetko v najlepšom poriadku a nikto z , ,kompetentných“ nezlyhal! ! !

24.07.2024

Včera odstúpila z postu tajných služieb v JU ES EJ jej ŠEFka ,ktorá vyhodnotila atentát na kandidáta na post prezidenta JU ES EJ ,ako jej osobné zlyhanie a zlyhanie tajných služieb ,ktoré nedokázali zachytiť úmysel atentátnika a nedokázali mu zabrániť ani v tom aby svoj úmysel nedokonal !!! A čo sa udialo zo strany aj vedenia tajných služieb vo FICILII ,ale aj na poste MV [...]

TRAGÉDIA & HANBA FICILIE na pôde Europarlamentu v bruseli ! !!

18.07.2024

Ako ináč sa dá nazvať včerajšie hlasovanie siedmych nezaradených posjancov + jedného ,ktorí včera jasne potvrdili koho a čie záujmy v pléne tohto orgánu budú a chcú hájiť a presadzovať ??? Včera sa zase len potvrdilo ,že Slovensko zastúpené v tomto orgáne s tými ,ktorí nemôžu ani medzi vlastnými ,ani len kúriť a svietiť ešte vždy nepatrí do vyspelej Európy ,ale [...]

Dnes celé slušné Slovensko hovorí ĎAKUJEM Pani Prezidentka ! !!

15.06.2024

Dnes niet lepšieho , krajšieho a jednoduchšieho slova pre tú ,ktorá v nerovnom päť ročnom boji obstala so cťou a do cieľa prišla zocelená ,poučená s hlavou hore , ako víťazka aj nad sebou samou a nie len nad tými ,ktorí ju chceli pokoriť aj na tribúnach aj tými najprimitívnejšími a najhyenystickejšími spôsobmi !!! Dnes patrí toto ĎAKUJEM aj žene ,matke ,ktorá [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 169
Celková čítanosť: 499170x
Priemerná čítanosť článkov: 2954x

Autor blogu

Kategórie