Založ si blog

Štátny sviatok , alebo pred volebný meeting?

Nie je to po prvý krát ,čo si jeden veľký manipulátor vo Ficilii pomýlil oslavy s pred volebným meetingom a na miesto vyzdvihnutia významu tohto dňa nechal vyniknúť jeho chorému a ťažko traumatizovanému egu! Veď ,čo si už len môže človek myslieť o manipulátorovi ,ktorý zakáže doslova vystúpiť na oslavách predsedovi cirkusu PARLAMENT s odôvodnením vedenia kancelárie manipulátora ,rozumej porno hviezdy ktorá ju vedie, o zbytočnosti jeho prejavu a vystúpenia !A aj preto sa pýtam manipulátora a Narcisa v jednej osobe .Kto ak nie predseda národne orientovanej strany mal mať prejav na Devíne??? Výsledok rozhodnutia manipulátor a Narcisa je nám už dnes známy a to v podobe odvolania meetingu vlády TROJZLEPENCA ,ktorú zablokoval sám predseda cirkusu PARLAMENT !A asi prečo nebude ťažko pochopiť ani voli čom Narcisa?!

Ale poďme ďalej v blúzneni manipulátora a Narcisa,ktorého ťažká trauma z výsledku prezidentských volieb máta deň a noc aj naďalej a nedá mu spať a hlavne zabudnúť a núti ho ku krokom ,ktoré by nenapadli ani deti v materskej škôlke! A tak sa aj v prípade jeho posledného vyčíňania stalo to,čo mu niekto naordinoval a to bez domyslenia následkov takéhoto kroku .Kroku v ktorom sa z osláv štátneho sviatku stal zase len predvolebný meeting,lebo keď choré ego vidí pred sebou masy jeho voli čov ,tak zabudne kvôli a na čo tam prišiel a na miesto operácie už len pitva!!! A je zaujímavé ,že nie po prvý krát si vybral pred masami pitvať toho,ktorému nedokáže odpustiť postupnú prehru a nie tých ktorí sú skutočnou príčinou už spomínanej prehry z ktorej sa nevie do dnes spamätať!!!
Rozhodnutie jedného ,,urazeného“ je už na svete a hovorí sa nahlas o vládnej kríze .Rozhodnutie pitvaného ešte známe nie je ,ale je už známa jeho kľudná a racionálna reakcia na pitvajúceho a to spôsobom ,ktorý sa rovná reakcie štátnika ,ktorý vie ovládať svoje emócie tak ,ako sa na slušného štátnika a diplomata patrí a sluši!!!

Komu a prečo sa nepáči pravda a neznesie pohľad do zrkadla pravdy ?

28.04.2024

Včera som napísal a uverejnil krátky ,výstižný a pravdivý blog o konaní jedného šaľenoho vichodňara na poste ministra vnútra ohľadom zverejnenia videjka zo škodovej udalosti a nie doprávnej nehody zdegradovaného a zdegenerovaného kapitáňa ,kapraľa Danka po ktorej ale prišiel o VP a dostal aj pokutu za poškodenie verejného majetku ,na ktorý bol ohlas taký ,aký bol a bolo [...]

Toxické vzťahy na Slovensku vo Ficilii!

23.04.2024

Dnes sa dá s určitosťou a istotou tvrdiť že medziľudské vzťahy po posledných dvoch voľbách sú nie len toxické , ale aj doslova na bode mrazu a to hlavne medzi sympatizantmi koalície a opozície . Ale z tohto netreba ignorovať ani toxické rodiny v ktorých sa medzi sebou nekomunikuje a jeden druhého nepočúva a prakticky ani nechce počuť . A tak aj v nich nie je schopnosť [...]

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

20.04.2024

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu ! NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla [...]

taraba

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52

Poverený riadením národného parku bude od piatka Martin Golian.

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".

študenti, Brezno, Nostalgia

V Brezne sa vrátili desiatky rokov v čase. Okrem socialistického bytu nechýba ani vyšetrovacia miestnosť ŠtB

02.05.2024 10:34

Nostalgia za minulými časmi, ktoré nemuseli byť ideálne, no zato plné pekných spomienok z detstva či mladosti, určite zasiahne nejedného návštevníka breznianskej expozície zo života socializmu.

Európsky parlament / Europarlament /

Ako funguje Európsky parlament?

02.05.2024 10:23

Ako vlastne funguje europarlament, ako sa volia jeho členovia, aké sú ich právomoci a aký majú vplyv na tvorbu unijných zákonov a politík?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 158
Celková čítanosť: 470154x
Priemerná čítanosť článkov: 2976x

Autor blogu

Kategórie