Založ si blog

ROZPRÁVKAR!

Kto by si už len pomyslel ,že z birmovaného komunistu sa raz aj rozprávkar stane? A čuduj sa svete ! Tak ,ako sa z neho stalo v neďalekej minulosti zhnité Vrece zemiakov tak,tak isto sa z neho stál už aj všetkými masťami mazaný rozprávkar, no tento krát nie z viny jeho verných a lenivých voli čov, ale z viny voli čov ktorí mu doslova zožerú aj tu najneuveritelnejšiu rozprávku!
A presne takú si mohli včera v priamom prenose v obedňajšom čase vypočuť jeho verní podaní na TA3! To ,čo včera doslova vystrájal ten ,ktorý už až tak verejne klame ,že tomu dokonca aj verí už len on sám ,sa ináč ako ROZPRÁVKAR najväčšieho rangu povedať nedá !!! Je isté zbytočne opisovať to,čo aj jeho verní voli či včera videli v priamom prenose ,ale je iste potrebné sa spýtať predovšetkým ROZPRÁVKARA ,že či si fakt myslí to ,že v jeho Ficiliji žijú len ľudia podobní jemu a jeho voli čom ,ktorí zožerú seno akejkoľvek nekvality pochadzájuce z jeho pasienok a lúk ???

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470303x
Priemerná čítanosť článkov: 2977x

Autor blogu

Kategórie