Založ si blog

HURÁÁÁ! VOLIči Birmovaného komunistu boli včera odmenení zákonom o trinástych penziách , ale čo ich deti a vnuci ? !

Úvodom tohto blogu upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaneho komunistu nad svätého Otca a milujú ho viac ,ako vlastné deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí majú ešte zdravý rozum a úsudok v hlave a dokážu rozoznať dobro od zla a nemajú problém pozrieť sa do zrkadla !

Tak už je to spečatené a potvrdené prijatým zákonom z dielne jedného šaľenoho vichodňara na poste MPSVaR ,ktorý na jednej strane rozhadzuje tak, ako Jánošík nakradnuté Zlaté dukáty od zeme pánov na trhovisku v Terchovej a na druhej strane doslova okráda a ide šetriť na budúcnosti Slovenka a teda na našich deťoch a vnukoch !

Prečo takto koná ,robí jeho infatilnosť a krátkozrakosť a na koho príkaz iste nie je ťažko uhádnuť ,ale prečo majú pri tomto amaterizme do sveta volajúcom trpieť práve tí ,ktorí majú byť zárukou prosperity ,rozvoja a budúcnosti Slovenska ?! A teda naše deti a vnuci ,ktorí ešte neopustili FICILIU ,ale iste tak spravia po už avizovaných opatreniach s Matovičovim zákonom ,ktorý sa ide rušiť ! A čuduj sa svete ,že vraj len preto lebo na naplnenie tohto zákona nie sú zrazu peniaze a treba našetriť na odmeny a výpalné pre VOLIčov ,ktorí nepozerajú na súčasnosť a budúcnosť ich vlastných detí a vnukov !!! Ako je vôbec možné ,že aj tento šaľeni vichodňar nepozerá na mladých ľudí a ich rodiny a doslova ich vyháňa z ich FICILIE za jej hranice a na strane druhej už rozmetuje siete po lacnejšej pracovnej sile na východ od FICILIE a v AZII ?! To kdeže sú , ako že dnes aj jeho predvolebné dristy o tom ,ako sa budú v hufoch valiť naspäť do FICILIE mladí ľudia a mozgy ,ktorých v minulosti aj on vyháňal zo Slovenska a premiestňoval ich aj v rámci FICILIE z východu na západ?! Kdeže sú skutky a kroky aj v tomto SMERe ,ktoré majú minimálne udržať doma to ,čo ešte nestihlo odísť ,ak sa už nedarí vracať domov to ,čo samí v minulosti z FICILIE vyháňali a vyhnali ?! Alebo je fakt až také ťažké aj pre tohto jednoduchšieho šaľenoho vichodňara pochopiť ,že jeho antisociálna ,,politika“ voči mladým ľuďom a ich rodinám sa aj jemu už zajtra vypomstí a finanzmajster s guvernérom NBS nebudú stačiť tlačiť a predávať štátne dlhopisy a emisie a to aj za absolútne vevýhodných podmienok pre Slovensko ,len preto aby bolo aj na kupovanie si ich VOLIčov za naše spoločné peniaze ??? Veď len v tomto roku sa doslova vyhodí von oknom vyše OSEMSTO MILIÓNOV uer z našich spoločných peňazí ,len preto ,aby si niekto pohladil svoje veľmi ťažko choré ego a zahral sa na Jánošíka vo FICILII …….a po nás potopa!

,,JE ĽAHŠIE OKLAMAŤ ČLOVEKA , AKO HO PRESVEDČIŤ O TOM ,ŽE BOL OKLAMANÝ!“

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470085x
Priemerná čítanosť článkov: 2975x

Autor blogu

Kategórie